Články a zprávy - sezóna 2014/2015 jaro

Tradice dodržena - novoroční báčko 2015

Publikováno: 1.1.2015, Autor: adminn

Ani letos nebyla přerušena již dlouholetá tradice novoročního báčka na RockStadium. Výsledek klání smíšených mužstev nebyl důležitý. V přívětivém novoročním počasí báčko proběhlo v soutěživém duchu a hlavně bez újmu na zdraví.
zleva: Schreiner M., Nalezinek F., Rokyta V., Hladík M., Kožený R., Flégr J., Oliva P. Rokyta V., Oliva D., Svoboda A., Kasal J., Hladík M.

Bago před začátkem zimní přípravy

Publikováno: 11.1.2015, Autor: adminn

Někteří hráči i nehráči si přišli kopnout ještě před začátkem zimní přípravy.
Jak vidno, na hřišti netrénují jen fotbalisté...

Plán zimní přípravy Áčka

Aktualizováno: 9.2.2015, Autor: Pepik Flégr st.

Stručný plán zimní přípravy A-mužstva na nadcházející jarní část sezóny 2014/2015. Zimní příprava začíná 22.ledna. Pokud bude přípravný zápas upřesnění času a místa bude včas zveřejněno.

22.1. čtvrtek18:00bazén Pardubice
25.1. sobota14:00Lipoltice hřiště
29.1 čtvrtek18:00bazén Pardubice
31.1. sobota10:30sál Lipoltice hospoda...poté oběd u Tondy..
13:30Lipoltice hřiště
5.2. čtvrtek16:30bazén Pardubice
7.2. sobota14:15Lipoltice hřiště
8.2. neděle18:30přípravný zápas na UMT v Chotusicích
12.2 čtvrtek18:00bazén Pardubice
14.2. sobota10:30sál Lipoltice hospoda….poté oběd u Tondy..
13:30Lipoltice hřiště
19.2. čtvrtek18:00bazén Pardubice
21.2. sobota14:15Lipoltice hřiště
22.2. neděle14:00přípravný zápas Lipoltice-Dolany
26.2. čtvrtek18:00bazén Pardubice
28.2. sobota14:15Lipoltice hřiště
1.3. neděle14:00přípravný zápas Lipoltice-Ronov n.D
8.3. neděle15:00přípravný zápas Lipoltice-Tetov
Chotusice - Lipoltice 1:5 (příprava na UMT)

Publikováno: 9.2.2014, Autor: X

Včera 8.2. proběhl přátelský zápas našich kluků s mužstvem z Chotusic
Soupeř, který hraje okresní přebor, byl prvních 25 minut lepším mužstvem, poté však Michal Doležílek otevřel skóre a začali jsme být lepší než protivník. Posledních 15 minut prvního poločasu naši kluci předváděli nádherný fotbal, kdy se sérii krátkých přihrávek dostávali do zakončení, ale nic s toho zatím nebylo.
Po přestávce soupeř vyrovnal po chybě Machyho, který neudržel míč a protihráč doklepl, budiž mu k dobru, že balon neviděl proti záři osvětlení. Jenže za pět minut jsme si vzali vedení zpátky, kdy se křižnou střelou trefil Michal Hejcman. Chotusice se ještě snažily s výsledkem něco udělat, trefily i břevno a jednou vytahoval tutovku Honza Machač, ale potom se nádhernou střelou trefil Michal Doležílek, kdy ho přesně našel David Kopa, a svou druhou brankou prakticky určil ráz zbytku utkání. V naprosté pohodě pak Michal Hejcman přidal další dvě branky po přihrávkách Pepíka Flegra. Jediný koho mrzelo, že je konec byl David Kopa, který prohlásil, že se nestačil ani zapotit i když celý zápas běhal jak natažený na klíček. kluci říkali, že nevědí co bere, ale že to chtějí taky
Nutno dodat, že to byl nejlepší zápas našich kluků od podzimu co se projevu týče, kdy každý chtěl hrát fotbal a nepostával v koutě. Bylo vidět, že je to baví. Návrat do sestavy oslavil Petr Oliva, který přispěl zkušenostmi a velice kvalitním výkonem.
Pochvala celému mužstvu!
Sestava: Machač Jan, Chára Lukáš, Čermák David, Doležílek Jakub, Melicher Lukáš, Hladík Milan, Doležílek Michal, Marek Přemysl, Kopa David, Hejcman Michal, Flegr Josef, (Oliva Petr, Kožený Petr)
Střídalo se jak bylo třeba i se změnou rozestavení a jako třetí ze střídačky nám vypomohl vzhledem k marodce bratranec Přemka , který odevzdal taky solidní výkon.
Góly: Hejcman Michal 3x, Doležílek Michal 2x

