Články a zprávy - sezóna 2013/2014 podzim

Naši hráči trénují v kempu Sparty Praha

Publikováno: 8.7.2013, Autor: Mido

Starosti se sestavou do nové sezóny nadělali opory TJ Lipoltice svému trenérovi.Jakub Doležílek a Ruda Černohous trénují potají v přípravném kempu Sparty Praha.O jejich působení v pražském klubu se rozhodne do konce týdne. Dle slov sekretáře TJ Lipoltice by jejich odchod naplnil sice pokladnu klubu , ale silně oslabil kádr mužstva.Bude proto jednat o výměnu kus za kus.Který z hráčů Sparty by přicházel v úvahu se zatím tají.

V Lipolticích se začalo trénovat na nadcházející sezónu

Publikováno: 20.7.2013, Autor: adminn

Na první pohled je vidět, že se trénuje ve dne v noci a ve velkém stylu od čehož si činovníci klubu slibují přilákání nových posil. Hráči jsou odpočatí plni sil a elánu, a proto každý dostal svůj míč odpovídající jejich kvalitám. KFC na hřišti zajistilo i dodržování pitného režimu, takže o hráče bylo postaráno ve všech směrech. Doufáme, že tvrdá připrava přinese v nadcházející sezóně své ovoce, které bude přepáleno v úspěchy klubu.

Lipoltický fanoušek hlásí připravenost na nadcházející sezónu

Publikováno: 21.7.2013, Autor: adminn

Stejně jako hráči i nejlepší lipoltický fanoušek všech dob se připravuje na nadcházející sezónu. Jak je vidno za poslední roky prošel bouřlivým vývojem. Kromě zbrusu nového dopravního prostředku, s kterým hodlá jezdit na každý zápas našeho týmu, se z něj stal vůdce nejtvrdšího jádra lipoltických huligens (odnož hooligans). To je doloženo jeho tvrdým pohledem i medailemi za statečnost na klopě. Doufáme, že i v nastávající sezóně požene naše kluky v každém zápase na zteč. Jako motivaci přislíbil nejlepšímu střelci projížďku svojí Maruškou. Lipolťák tělem i duší.

15.ročník MKK - 3.místo

Publikováno: 28.7.2013, Autor: adminn

Za svůj výkon v úděsném horku by všichni hráči měli dostat cenu za hrdinství.
Několik fotek ze zápasu Lipoltice-St.Máteřov ZDE

Ruda Černohous poprvé kapitánem

Publikováno: 30.7.2013, Autor: adminn

V sobotním zápase na MKK premiérově obdržel kapitánskou pásku Ruda Černohous.
Že i on se dokáže z této role radovat zjistíte z podrobnějšího zkoumání obrázku (přejezdem myši).

Na Rock Stadium se trénovalo

Publikováno: 31.7.2013, Autor: adminn

Ve středu se v hojném počtu hrálo báčko. Více fotek ZDE

Načešice B - Lipoltice 3:2 (příprava)

Publikováno: 6.8.2013, Autor: Olivka

V sobotu sehrálo naše mužstvo poslední přípravné utkání před novou sezónou. Bohužel jsme podlehli celku čtvrté třídy Chrudimsko 3:2, když naše dvě branky vsítil náš střelec Pavel Švejda ( 1x pen.). Předvedená hra nebyla špatná, ale hrubými chybami v defenzivní činnosti a v neproměňování tutových šancí, jsme se připravili o lepší výsledek.

Újezd B - Lipoltice 0:4 (0:2)

Publikováno: 21.8.2013, Autor: Pepik Flégr

První mistrovské utkání sezony 2013/2014 sehrálo naše mužstvo v Újezdě. V našem dresu se objevilo pár nových tváří: Přemek Marek (hostování z Načešic), Patrik Plavec (hostování z Přelouče), Lukáš Melicher (hostování z Přelouče). Naši kluci předváděli pěknou hru a soupeře k větším šancím nepouštěli. Naopak naše výpady Pavla Švejdy a Michala Hejcmana byly pro Újezd smrtící. V závěru se trefil ještě David Kopa z penalty.
Góly: Švejda 2x, Hejcman, Kopa (penalta)
Sestava: Machač – Melicher, Ročín, Černohous, Kožený R. – Hejcman, Doležílek M., Kopa, Marek – Švejda, Plavec P.
Střídání: Plavec P. › Svoboda, Hejcman › Doležílek J.

Lipoltice - Chvaletice 0:2 (0:0)

Publikováno: 21.8.2013, Autor: Pepik Flégr

První domácí zápas jsme sehráli s Chvaleticemi, loňským účastníkem Okresního přeboru. V tomto zápase jsme se museli obejít bez našeho střelce Pavla Švejdy, jelikož dlouhodobě laboruje s poraněnými vazy v koleni. Ve vyrovnaném zápase jsme moc šancí neviděli. Za zmínku stojí snad jen povedená střela z dálky Lukáše Melichera, která skončila na horní tyči. Poté ještě běžel sám na brankáře Patrik Plavec, ale ani ten nedokázal skórovat. Hosté měli také dvě šance, které dokázali využít. Před koncem zápasu jsme inkasovali po chybě našeho brankáře Honzy Machače, který se nedohodl s Pepou Tamchynou. Ve snaze o vyrovnání jsme inkasovali znovu, kdy naší obraně pláchl hostující hráč a zvýšil na konečných 0:2.
Sestava: Machač – Melicher, Ročín, Černohous, Kožený R. – Marek, Doležílek M., Svoboda, Kopa – Hejcman, Plavec P.
Střídání: Melicher › Tamchyna

Přelovice B - Lipoltice 1:4 (0:1)

Publikováno: 26.8.2013, Autor: Pepik Flégr

Za deštivého počasí, ale na velmi slušném terénu jsme sehráli další kolo soutěže. V tomto zápase obdržel kapitánskou pásku učitel Michal Doležílek. Ve vyrovnané první půli se prosadil po úniku Pavel Švejda. Největší šanci domácích v prvním poločase hasil Lukáš Chára odkopem z prázdné branky, kdy míč jasně směřoval do naší sítě.
Hned z kraje druhé půle zahrozili nejprve domácí, kdy orazítkovali horní tyč naší branky. Poté už jsme úřadovali my. Pavel Švejda opět utekl a předložil míč volnému Kubovi Doležílkovi a ten se nemýlil. Vzápětí po stejné situaci se prohodili střelci kdy, skóroval tentokrát Michal Doležílek. Poté ještě pláchl po lajně Michal Hejcman, který přihrál Pavlu Švejdovi před prázdnou branku a ten dal tak svůj druhý gól v tomto zápase. Do dalších šancí nás domácí pomezní nepustil. Domácím se podařilo snížit těsně před koncem zápasu. Rozhodčí ukončil zápas v moment, kdy měl odpískat jasnou penaltu na Pavla Švejdu.
Toto vítězství věnujeme Radkovi Koženému a jeho novorozené dceři Natálce.
Góly: Švejda 2x,Doležílek J.,Doležílek M.
Sestava: Machač – Chára, Melicher, Černohous, Kožený – Hejcman, Doležílek M., Doležílek J., Marek – Švejda, Mužík
Střídání: Mužík › Plavec P., Doležílek J. › Svoboda

Registrace hráčů TJ Lipoltice do Týmuj.cz

Aktualizováno: 31.8.2013, Autor: adminn

Jelikož už velká část hráčů přípravky a žáků začala využívat Týmuj.cz, vložil jsem tlačítka přístupu na hlavní stránku viz. vlevo pod Umístěním v tabulce. Doufám, že i zbytek kádru pochopí výhody webu Tymuj.cz a ulehčí tím práci jak trenérům tak rozšíří svou vzájemnou informovanost. Škoda, že obdobný přístup zatím nemají i muži.