Lipoltice - Dolany 2:3 (příprava)

Publikováno: 22.2.2015, Autor: adminn

Lipoltice - Ronov n.D. 2:1 (příprava)

Publikováno: 2.3.2015, Autor:

Lipoltice - Tetov 3:1 (příprava)

Publikováno: 8.3.2015, Autor:

Góly: Hecman 2x, Flégr 1x

Posezení nad historií

Publikováno: 15.3.2015, Autor: adminn

Při nedávném posezení nad historií se díky přísedícím podařilo jmenovitě zkompletovat většinu týmových fotografií z dávné historie lipoltického fotbalu ZDE. Přesto v některých fotografiích jsou stále ??? nad některým z doposud nerozpoznaným hráčem. Jedná se o fotografie číslo 22, 23, 24, 26, 55, 56, 76, (77 a 78 nová fota od Franty Koženého). Do gelerie jsem se nově snažil umístit fota v lepší kvalitě a vyšším rozlišení.
Předem děkuji za každé nové jméno nebo určení roku, popřípadě za poskytnutí dalších fotek, jak z historie fotbalové tak z historie obce ZDE.
Dále jsou snad kompletně popsány fotografie z již
méně vzdálené minulosti ZDE nebo sranda akcí ZDE. V případě nesrovnalosti mě opět dejte vědět a já zjednám nápravu.
Děkuji všem za ochotu a spolupráci.

Lipoltice - Újezd A 0:3 (0:0)

Publikováno: 23.3.2015, Autor: X

Po zimní přestávce jsme včera nastoupili k prvnímu mistrovskému utkání. Soupeřem byl zatím doposud neporažený tým Újezdu A.
Podle toho taky celý zápas vypadal, soupeř byl aktivnější na míči, ale celý první poločas si nedokázal poradit s naší velmi dobrou obranou a celkovým pojetím hry. Z jediné šance, kterou měl netrefil naší branku. Naopak my jsme Davidem Čermákem nastřelili břevno z trestného kopu a asi tři minuty před koncem se " učitel " Michal Doležílek dostal do největší šance, bohužel sám před gólmanem nastřelil pouze jeho patu. Do kabin se odcházelo za nerozhodného stavu.
Hned po změně stran přímo z výkopu, kdy se naši hráči ještě rozkoukávali a potřebovali si asi ještě říct co bylo v sobotu, se Újezd dostal do šance, ale naštěstí jsme ještě odvrátili. Potom se opět potvrdilo ostřílené " nedáš...dostaneš" . Pepík Flégr nastřelil opět břevno a hned z protiútoku jsme inkasovali. Soupeř se trochu uklidnil, ale stále jen dobýval a my se snažili kontrovat, bohužel pak po nedorozumění obrany vstřelil druhou branku. Přesto jsme mohli ještě vstřelit kontaktní gól, kdy Michal Hejcman neproměnil únik a trefil brankáře.
V době, kdy jsme se snažili ještě něco s výsledkem udělat, tak přišel třetí gól Újezdu. Prostě proti takovému týmu si nemůžeme dovolit zahazovat vyložené šance, které máme.
I tak se náš výkon oproti podzimu proti stejnému soupeři zlepšil o 100%.
Sestava: Melicher Lukáš, Ročín Pavel, Čermák David, Kopa David, Doležílek Jakub, Doležílek Michal, Marek Přemysl, Beránek Ondřej, Flégr Josef, Hejcman Michal
Střídání: Hladík Milan, Bortl Miloš, Kasal Jiří ŽK: Kopa David, Ročín Pavel


Zápas očima soupeře

Publikováno: 23.3.2014, Autor: Správce webu Sokolu Újezd

Do Lipoltic jsme odjeli bez dvou zraněných opor Hyvla a Petříčka (Karla). Soupeř se tentokát představil na domácí půdě v lepší sestavě, než na našem hřišti a také více kousal. Největší překážkou však bylo pro naše hráče lipoltické oraniště, na které jsme nemohli produkovat náš kombinační fotbal.
Do první šance utkání se dostali domácí. Následovali tři naše šance, ale střelec se v prvním poločasu nenašel a tak se o poločasu odcházelo do kabin za nerozhodného stavu.
Druhý poločas zazdili domácí stoprocentní šanci, kdy z následného protiútoku udeřili naši hráči. V roli zakončovatele se osvědčil Dvořáček. Druhý uklidňující gól přidal opět Dvořáček, který si poradil s několika bránícími hráči. Asi nejhezčí moment zápasu přišel deset minut před koncem, kdy Bendžík nádherným centrem našel ve vápně Dvořáčka, který z voleje uklinil míč k tyči bezmocného domácího golmana a zkompletoval tak hatrick. Na lipoltickém hřišti se opravdu nedal hrát fotbal a tak diváci viděli spíše bojovnou kopanou. Pochvala pro střelce Dvořáčka, Bendžíka, Hladíka a Rusína.

Chvaletice - Lipoltice 1:2 (1:1)

Publikováno: 30.3.2015, Autor: X

V sobotu jsme nastoupili v dalším mistrovském zápase proti Chvaleticím. Nutno dodat, že zápas se nám fotbalově moc nepovedl, ale bojovností jsme ho spíše ubojovali do vítězného konce. V první půli jsme ještě stačili hrozit protiútoky, kdy z jednoho takového Michal Hejcman vstřelil branku. Potom odmítli navýšení náskoku David Kopa a opět Michal Hejcman. Soupeř měl taky několik šancí a vyrovnat se mu povedlo až těsně před koncem ze standardní situace po faulu Miloše Bortla, který hasil únik domácího hráče a všichni kolem se divili, že nedostal ani kartu. Předtím ovšem faulovali domácí Michala Hejcmana v podobné situaci, tak se asi rozhodčí snažil kompenzovat.
Do druhé půle nastoupil uzdravený Pavel Švejda a hned ukázal jaký to je platný hráč, kdy hned na začátku narazil Michalovi Hejcmanovi a ten dal svůj druhý gól....rozhodující. Protože pak už jsme se k ničemu nedostali a Chvaletice předváděli fotbal a my pouze bránili. V zápase plném faulů a nepřesností ze strany rozhodčího se nám podařilo utrpět vítězství. Celkově zápas přinesl jen dvě pozitiva....získané tři body a návrat Pavla Švejdy po zranění.
Góly: Hejcman 2x

Lipoltice - Jankovice 5:2 (3:2)

Publikováno: 7.4.2015, Autor: X

Sousedské derby skončilo jasnou výhrou domácích až po zlepšeném výkonu v druhém poločase, kdy se utkání zvrhlo v festival zahozených šancí domácího týmu. Negativem zůstává zranění Davida Kopy a Lukáše Melichera.
Góly: Pavel Švejda 2x, Michal Hejcman, Michal Doležílek, Jakub Doležílek

Selmice - Lipoltice 1:3 (0:2)

Publikováno: 13.4.2015, Autor: X

Opět jsme se soupeřem měli méně ze hry. Naštěstí se brzy trefil Ondra Beránek a potom i Michal Hejcman. V prvním poločase největším ohrožením ze strany Selmic byla parádní hlavička našeho Lukáše Cháry, který mínil, že je Honza Machač málo rozchytaný, tak mu dal příležitost vyniknout.
Druhý poločas Selmice tlačily a podařilo se jim po tečovaném přímém kopu snížit na 1 : 2. V tu dobu jsme hořeli téměř ve všem.....jenže opět se potvrdilo jak je důležité mít Hejcmana...1:3. Velikou pochvalu zaslouží Honza Machač za skvělý výkon a poté i Petr Oliva za zklidnění hry v závěru zápasu.
Góly: Hejcman 2x, Beránek