Ještě jednou prosím o zaslání registračního emailu od dosud neregistrovaných hráčů jak přípravky, tak mužů a důchodců. Myslím, že to je opravdu od trenérů dobrý nápad a všem zúčastněným to napomůže mít přehled o trénincích a zápasech. Děkuji.
Pro muže: Tým mužů a důchodci Pro děti: Přípravka a žáci

Děkuji za zaslání iniciálů a emailu pro přizvání do týmu mužů i dětí a prosím i ostatní členy mužstev o požadované údaje. Je to pro VÁS !!! Zjednoduší se informovanost mezi trenéry a hráči i spoluhráči. Jistě každý je aspoň jednou za tři dny na netu, online si můžete zjistit termín tréninků, nominaci na zápas a účast na tréninku. Naopak trenér se může připravit na účast/neúčast jednotlivých hráčů. Odpadnou dotazy kdy bude trénink, kdo na trénink/zápas přijde, atd.. Přizvaní a registrovaní členové/hosté mohou po přihlášení upravovat své údaje a statusy, nečlenové jen prohlížet.
Případné dotazy zodpovím já nebo Petr Oliva.

Přes web Tymuj.cz připravujeme pro jednotlivé hráče (přípravky, žáků, mužů) možnost sledovat nominaci svou i spoluhráčů na zápasy, účast spoluhráčů na trénincích a soustředění. Přes svůj účet hráči mohou potvrzovat účast na zápasech, trénincích, soustředění, popř. zadat důvod své neúčasti. Trenér Vás přes email může o daných akcích jednoduše informovat a upozorňovat na ně. Je nutné na adresu vokounek@volny.cz zaslat jméno hráče a kontaktní email, na který budou upozornění doručovány. U mužů mohou zaslat údaje i 'důchodci', kteří budou chtít občas skočit na báčko.
Na uvedený email Vám bude zaslána informace o přijetí do týmu. Poté musíte vyplnit své přihlašovací údaje a dále údaje o hráči (iniciály,narození,fotka,atd..). Děkuji za zaslání požadovaných údajů. Věřím, že Vám to napomůže mít přehled o trénincích a zápasech, a že to ulehčí vzájemnou komunikaci a informovanost.

Rohovládová Bělá - Lipoltice 1:1 (0:0)

Publikováno: 3.9.2013, Autor: Pepik Flégr

V sobotu jsme zavítali na hřiště nováčka z Rohovládové Bělé. Čekal nás těžký zápas, ve kterém jsme se museli obejít hned bez pěti hráčů základní sestavy. Domácí nás začali hned od začátku tlačit, ale větší šanci si nepřipravili. Naopak jsme to byli my, kdo se mohl ujmout vedení, ale Pavel Švejda zakončil pouze do domácího brankáře.
Po změně stran se prosadili domácí po rohovém kopu, kdy zůstal neobsazen jeden ze soupeřů. Ze stejné situace jsme vyrovnali i my, kdy se hlavou trefil Pavel Švejda. Deset minut před koncem Pavel utekl a domácímu stoperovi nezbývalo než ho faulovat. K údivu všech ale rozhodčí penaltu nenařídil. V závěru ještě uháněl sám k soupeřově brance David Kopa, kterého smetl opět soupeřův bek, ale rozhodčí, který z našeho pohledu zápas nezvládl opět faul nezapískal. To bylo moc i na našeho, jindy klidného trenéra Petra Olivu, který to dal sudímu několika slovy najevo. Závěrem je třeba poděkovat všem náhradníkům, kteří plnohodnotně zastoupili chybějící hráče.
Góly: Švejda
Sestava: Pilař – Chára, Melicher, Doležílek M., Tamchyna – Hejcman, Marek, Doležílek J., Kopa - Švejda, Kasal
Střídání: Chára › Plavec P., Svoboda › Švejda

Přelovice - Lipoltice 1:8 (starší přípravka)

Publikováno: 4.9.2013, Autor: Milan Hladík

Starší přípravka dnes sehrála své první podzimní kolo na hřišti Tj Přelovic. Výsledek 1:8 v náš prospěch sice ukazuje sílu týmu, ale porazili jsme pouze "B" tým Přelovic. Áčko hraje letos krajský přebor. Někteří hráči byli duchem stále ještě na prázdninách, tak v první polovině utkání tíhly k zakončení na soupeřovu branku za každou cenu. S postupem času jsme se herně zlepšili a získali větší jistotu a kontrolu nad hrou. Na první zápas to z celkového pohledu nebylo tak špatný. Budeme se těšit na další předvedené výsledky a zlepšenou hru v dalších kolech.
Výborný výkon dnes předvedl David Kubín na svůj věk spolehlivý hráč ,Míra Tejňa konečně odehrál to své dobré utkání a veliké zlepšení i Péťa Krejcar. V brance nás podržel nebrankař brankař Tomáš Vorel, který hlavně v závěru předvedl pár skvělých zákroků. Kapitán Martin Růžek opět předvedl svoji zarputilost a bojovnost , někdy až moc velká snaha pomoci všude. Lukáš Kraj perfektní v poli, ale to zakončení a důraz v soubojích...? Obráceně Jirka Joska v poli snaha určitě ano, ale trochu zbrklost a horší zpracování . Za to zakončení perfektní. Adam Stradiot hrál dobře na všech postech, jen ta technika a zpracování..? Poslední náhradník za nemocného Marka a Vojtu byl Milan Hladík. Mimo drobností není co dodat. Tak nějak by to mělo vypadat. Vzhledem k jeho nestabilním výkonům ...asi měl formu.!!
I. třetina 0:3 (Jirka J 0:1; Mirek T. 0:2; Milan H. 0:3) II.třetina 0:1 (Milan H. 0:4) III.třetina 1:4 (Mirek T. 0:5; Martin R. 0:6; Lukáš K. 0:7; domácí 1:7; Jirka J. 1:8)
Střelci: Milan Hladík 2, Mirek Tejnický 2, Jirka Joska 2, Martin Růžek 1, Lukáš Kraj 1
Sestava: Hladík M., Joska J., Kraj L., Krejcar P., Kubín D., Růžek M., Stradiot A., Tejnický M., Vorel T.