Zápas očima soupeře

Publikováno: 13.4.2015, Zdroj: web Selmice

Po třech soupeřích, kteří nepatří do špičky soutěže, nás přijel prověřit celek Lipoltic. Ten spoléhá především na útočné duo Hejcman – Švejda a na výborného gólmana Machače. Naše sestava se opět oproti poslednímu kolu změnila. Vrátil se ze zatejpovanou rukou F. Pelant, Martin Bulánek a velký návrat hlásil téměř po roce Mára Smolík. Bohužel po Lánech přibyl na marodku M. Telvák, který má zpřetrhané vazy v kotníku a už má na noze módní doplněk v podobě sádry. Přidal se tak k chybějícím Janákovi, Bahníkovi a nachlazenému Veselému.
Za skvělé divácké návštěvy se hrál bojovný a celkem i pohledný fotbal. Domácí byli od úvodu aktivnějším týmem. Nejprve Pelant J. z pravé strany po sólu rozcvičil Machače, který si s jeho střelou v klidu poradil. Gólman hostí musel být na pozoru i po nájezdu Hochmana, ten ale se svou šancí nenaložil dobře. Do 25. minuty se hosté nedostali téměř do vápna, ale jako první vstřelili branku. Hejcman se protáhl po pravé straně kolem dvou hráčů a naservíroval balon na opačnou stranu úplně volnému Beránkovi, který neměl problém překonat Cincibucha. Na druhé straně mohlo přijít brzké vyrovnání. Po centru Radila si hostující hráč popletl branku a poslal hlavou míč na svoji svatyni. Machač předvedl skvělý reflex a míč směřující pod břevno vytáhl na roh. Lipoltice ale chvíli poté šli do dvoubrankového trháku. Po zbytečné ztrátě míče se balon dostal na vápno k Hejcmanovi a ten uklidil míč za Cincibucha – 0:2. Do konce první půle už si ani jeden tým větší šanci nevytvořil, takže za tohoto stavu se šlo do kabin.
Ze začátku druhého poločasu se hrál opatrný fotbal. Hosté spoléhali na rychlé protiútoky ze strany Hejcmana a domácí se hnali do plných. Přibližně od 60. minuty se valil na hosty jeden útok za druhým. Několikrát z toho byl faul před pokutovým územím a tím šance se trefit z přímého kopu. Asi na třetí pokus se díky teči prosadil J. Pelant. Dvě šance během pěti minut měl i Pithart. Nejprve po odraženém balonu před vápno ho skvěle vychytal Machač, poté po rozehrávce se Strnadem pálil domácí stoper na přední tyč, ale gólman hostí byl opět na místě. Nebezpečnou ránu vyslal z 25 metrů i Bulánek, jeho střela ale mířila těsně nad branku. Po několika standartních situacích a velkém počtu rohu přišel úder hostů v 88. minutě. To domácí, kteří hráli už vabank, nechali projít mezi 3 hráči Hejcmana a ten vyběhnuvšího Cincibucha překonal střelou k tyči – 1:3. Od tohoto okamžiku až po závěrečný hvizd se utkání jen dohrálo, a tak si hosté odvážejí 3 body.
Vyrovnané utkání, ve kterém nám hosté dali lekci z produktivity. Ukázalo se, že Hejcman je pro hosty nepostradatelný a když se k němu přidal muž zápasu Machač, nebylo o vítězném týmu pochyb. Domácí sice fotbalově předvedli nejlepší výkon jara, ale bohužel to na body nestačilo. Příští zápas nás čeká na půdě Rybitví a domácí hráči v čele s kanonýrem Levaiem nám budou chtít ukázat, kdo je doma pánem.