FK Pardubice 1899 - TJ Lipoltice 0:7 (mladší žáci)

Publikováno: 9.9.2013, Autor: Iva Skřivánková

Ve čtvrtek nastoupili mladší žáci ke svému prvnímu zápasu této sezóny. Na hřišti v Rosicích jsme byli nejdříve zmateni tím, proti komu se bude vůbec hrát, protože po hřišti pobíhali různě staří místní hráči ve třech různých dresech. Těsně před zápasem došlo k upozornění našich trenérů na fakt, že v domácí brance stojí chlapec narozen roku 2000. Domácí trenér to s nelibostí sobě vlastní těžce nesl a označil Lipolťáky za podvodníky.
Začátek zápasu se převážně hrálo na polovině domácích. Bohužel všechna zakončení našich střelců šla přímo do brankaře a nebo branku minula úplně. Soupeř zahrozil pouze z několika ojedinělých šancí hráče č. 12, který byl schopen prakticky sám prokličkovat celé hřiště a dostat se i do zakončení. Někdy i jasně gólových. Naštěstí Filip byl na svém místě, popřípadě ho zastoupili obránci. V pětadvacáté minutě otevřel skóre Tomáš Hladík po rohu Vojty. Ve 29. minutě Vojta nastřelil břevno, odražený balón dopravil do brány opět Tomáš Hladík.
Druhá půlka začala znovu brankou z našich kopaček. Ve 34. minutě přidal třetí branku Tomáš Hladík po spolupráci s Vojtou. Ve 42. přidal další branku Pavel Skřivánek, ač balón proběhl přes celé brankoviště velmi pomalu, domácí brankář šel k zemi ještě pomaleji a míč mu pod tělem proklouzl za brankovou čáru. Ve 43. se trefili i domácí, naštěstí pro nás odražený balón skončil v jejich brance. V 52. minutě přihrál Pavel Vojtovi Rokytovi na šestou branku. A čtyři minuty před koncem ještě Vojta Rokyta přidal z dálky sedmou branku.Tím zápas skončil 7 : 0 v náš prospěch. V druhé polovině zápasu se zranil náš hráč Matěj Kubín, když před brankou spadl a přilehl si ruku. Má podvrtnuté zápěstí. Přejeme brzké uzdravení.
Střelci: Hladík T. 3, Rokyta 2, Skřivánek
Sestava: Nalezinek, Klenka, Hrdý, Juračka, Vorel, Hladík T, Hladík M, Rokyta, Kubín a kapitán Skřivánek

Soustředění přípravky a žáků v Třemošnici

Publikováno: 9.9.2013, Autor: Milan Hladík

Soustředění v Třemošnici proběhlo podle plánu a na dva dny prožité v malém městečku pod Lichnicí dlouho nezapomeneme. Jak 16 hráčů, tak celý čtyřčlenný realizační tým.
V pátek i v sobotu kluci měli dva vedené tréninky (dopo a odpo) a po večeři bylo hodinu volné bago na umělce. Po skončení v osm večer přišla druhá malá večeře formou jedné housky a po těžkém dni zasloužilý odpočinek neboli večerka ve 21.30, kterou všech dvacet členů výpravy bez rozdílů splnilo. V tomto směru jsem byl jako hlavní trenér maximálně spokojen.
Doufám, že celé soustředění mělo smysl a pomůže nám v další práci a dobrých výsledcích v celé sezóně.
Fotky ze soustředění v Třemošnici jsou ZDE

zadní řada: Hladík Milan - hl. trenér, Rokyta Václav - zdravotník, Oliva Petr - as. trenéra, Schreiner Marek - provianťák a fotograf

Prostřední řada : Kubín David, Kubín Matěj, Klenka Matěj, Hrdý Šimon, Stradiot Adam, Rokyta Vojtěch, Hladík Tomáš, Juračka Tadeáš

Přední řada : Tejnický Miroslav, Kasal Jan, Vorel Tomáš, Kraj Lukáš, Nalezinek Filip, Skřivánek Pavel, Hladík Milan, Růžek Martin

Lipoltice - St.Čivice 0:4 (0:2)

Publikováno: 12.9.2013, Autor: Pepik Flégr

V neděli jsme sehráli domácí utkání proti celku Starých Čívic. Ačkoliv jsme nastoupili v nejsilnější možné sestavě, nestojí z naší strany za zmínku vůbec nic. Ve všech ohledech nás soupeř převyšoval a zaslouženě jsme prohráli 0:4.
Sestava: Pilař – Melicher, Ročín, Černohous, Kožený – Kopa, Doležílek J., Marek, Hejcman – Švejda, Doležílek M.
Střídání: Melicher › Mužík, Hejcman › Plavec P.

Lipoltice - Bukovka 7:5 (starší přípravka)

Publikováno: 12.9.2013, Autor: Olina Kulhánková

V úterý dne 10.09.2013 odehráli hráči starší přípravky na domácím hřišti utkání proti týmu z Bukovky.
Celý zápas byl velmi napínavý. Od druhé minuty zápasu kluci prohrávali 0:1. Hra se přelévala z jedné strany na druhou. První třetinu kluci prohráli 0:1. Druhou třetinu začali lépe, kdy Milan vstřelil vyrovnávací gól. Kluci začali útočit, měli několik šancí, ale míč do brány nemohli protlačit. Hosté z Bukovky využili několik šancí a náhle se dostali do vedení 1:4. Do konce druhé třetiny Marek korigoval stav utkání na 2:4.
Ve třetí třetině se naši „chlapečci“ rozstříleli a začalo to tam trochu padat (konečně). Ale nervy to byly až do konce, Bukovku zdolali 7:5.
Sestava:> Hladík Milan; Joska Jiří; Klenka Matěj; Kraj Lukáš; Krejcar Petr; Kubín David; Růžek Martin; Stradiot Adam; Tefr Marek; Tejnický Miroslav
Střelci:> Tefr Marek 4; Hladík Milan 1; Stradiot Adam 1; Joska Jirka 1

Přihlášení hráčů TJ Lipoltice do Týmuj.cz

Aktualizováno: 13.9.2013, Autor: adminn

Jelikož už velká část hráčů přípravky a žáků začala využívat Týmuj.cz, vložil jsem tlačítka přístupu na hlavní stránku viz. vlevo pod Umístěním v tabulce. Na žádost trenérů jsem ještě tlačítko přístupu pro přihlášení vložil přímo do sekce "Týmy TJ Lipoltice".