Lipoltice - Lány na Důlku 3:0 (0:0)

Publikováno: 20.4.2015, Autor: X

Nedělní zápas se soupeřem z Lánů se nám jak už je zvykem herně "opět povedl". První poločas nic převratného nepřinesl krom nastřeleného břevna naší branky. Druhý už byl koukatelnější a přinesl i branky, Michal Hejcman po rychlém protiútoku, potom z penalty po faulu na něj a v poslední minutě Pavel Švejda doklepával do prázdné. Opět velmi dobrý výkon Honzy Machače a Přemka Marka na pravé straně obrany.
Góly: Hejcman 2x, Švejda


Lipoltice - Starý Máteřov B 4:2

Publikováno: 26.4.2015, Autor: X

Pohodový zápas, kdy jsme si závěr zkomplikovali sami.
Góly: Švejda 2x, Flégr, Beránek


Valy - Lipoltice 0:20 (starší přípravka)

Publikováno: 4.5.2015, Autor:

Branky: Kraj 5, Tefr M 4, Kasal 3, Růžek 3, Stradiot 2, Tejnický1, Pražák 1 a Kubín 1.
Sestava: Kraj, Tefr M, Kasal, Růžek, Stradiot, Tejnický, Pražák a Kubín
utkání se hrálo ve středu 29.4.


Choltice - Lipoltice 4:9 (starší přípravka)

Publikováno: 4.5.2015, Autor:

Branky: Kraj 2, Kasal 2, Tejnický 2, Pražák 1, Růžek 1 a Tefr M 1.
Sestava: Kraj, Tefr M, Kasal, Růžek, Stradiot, Tejnický, Pražák, Kubín a Tefr V.
utkání se hrálo v pátek 1.5.


Rybitví - Lipoltice 0:4 (0:2)

Publikováno: 4.5.2015, Autor: X

Zápas, ve kterém si domácí pořád na něco stěžovali, přičemž jim rozhodčí odpustil červenou kartu za faul na Honzu Machače, který má špunty na žebrech ještě teď, Domácí si nevypracovali žádnou velkou šanci. Pouze jednou trefili břevno ze standardní situace.
Góly: Hejcman 3x, Kopa


Lipoltice - Rohoznice 4:4 (2:1)

Publikováno: 11.5.2015, Autor: X


Góly: Hejcman 2x, Švejda, Beránek


Lipoltice - Řečany 18:5 (starší přípravka)

Publikováno: 18.5.2015, Autor:

Branky: Tefr M 4, Kraj 4, Kasal 4, Tejnický 3 a Růžek 3
Sestava: Pražák, Kubín, Tefr M, Tejnický, Kraj, Kasal a Růžek


Staré Ždánice - Lipoltice 0:4 (0:1)

Publikováno: 18.5.2015, Autor: X

Po trošku neuspořádaném prvním poločase se kvalita našeho mužstva naplno projevila po přestávce. Domácí bojovali, ale to bylo tak všechno. Další šance jsme ještě, jak už je naším zvykem, trestuhodně zahodili.
Góly: Hejcman 1x, Švejda 3x


Historické registračky

Publikováno: 18.5.2015

Doslova historický poklad objevil syn dlouholetého hráče a funkcionáře klubu, bohužel dnes již nežijícího Karla Tyllera. ZDE můžete shlédnout, popřípadě stáhnout ve velkém rozlišení, několik registraček žáků ještě z dob TJ Sokolu Lipoltice.

Lipoltice - Staré Čívice 4:1 (2:0)

Publikováno: 25.5.2015, Autor: X

Nečistě hrané utkání, kterému ráz určila rychlá branka Michala Hejcmana. Ve dvacáté minutě jsme měli vystřídané už dva zraněné hráče. Hosté korigovali až na konci ukání z penalty.
Góly: Hejcman, Švejda, Doležílek M., Kasal Jiří

Lipoltice - Chvaletice 18:3 (starší přípravka)

Publikováno: 31.5.2015, Autor: Milan Hladík

Branky: Tefr M 6, Kraj 6, Růžek 4 a Kubín 2.
Sestava: Stradiot, Tejnický, Kubín, Růžek, Kraj, Tefr M


Pardubičky B - Lipoltice 5:6 (2:3)

Publikováno: 31.5.2015, Autor: X

Po vývoji skóre 0:1, 2:1, 2:4, 5:4....5:6 snad nemá cenu ani něco komentovat. Snad jen malá pochvala, že jsme nepřestali hrát do poslední minuty. Opět spousta neproměněných šancí, což se nám málem vymstilo. Ještě, že si Michal Hejcman otevřel střelnici.
Góly: Hejcman 6x

Lipoltice - Rohovládová Bělá B 1:1 (0:1)

Publikováno: 7.6.2015, Autor: X

Velice kvalitní utkání nad rámec třetí třídy, kdy jsme smolně inkasovali v prvním poločase.
Druhý poločas se ale už odvíjel v lepším světle, hlavně když se veterán Milan Hladík dostal do několika slibných šancí, které bohužel neproměnil. Nakonec nám remízu vystřelil Michal Hejcman ranou jako z kanónu.
Pochvala celému mužstvu za předvedený výkon.
Góly: Hejcman

Kolesa - Lipoltice 2:5 (1:1)

Publikováno: 15.6.2015, Autor: X

Závěrečný zápas sezóny jsme sehráli s mužstvem Koles na jejich půdě ve vytrvalém dešti. První poločas byl ještě vyrovnaný. Poté, co naši do té doby jedinou šanci doslova zazdil Michal Hejtman, soupeř z rohového kopu načal skóre. Naštěstí jsme brzy srovnali, když z rychlého protiútoku skóroval Pepík Flegr. Za zmínku stojí, že celý první poločas obranu dirigoval Vašek Rokyta st. a velmi dobře.
Po změně stran jsme už byli jasně lepší a Pavel Švejda přidal tři branky a poslední gól vstřelil Honza Machač z penalty po faulu na Michala Hejcmana, na něhož bylo za celý zápas tolik faulů, že tolikrát na zemi neležel snad za celou sezónu.
Závěrem: Jarní část se nám myslím nadmíru povedla, kdy jsme prohráli pouze jeden zápas s mužstvem Újezda A, které jasně postupuje do okresního přeboru a dvěma remízami se soupeři z Rohoznice a Rohovládové Bělé B.
Takže pánové....děkujeme za výkon na jaře, díky němuž jsme poskočili na čtvrté místo v tabulce.
Góly: Švejda 3x, Flégr, Machač

Upozornění na nedostupnost některých sekcí webu

Publikováno: 17.6.2015, Autor: adminn

Buhužel, musím upozornit na problém se zajištěním kompletní funkčnosti webu TJ Lipoltice.
Problém nastává po kontrole dodržování provozních podmínek provozovatelem webhostingu Webzdarma.cz. Byl jsem upozorněn na překročení kvót zaplnění prostoru pro webhosting zdarma s týdenním limitem na zjednání nápravy. V opačném případě hrozí úplné zrušení webhostingu. Jelikož překročení dané kvóty je výrazné (o 1.2GB), zatím vůbec nevím, jak docílit požadovaného max. zaplnění 200MB.
Prozatím jsem nucen do pátku smazat veškeré fotografie, tudíž daná sekce bude prázdná. Jediné bezplatné řešení vidím v umístění fotek na jiný server s větší kapacitou (stejně jako jsou již umístěny PDF dokumenty), což přináší nutnost úpravit mnoho zdrojových souborů, a i přesto může časem dojít k obdobným sankcím. Kompletní přesun na jiný webhosting není vhodný z důvodu změny již zažité adresy tjlipoltice.wz.cz. Bohužel zatím jiné schůdné řešení nevidím. V každém případě obnovení kompletní funkčnosti bude nějakou dobu trvat.