Lipoltice - Choltice 5:4 po penaltách (mladší žáci)

Publikováno: 14.9.2013, Autor: Iva Skřivánková

Ve středu se na domácím hřišti hrálo "malé derby". Mladší žáci se střetli se soupeřem z Choltic. A žee jsou tato utkání více sledovaná, napověděla účast fanoušků z obou stran. Návštěvu dokonale vystihl Mára slovy " ty vole tady je víc lidí jak na chlapy a von nemá klobásy, já mám hlad."
Skóre zápasu otevřel odchovanec Lipoltic David Kuchařík. Bohužel je již druhým rokem na hostování v Cholticích, takže nám moc radosti neudělal. V páté minutě soupeř opět skóroval. Ač Filip proti soupeři dobře vyběhl, ten si balón tak nešťastně ukopl, že se slimáčím tempem dokutálel do brány. Naši borci měli několik příležitostí skórovat, bohužel při nich nestálo střelecké štěstí. V sedmé minutě se po dlouhém autu Milana Hladíka krásně trefil Vojta Rokyta. Hra se přelévala z jedné strany na druhou, herně jsme na tom byli o moc líp. Hostující obrana většinu míčů vůbec nerozehrává, ale pouze odkopává do autu. Ve dvanácté minutě po pravé straně zatáhl balón Matěj Kubín a přihrávkou před branku vybídl Tomaše Vorla ke skórování. Ten sice na dvakrát, ale vyrovnal stav na 2 : 2. Ve dvacátépáté minutě překonal naší obranu kapitán hostí a následně překonal i Filipa Nalezinka.
Bohužel pro nás to byla ojedinělá akce. O čtyři minuty déle byl Márou kárán Kubín nejstarší za drzost a zároveň vydal rozkaz toto napsat do zápisu, aby se to vědělo. Na samém konci první půle zpálil jasnou gólovou šanci Milan Hladík, a z celé prázdné branky trefil tyč. Na to se Milan Hladík st. na lajně složil a dlouho nevěděl, má-li vůbec ještě vstát.
Druhá půle začala lépe pro domácí. Ve třicátéšesté se po přihrávce Tomáše Hladíka trefil Matěj Kubín. Ve čtyřicátétřetí minutě neudržel brankář hostí míč po střele Pavla Skřivánka a o doražení do brány se postaral Vojta Rokyta. Ve čtyřicátéosmé minutě bohužel kapitán Choltic srovnal na 4:4. Kluci se moc snažili, možná opravdu až moc, ale za zbývajících dvanáct minut neměli možnost strhnout výsledek na svoji stranu.
Zápas skončil 4:4 a přišly na řadu penalty. Za hosty proměnil ze tří pouze kapitán. Za domácí proměnil Rokyta Vojtěch a Hladík Milan. Skřivánek Pavel bohužel těsně minul bránu.
Sestava: Hladík T., Rokyta, Skřivánek, Kubín, Hrdý, Vorel, Hladík M., Juračka, Klenka, Joska, Nalezinek
Střelci: Rokyta Vojtěch 2, Kubín Matěj, Vorel Tomáš, (Hladík M. rozhodující penalta)

Kolesa - Lipoltice 1:2 (1:1)

Publikováno: 16.9.2013, Autor: Pepik Flégr

Na další venkovní zápas jsme zajížděli do Koles. Po domácí vysoké porážce 0:4 byl cíl zápasu jasný – vyhrát. Domácí začali počátečním náporem, který vyvrcholil faulem v pokutovém území a tudíž penaltou, kterou domácí proměnili. Po tomto momentu ale domácí hráči začali kazit rozehrávku a my jsme se dostávali více do hry. Ze sérií rohových kopů a standartních situací se podařila pouze jedna, kdy Michal Doležílek nacentroval do vápna, kde našel hlavu Pavla Švejdy a ten vyrovnal na 1:1. Na konci prvního poločasu zahrozili domácí, kdy před úplně volným Strnadem odkopával na roh Radek Kožený.
Do druhého poločasu jsme nastoupili se změnou v rozestavení, kdy si Michal Hejcman s Marcelem Mužíkem prohodili posty. Netrvalo dlouho a prvně jmenovaný pláchl domácí obraně a otočil vývoj zápasu v náš prospěch. Poté šel tváří v tvář golmanovi Pavel Švejda, ale nabídnutou šanci neproměnil. Michal Hejcman měl ještě několik brejkových situací, ale ty zůstaly také nevyužity. Nic méně je třeba dodat, že je stále co zlepšovat a doufejme, že se nám podaří už konečně vyhrát před domácím publikem.
Sestava: Machač – Kožený, Melicher, Doležílek M., Tamchyna – Hejcman, Marek, Doležílek J., Kopa – Švejda, Mužík
Střídání: Kopa › Plavec P., Kožený › Svoboda
Góly: Švejda, Hejcman

Lázně Bohdaneč - Lipoltice 4:9 (starší přípravka)

Publikováno: 18.9.2013, Autor: Milan Hladík

Na další zápas do Bohdanče byl povolán do branky Pavel Skřivánek a tak byla od zadu jistota rozehrávky. Kluci si naprosto s přehledem poradily se soupeřem a zaslouženě zvítězili. Co se jednotlivců týká: David Kubín roste ve velkého hráče a uvidíme jestli to nebude jen v této kategorii. Víťa Zikán bojoval, ale je vidět věk a malá účast na trénincích. Zatím výborně si počíná ze dvou zápasech osmigólový Marek Tefr. Je vidět, že na rozdíl od ostaních opravdu chce dát branku. Mladší Vojta Tefr bojoval, ale ještě tomu něco schází, důraz a větší zapojení do hry. Míra Tejnický si odehrál svůj průměr. Nepropadl, ale na víkon z Přelovic to ještě nebylo. Lukáš Kraj víc běhal než obvykle, ale může hrát určitě lépe. Adam Stradiot udělal penaltu což by nevadilo, kdyby to nebyla opět chyba v neobratnosti jak nohou tak myšlenek. Jinak hrál svůj průměr.Brankař jak jsem již psal mužstvo podržel a asi si to i užil. Poslední dva hráči Jirka Joska a Martin Růžek mají stejné hodnocení a to, že vzhledem k soupeři a možnostmi jejich hry se od obou chce určitě mnohem víc. Odehrají sice dobře a platně pro tým, určitě na svých postech nikdy nepropadli, ale v porovnání s tím na co mají? Určitě oba na víc.
Sestava: Skřivánek, Joska, Kraj, Tejnický, Kubín, Zikán, Tefr V, Tefr M, Stradiot a Růžek
Střelci: Tefr M 4, Kraj 2, Stradiot, Joska a Růžek

Lipoltice - FK Čáslav 1:13 (mladší žáci - přátelák)

Publikováno: 20.9.2013, Autor: Milan Hladík

K přátelskému utkání jsme si pozvali silného soupeře z Čáslavi. Tým hostí hraje nejvyšší žákovskou skupinu a to 1.ligu!
Utkání začalo vyrovnanou čtvrthodinou, kde jsme dokonce místy měli velkou převahu. Poté co padl první gól do naší sítě se to zlomilo a a zbylých 45 minut měli kluci z Čáslavi jasně navrch. Náš jediný brankový čestný úspěch dal po úniku Milan Hladík.
Přes napohled nepříznivý výsledek můžu kluky jen pochválit, jak zvládli bojovat až do samého konce. V závěru zápasu nám docházely síly , ale za předvedenou otevřenou hru se určitě nemusíme stydět.
Sestava: Nalezinek, Rokyta, Juračka, Hrdý, Kubín, Klenka, Vorel, Hladík M, Skřivánek, Kraj, Růžek
Střelci: Milan Hladík

Lipoltice - FK Čáslav 1:13 (mladší žáci - přátelák)

Publikováno: 20.9.2013, Autor: Milan Hladík

K přátelskému utkání jsme si pozvali silného soupeře z Čáslavi. Tým hostí hraje nejvyšší žákovskou skupinu a to 1.ligu!
Utkání začalo vyrovnanou čtvrthodinou, kde jsme dokonce místy měli velkou převahu. Poté co padl první gól do naší sítě se to zlomilo a a zbylých 45 minut měli kluci z Čáslavi jasně navrch. Náš jediný brankový čestný úspěch dal po úniku Milan Hladík.
Přes napohled nepříznivý výsledek můžu kluky jen pochválit, jak zvládli bojovat až do samého konce. V závěru zápasu nám docházely síly , ale za předvedenou otevřenou hru se určitě nemusíme stydět.
Sestava: Nalezinek, Rokyta, Juračka, Hrdý, Kubín, Klenka, Vorel, Hladík M, Skřivánek, Kraj, Růžek
Střelci: Milan Hladík

Řečany - Lipoltice 4:3 (mladší žáci)

Publikováno: 23.9.2013, Autor: Milan Hladík

Mladší žáci odehráli své třetí utkání a poprvé na soupeře výsledkově nestačili. Herně jsme téměř celý zápas měli mírně na vrch a právě proto se soupeř dostával do lepších příležitostí z rychlých protiútoků. Na našich borcích byla vidět únava ze čtvrtečního zápasu s Čáslaví a ke konci už opravdu pletli nohama. Přesto zvládli tým z Řečan přehrát. Na konec se k nám obrátilo štěstí zády a remíza nám proklouzla mezi prsty.
Všechny hráče musím pochválit za bojovnost a fotbalovost, na druhé straně chyběla hlavně obratnost, která nás stála všechny body. Všechny branky do naší sítě padly ze závarů a odrážení míče ve vápně vždy na špatnou stranu
Sestava: Nalezinek, Klenka, Joska, Juračka, Skřivánek, Rokyta, Vorel, Hladík M, Tefr M a Kubín M.
Střelci: Rokyta 2, Hladík M

Řečany - Lipoltice 4:3 (mladší žáci)

Publikováno: 25.9.2013, Autor: Iva Skřivánková

V sobotu zavítali mladší žáci do Řečan. Bohužel si nemohli fotbalovou bitvu vyzkoušet na hlavním hřišti. Rozhození z toho byli asi i domácí, neboť začátek zápasu byl z obou stran velmi rozpačitý. V desáté minutě otevřeli skóre domácí. Ve dvacátéčtvrté vyrovnal po závaru před domácí brankou Vojta Rokyta.
Druhou půli začali opět lépe domácí. Ve třicátéčtvrté minutě po rohovém kopu zvýšili stav na 2:1. Ve třicátésedmé vyrovnal Milan Hladík po přihrávce Pavla. V padesátédruhé minutě kluci opět inkasovali gól po špatné rozehrávce. Minutu poté rozhodčí odpískal faul na Tomáše Vorla a tuto chybu domácích potrestal krásnou trefou Vojta Rokyta. Tři minuty před koncem se smolně odražený míč ocitl opět v naší síti. Ač se kluci moc snažili vyrovnat, do konce zápasu se to již nepovedlo. Vítězství 4 : 3 získali na svojí stranu domácí. Naši kluci mají problém proměňovat jasné šance. Doufejme, že to příště bude lepší.
Sestava: Nalezinek Filip, Skřivánek Pavel, Kubín Matěj, Rokyta Vojtěch, Hladík Milan, Juračka Tadeáš, Vorel Tomáš, Klenka Matěj, Joska Jiří, Tefr Marek
Střelci: Rokyta 2, Hladík M

Lipoltice - Lány na Důlku 2:0 (0:0)

Publikováno: 25.9.2013, Autor: Pepik Flégr

V dalším kole nás na domácí půdě čekal doposud neporažený soupeř – Lány na Důlku. Ze začátku se hrál vyrovnaný fotbal, ale bez větších příležitostí. V 25. minutě přišel asi zlomový okamžik utkání. Michal Hejcman se protlačil do samostatného úniku, byl faulován a následovala červená karta pro hostujícího hráče. V prvním poločase jsme se ale prosadit nedokázali.
Do druhého poločasu jsme nastoupili s cílem vstřelit oslabenému soupeři branku. Pavel Švejda měl hned několik samostatných úniků, ale využil jen dva. Nikdo jiný už se k našemu kanonýrovi nepřidal a tak jsme mohli slavit první domácí výhru 2:0.
Sestava: Machač – Chára, Melicher, Černohous, Kopa – Mužík, Marek, Doležílek J., Doležílek M. – Švejda, Hejcman
Střídání: Hejcman › Plavec P., Mužík › Svoboda
Góly: Švejda 2

Tetov - Lipoltice 1:18 (mladší žáci)

Publikováno: 29.9.2013, Autor: Milan Hladík

Nově založený tým žáků Tetova nebyl a nemohl být soupeřem na porovnání. Žáky soupeře musím pochválit za snahu a výdrž bojovat, která nakonec vedla k jejich úplně první brance v soutěži. Naši kluci zvládli utkání docela dobře až na proměňování šancí. Ani nebu psát kolik to mohlo skončit. Se silnějším soupeřem by nás to mohlo mrzet.
Sestava: Nalezinek, Klenka, Hrdý, Skřivánek, Rokyta, Juračka, Vorel, Hladík M, Hladík T, Kubín
Střelci: Rokyta 5, Kubín 5, Skřivánek 3, Hladík M 2, Hladík T, Vorel a Juračka.