Kříčeň - Lipoltice 2:31 (starší přípravka)

Publikováno: 19.6.2015, Autor: Milan Hladík

Kluci z důvodů nemocí, dovolených a školních sportovních soutěží hráli pouze v pěti bez brankaře. Na mladší domácí hráče to stačilo. Krom naší herní kvality se projevil i rozdíl věku, kde čtyři z pěti jsou poslední ročník v dané kategorii. Namístě je v tomto případě říci "Sláva vítězům a čest poraženým".
Branky: Růžek 11, Kraj 9, Tefr 4, Tejnický 4 a Kubín 3
Sestava: Kubín, Růžek, Tefr, Tejnický a Kraj

Webhosting

Publikováno: 22.6.2015, Autor: adminn

Webhosting do 22.6.2016 zajištěn v plném rozsahu. Současný stav zaplnění 67%, takže místa je dostatek. Proto i PDF dokumenty pravděpodobně převedu na server webostingu.

Stručná rekapitulace sezóny 2014/2015

Publikováno: 22.6.2015, Autor: adminn

Tým muži: z celkového počtu 26 odehraných zápasů skončilo 16 vítězně, 3 remízou a 7 prohrou. Celkový počet vstřelených gólů 70 (2.7 na zápas), obdržených 45 (1.7 na zápas). Nejlepším střelcem se stal Michal Hejcman se 33 góly (1.27 na zápas). Mužsto obdrželo celkem 27 žlutých karet (nejvíce 5 Michal Hejcman). Nejlépe hodnoceným hráčem se stal Michal Doležílek s 33 body.
Starší přípravka: vítězně skončilo všech odehraných 12 zápasů. Celkový počet vstřelených gólů (zatím bez posledního zápasu) 170 (15.45 na zápas), obdržených 24 (2.18 na zápas). Nejlepším střelcem se stal Lukáš Kraj se 38 góly (3.45 na zápas).

Lipoltičtí vodáci v Karlových Varech

Publikováno: 13.7.2015

Při návštěvě Karlových Varů při náhodném setkání projevil zájem o společné foto s částí našeho vodáckého klubu i prezident filmového festivalu pan Bartoška. I když danou situaci komentoval slovy "Nejhorší je, že v dnešní době má foťák na mobilu každý *****", jen díky tomu se můžete těšit na bohatou galerii z letošní vody Ohře 2015.

Ohře 2015 - neúplné skupinové foto

Publikováno: 14.7.2015

Čachtání se v Ohři v podání známého lipoltického vodáka

Aktualizováno: 28.7.2015, Autor: adminn

Upoutávka pro připravovanou galerii Ohře 2015
ZDE je průjezd peřejí Hubertus v podání lipoltických rafťáků
ZDE je zachycen z lodě průjezd peřejí Hubertus v podání dvojice Kožak-Jesus


Krátké zprávy z klubu
2.2.2015: Doplněn rozpis zápasů na jaro pro A mužstvo a starší přípravku.
9.2.2015: První zápas 2015 = výhra 5:1. Áčko má dále v plánu sehrát přípravu s mužstvem Dolan, Ronova n.Doubravou a Tetova.
14.2.2015: Pavel Švejda o zranění: V tom místě jak mě dávaly plastiku se udělaly dva nárustky, tak ty mě zarovnal. A na vnějšim menisku sem to měl v kraji natrženy...Tak to dal všechno do kupy, a říkal že to koleno na to co zažilo vypadá dobře :)... Teď mám pomalu přidavat zátěž,kolo atd...a pak možno fočus. Ale kdy budu hrát, to nepovím.
9.3.2015: UPOZORNĚNÍ: kdo z hráčů a funkcionářů prozatím neuhradil členské příspěvky (200,- FAČR, 200,- přísp.), ať tak učiní.
7.6.2015: Klasická rozlučka se sezónou proběhne po posledním utkání s týmem Kolesa v sobotu 13.6. v KFC na RockStadium.
19.6.2015: Předposlední zápas starší přípravky v Křični výrazně zamotal tabulkou střelců. Není divu, vždyť kluci v tomto zápase i v oslabení nastříleli 31 gólů.

Sázky hráčů, fanoušků
O tři minuty rychlejší. Učitel Michal Doležílek se vsadil s novopečeným otcem Radkem Koženým, že v březnu absolovují půlmaraton a v něm bude učitel o tři minuty rychlejší.
Sázka nebyla realizována