Rohoznice - Lipoltice 1:0 (0:0)

Publikováno: 1.10.2013, Autor: Pepik Flégr

Zápas 8. kola jsme sehráli v Rohoznici. První půle byla vyrovnaná se šancemi na obou stranách. Do šancí na naší straně se dostával hlavně Pavel Švejda a jednu slušnou příležitost měl i Patrik Plavec, kterému chyběl důraz v zakončení.
Do druhé půle nastoupili domácí aktivněji. Na rozdíl od nás začali hrát po zemi, což v silném větru mělo úspěch. Celou druhou půli nás držel nad vodou svými zákroky Honza Machač, kterému i několikrát musela pomoci tyč. Domácí se dostali do vedení, kdy jeden z domácích hráčů trefil horní tyč a k naší smůle se míč odrazil ke zcela volnému hráči, který se do prázdné branky nemýlil. V poslední minutě utkání jsme měli hned tři šance z jedné akce. Do šance se dostal Marcel Mužík, který mířil pouze do brankáře. Míč se ale odrazil k Pavlovi Švejdovi, ten pro změnu nastřelil obránce, poté se míč dostal ještě k předsedovi Honzovi Kasalovi, ale ani ten nedokázal doslova propálit ležícího beka. Z tohoto zápasu jsme tak odjížděli bez bodu.
Sestava: Machač – Chára, Melicher, Černohous, Kasal – Mužík, Marek, Kopa, Doležílek M. – Švejda, Plavec P.
Střídání: Plavec P. › Hejcman, Chára › Svoboda

Lipoltice - Lázně Bohdaneč 2:4 (mladší žáci)

Publikováno: 4.10.2013, Autor: Milan Hladík

Po celý zápas jsme byli jasně lepší tým až na tu koncovku! V poli docela dobrá hra všech hráčů, která vedla k tomu, že se soupeř nedostával vůbec na naší polovinu. Soupeř díky naší nátlakové hře hrozil z brejků a ty navíc proměnil. Nám chybělo trochu štěstí a důraz v zakončení.
I když jsme výsledkově neuspěli, tak jsem byl s výkonem hráčů a brankaře spokojený.
Sestava: Nalezinek, Juračka, Klenka, Hrdý, Skřivánek, Růžek, Rokyta, Kubín, Hladík M a Hladík T
Střelci: Rokyta 2

Lipoltice - Staré Ždánice 4:2 (3:2)

Publikováno: 7.10.2013, Autor: Pepik Flégr

Po porážce v Rohoznici, k nám zavítaly Staré Ždánice. Do toho zápasu jsme vstoupili aktivněji a již v desáté minutě otevřel skóre Přemek Marek krásnou střelou z dálky. Po této brance ale sudí Čermák doslova daroval soupeři vyrovnání. Po signalizovaném ,,ofsajdu“ a faulu na našeho beka hosté srovnali. Do vedení jsme šli po střele Michala Doležílka. Hosté ale dokázali poměrně záhy opět vyrovnat. Tentokrát po chybě v naší obraně. Poločasové vedení a tedy i vítěznou branku nemohl dát nikdo jiný než náš obávaný střelec Pavel Švejda, který v předvečer zápasu uzavřel hned několik sázek. Prosadil se dorážkou do prázdné branky.
V druhém poločase jsme chtěli skóre navýšit, ale hostující obrana našemu tlaku odolávala. Největší šanci měl ,,učitel“ Michal Doležílek, který nastřelil pouze tyč. Čtvrtou branku vstřelil Pavel Švejda, kdy utekl hostující obraně a stanovil tak konečné skóre zápasu.
Sestava: Machač – Kopa, Melicher, Chára, Doležílek J. – Mužík, Doležílek M., Marek, Hejcman – Švejda, Plavec P.
Střídání: Plavec P. › Svoboda
Góly: Švejda 2x, Marek, Doležílek M.

Choltice - Lipoltice 1:8 (starší přípravka)

Publikováno: 9.10.2013, Autor: Milan Hladík / Olina Kulhánková

Milan: V utkáním hraném na jednu branku jsme se prosadili až v druhé polovině zápasu. Menší kluci podali asi svoje maximum, naopak starší borci mohli a měli přidat něco navíc, i když to na soupeře v pohodě stačilo.
Olina Dne 04.10.2013 nastoupili kluci ze starší přípravky k DERBY v Cholticích. Kluci byli vyhecovaní k těm nejlepším výkonům, protože se jednalo o spolužáky ze školy. „Lipolťáci“ pozvolna zahájili svůj tlak, který pomalu, ale jistě rostl. V zápase bylo vidět několik pěkných akcí i standardních situací. V první třetině se trefil pouze Martin, ale gól to byl pěkný.
Ve druhé třetině nás soupeř překvapil rychlým gólem 1:1. Naštěstí to kluky nevyvedlo z rovnováhy, ale nadzvedlo k výborným výkonům, kdy se trefil Lukáš 1:2, Lukáš 1:3, Martin 1:4 a Adam 1:5.
Ve třetí třetině jsme soupeře téměř nepustili k naší bráně. Po 3 dalších gólech do soupeřovy brány naši borci vyhráli 1:8.
Sestava: Stradiot, Růžek, Kraj, Kubín, Klenka, Joska, Pražák, Krejcar, Skřivánek a Tejnický.
Střelci: Stradiot 4, Růžek 2 a Kraj 2

Lipoltice - Zdechovice 10:4 (starší přípravka)

Publikováno: 9.10.2013, Autor: Milan Hladík / Olina Kulhánková

Milan: Tentokrát k nám přijelo spousty děvčat ze Zdechovic. Kluci jako by měli strach aby je nepokopali a hráli opět málo důrazně. Za celou první čtvrtinu jsme si vypracovali jen několik málo šancí. Až s příchodem Tomáše Vorla z branky do pole, začala mít hra víc fotbalovosti. Se zlepšenou hrou se dostavily i branky. Kluky musím pochválit za snahu, ale i v tomto utkání se měli prosadit víckrát.
Olina: Včera 08.10.2013 přivítali kluci ze starší přípravky soupeře ze Zdechovic. Zápas se vyvíjel hned od začátku v náš prospěch. Bylo vidět, že naši borci jsou zkušenější. Naši kluci předvedli hned několik dobrých akcí, kde byla vidět kombinace s míčem.
Sestava: Vorel, Kraj, Tejnický, Kubín, Tefr V, Tefr M, Růžek, Joska, Zikán, Klenka a Stradiot
Střelci: Tefr M 3, Kraj 2, Vorel 2, Joska, Stradiot a Růžek

Online chat s trenérem

Publikováno: 9.10.2013, Autor: adminn

Ve středu 9.10. od 20hod. proběhne na stránkách poprvé hodinový online chat s trenérem A mužstva Petrem Olivou, který se takto snaží zareagovat na diskusi proběhnuvší před několika dny na fóru. Můžete se ho online zeptat na vše, co Vás zajímá ohledně A mužstva.

Automatický refresh je půl minuty, tak vyčkejte na odpověď.


Přelovice - Lipoltice 2:3 (mladší žáci)

Publikováno: 14.10.2013, Autor: Iva Skřivánková

Mladší žáci zavítali v sobotu na svůj poslední podzimní zápas na hřiště do Přelovic. Radost propukla mezi hráči a fanoušky ještě před zápasem. Důvodem byl přilehlý les plný praváků.
V sedmé minutě otevřel skóre utkání Vojta Rokyta. V deváté minutě odpískal místní rozhodčí faul. Nejdříve jsme měli kopat trestňák, ale náš rozhodčí Rokyta Václav st. upozornil nato, že je to ve vápně a z toho vyplývající penalta. Tu Vojta proměnil bez problému. Ve dvanácté minutě Filip při odkopu od brány nastřelil domácího obra s osmičkou a míč se odrazil do naší brány. Tento hráč byl i u další akce, která nás vůbec nepotěšila. Nemotorně spadl na již ležícího Tadeáše Juračku. Zranění bylo natolik vážné že již nemohl dále pokračovat ve hře. Tím jsme přišli o možnost střídat, a o to lépe začali kluci hrát. Ve třicátédeváté minutě domácí vyrovnali. Opět skóroval obr s osmičkou na zádech. Naši kluci hráli opravdu velmi dobře a i přes velký tlak domácích dokázali ve čtyřicáté minutě přidat další branku. Po dlouhém autu Pavla Skřivánka si míč připravil opět Vojta Rokyta. Domácí chtěli moc vyhrát, hlavně trenér, ale nepovedlo se. A tak si naši borci mohli oslavně zazpívat. Z naší strany asi nejlepší zápas podzimu. Blahopřejeme !!!
Sestava: Nalezinek, Skřivánek, Kubín, Hladík M., Rokyta, Juračka, Klenka, Vorel, Růžek
Střelci: Rokyta 3

Selmice - Lipoltice 1:3 (1:1)

Publikováno: 15.10.2013, Autor: Pepik Flégr

Další zápas nás čekal na půdě nováčka ze Selmic. Od úvodního hvizdu jsme byli lepším týmem. Byli to ale domácí, kdo se dostal do vedení. Po půlhodině hry vyrovnal po centru Marcela Mužíka, hlavou Kuba Doležílek. Několikrát se dostal do „tutových“ šancí Michal Hejcman, ale chyběl důraz v zakončení.
Na začátku druhého poločasu se hra na několik minut vyrovnala, ale v šedesáté minutě dal o sobě vědět Pavel Švejda. Z první šance se ještě prosadit nedokázal, ale chvilku poté už se nemýlil a vstřelil vítěznou branku. V závěru se ještě jednou prosadil Kuba Doležílek a určil tak konečný stav utkání.
Za předvedenou hru patří pochvala celému mužstvu.
Sestava: Machač – Tamchyna, Melicher, Doležílek M., Chára – Kopa, Marek, Doležílek J., Hejcman – Švejda, Mužík
Střídání: Kopa › Plavec P., Chára › Kasal
Góly: Švejda 1x, Doležílek J. 2x

Řečany - Lipoltice 4:8 (starší přípravka)

Publikováno: 20.10.2013, Autor: Olina Kulhánková

K dalšímu zápasu nastoupili kluci ze starší přípravky dne 15.10.2013 v Řečanech nad Labem. V první minutě se trefil do branky Marek 0:1, soupeře to ale nezaskočilo a ihned odpověděl protiútokem, střelou z dálky vyrovnal na 1:1. Do konce první třetiny zvýšil stav utkání Marek 1:2. Od druhé třetiny jsme se přesunuli na polovinu soupeře. První šance tyč – Marek. Další střela na bránu Martin 1:3, Pavel 1:4, David (odražený míč) vlastní gól 2:4, Martin 2:5. Ve třetí třetině Pavel nastřelil břevno, Marek krásnou akcí zvýšil na 2:6, po rohovém kopu Lukáše zvýšil na 2:7 Pavel a nakonec po nádherné střele Jirky proměnil Marek 2:8. Do konce třetí třetiny už jen naši borci inkasovali. Stav utkání 4:8
Sestava: Joska Jiří; Kraj Lukáš; Krejcar Petr; Kubín David; Pražák Daniel; Růžek Martin; Skřivánek Pavel; Stradiot Adam; Tefr Marek; Tefr Vojta; Tejnický Miroslav
Střelci: Tefr Marek 4; Růžek Martin 2; Skřivánek Pavel 2

Lipoltice - Chvaletice 13:6 (starší přípravka)

Publikováno: 20.10.2013, Autor: Olina Kulhánková

Dne 16.10.2013 odehráli své poslední utkání, v podzimní části, hoši ze starší přípravky doma proti týmu z Chvaletic. Do první třetiny naši borci vlítli hned od začátku, stav na konci třetiny 8:2. (Fakta: Lukáš 1:0; Lukáš tyč; Marek 2:0; Milan 3:0; Filip 4:0; hosté 4:1; Lukáš 5:1; Marek 6:1; po rohovém kopu od Mirka Lukáš 7:1; Tomáš 8:1; hosté 8:2).
Ve druhé třetině se soupeř rozehrál a přehrál kluky 1:3 (Fakta: hosté 8:3; Tomáš 9:3; hosté 9:4; hosté 9:5).
Do třetí třetiny opět nastoupili kluci s velkou chutí a převálcovali soupeře 4:1, kdy nastřelili dalších 5 tyčí nebo břeven. (Fakta: Marek 10:5; Marek 11:5; Marek 12:5; Milan 13:5; hosté 13:6). Konečný stav utkání 13:6. Chtěla bych pochválit kluky, za to že předvedli hezkou hru plnou pěkných akcí a šancí. Ne nadarmo jsou za celou podzimní část neporaženi. HOŠI DĚKUJEME!
Sestava: Hladík Milan; Joska Jiří; Kraj Lukáš; Kubín David; Nalezinek Filip; Stradiot Adam; Tefr Marek; Tejnický Miroslav; Vorel Tomáš; Vít Zikán
Střelci: Tefr Marek 5; Kraj Lukáš 3; Hladík Milan 2; Vorel Tomáš 2; Nalezinek Filip 1

Dále bych chtěla poděkovat trenérům za trpělivost s dětmi, ale i za trpělivost s rodiči (ne pokaždé mohou děti přijet včas). Děkujeme fanouškům, sponzorům a Vokasovi za fotodokumentaci.

Naši odchovanci v FK Čáslav

Publikováno: 20.10.2013, Autor: adminn

Naši odchovanci Dominik Oliva a Tomáš Hladík
po dnešním zápase FK Čáslav-Nový Bydžov v Bílém Podolí.

Lipoltice - Rybitví 5:6 (2:4)

Publikováno: 22.10.2013, Autor: Pepik Flégr

Naším dalším soupeřem bylo Rybitví. Zápas pro nás začal katastroficky. Už v páté minutě jsme prohrávali 0:2. Během dalších pěti minut se nám ale podařilo vyrovnat po brankách Michala Doležílka a Pavla Švejdy. Nicméně za patnáct minut jsme opět prohrávali o dvě branky. Tímto rozdílem skončil první poločas.
Do druhého jsme nastoupili s jasným cílem – pokusit se otočit nepříznivý stav. Byli to ale hosté, kdo přidal další dvě branky a vypadalo to na debakl. Bohužel jsme začali soupeře tlačit až dvacet minut před koncem zápasu, kdy se prosadil dvakrát Pavel Švejda a David Kopa. Na vyrovnání to ale nestačilo a tak jsme odcházeli z tohoto zápasu poraženi.
Sestava: Pilař – Tamchyna, Melicher, Doležílek M., Chára – Kopa, Marek, Doležílek J., Mužík – Švejda, Hejcman
Střídání: Melicher › Plavec P., Mužík › Kasal
Góly: Švejda 3x, Doležílek M. 1x, Kopa D. 1x

Srch B - Lipoltice 5:0 (3:0)

Publikováno: 29.10.2013, Autor: Pepik Flégr

Poslední venkovní utkání podzimní části sezony jsme zakončili na hřišti lídra soutěže Srchu. Od začátku utkání byl soupeř jasně lepším mužstvem, který nás převyšoval ve všech ohledech.
Po celý zápas vynikal Honza Machač, který chytil ještě několik tutovek domácích. V 67. Minutě obdržel červenou kartu David Kopa, kdy rukou vyrazil míč směřující do odkryté branky.
Domácí zaslouženě zvítězili 5:0.
Sestava: Machač – Tamchyna, Melicher, Doležílek M., Kopa – Mužík, Marek, Doležílek J., Hejcman – Švejda, Kasal
Střídání: Melicher › Plavec P.

Lipoltice - Řečany B 6:0 (3:0)

Publikováno: 4.11.2013, Autor:


Sestava: Machač – Tamchyna, Melicher, Dležílek M., Chára – Hejcman, Marek, Doležílek J., Mužík – Plavec P.(Svoboda), Švejda
Střídání: Melicher › Kasal, Plavec P. › Svoboda, Tamchyna › Flégr
Góly: Švejda 2x, Melicher, Plavec P., Doležílek M., vlastní

Toníkova petarda

Publikováno: 5.11.2013, Autor: adminn (z vyprávění a se souhlasem Antonína)

I když nedělní zápas se soupeřem z Řečan měl poklidnou vítěznou atmosféru o své technické kousky diváky neochudil matador našeho mužstva, výčepní a prodavač klobás v jednom, Toník. Mezi jeho nejpodařenější počin zápasu patřila dálková střela bodlovým motaným nártem, která měla takovou razanci, že zdeformovala brankovou konstrukci. I když daný střelecký pokus později pojmenovaný „Toníkova petarda” neskončil očekávaným “lipoltickým engličanem”, střelec bombarďák to večer s důvěryhodným komentářem poručil…

Pepíku děkujeme...

Publikováno: 5.11.2013, Autor: adminn

Před posledním zápasem podzimní části sezóny proběhlo rozloučení s dlouholetým hráčem TJ Lipoltice Pepíkem Tamchynou, který se rozhodl závěrečnou část své fotbalové kariéry zakončit ve svém rodném klubu v Načešicích.
Po celou dobu působení v klubu byl tvrdým pilířem naší obrany a stal se nejen spolehlivým spoluhráčem, ale také dobrým kamarádem.. Jeho houževnatost a dlouholetou sportovní vitalitu podtrhuje i jeho výrok k mladým spoluhráčům: „Křeč. Co to je?”.
Za jeho přístup a výkony mu poděkovalo jak vedení klubu, tak dlouholetí i mladí spoluhráči a divácké osazenstvo domácího i hostujícího celku.
Takže ještě jednou, Pepíku děkujeme…

Pár slov před zimní přestávkou

Publikováno: 10.11.2013, Autor: adminn

Jelikož skončila podzimní část sezóny a nastavá období zimního fotbalového klidu a odpočinku, rád bych jako vždy poděkoval všem návštěvníkům stránek za přízeň, jak z řad hráčů tak fanoušků. Dále můj dík patří pravidelným přispěvovatelům Olině Kulhánkové, Ivě Skřivánkové, Pepíku Flégrovi a Midovi za jejich ochotu. Není to vždy lehké najít čas a ta správná slova vyjadřující průběh zápasu nebo zachytit tu správnou momentku..
Asi bych měl napsat i svůj pohled k průběhu sezóny, ale jelikož jsem se zúčastnil jen několika mála zápasů, nebudu se pouštět do většího rozboru. Jen si myslím, že to byla solidně odehraná sezóna. Kádr se omladil a částečně stabilizoval. Když se začne trénovat, věřím, že podzimní čtvrté místo je dobrým odrazovým můstkem pro lepší umístění na konci sezóny. Doufám, že si na web najdete cestu i v jarní části soutěže.

Podzimní Rock Stadium

Publikováno: 12.11.2013, Autor: adminn

Nové lavičky na Rock Stadium

Publikováno: 12.11.2013, Autor: adminn

Na Rock Stadium bylo za přispění obce vybudováno nové a částečně opraveno stávající posezení pro diváky.

Střelecká příprava přípravky a žáků

Publikováno: 17.11.2013, Autor: adminn


I přes konec podzimní sezóny kluci z přípravky a žáků pokračují v trénincích. Sobotní odpoledne na Rock Stadium patří zdokonalování řešení střeleckých situací a vlastní technice střelby.

Halové turnaje OFS Pardubice: Zlato putuje do Přelouče a Lipoltic

Publikováno: 9.12.2013, Autor: adminn

Dne: 8.12.2013 Hala: Pardubice
Finále: TJ Lipoltice - Horní Jelení 1:0
Gratulujeme!!!

ČasZápasy skupinyVýsledek
08:51Lázně Bohdaneč - TJ Lipoltice3:0
10:33TJ Lipoltice - TJ Přelovice2:0M.Růžek,Kraj
11:41TJ Lipoltice - Sokol Moravany4:1M.Růžek,Tejnický,Nalezinek,Skřivánek
12:49SK Pardubičky - TJ Lipoltice0:1Skřivánek
Semifinále
FK Pardubice - TJ Lipoltice3:4M.Hladík,M.Růžek,vlastní
na penalty5:6T.Vorel poslední penalta
Finále
TJ Lipoltice - Horní Jelení1:0Skřivánek

Pořadí v tabulce:
1.Lázně Bohdaneč - 9bodů, 2.Lipoltice - 9bodů, 3.Přelovice - 6bodů; 4.Pardubičky - 3body; 5.Moravany - 3body
Celkové pořadí:
1.Lipoltice; 2.Horní Jelení; 3.Pardubice Tesla; 4.Lázně Bohdaneč; 5.Přelovice; 6.Sezemice; 7.Pardubičky; 8.Bukovka; 9.Paramo Pce; 10.Moravany.


Pernštejn:   Zlato putuje do Přelouče a Lipoltic

Nahoře zleva: Petr Oliva (trenér), Adam Stradiot, Pavel Skřivánek, Marek Tefr, Matěj Klenka, Tomáš Vorel, Milan Hladík (trenér). Dole zleva: Lukáš Kraj, Milan Hladík, Martin Růžek, David Kubín, Miroslav Tejnický. Před nimi nejlepší gólman turnaje Filip Nalezinek.

Podzimní Rock Stadium

Publikováno: 12.11.2013, Autor: adminn

Loučení přípravky a žáků s podzimní částí sezóny

Publikováno: 22.12.2013, Autor: adminn


Poslední předvánoční sobotu proběhlo v sále obecní hospody již tradiční loučení kluků starší přípravky a mladších žáků s podzimní částí sezóny. Zábava proběhla v duchu úspěšně proběhnuvší části sezóny. Připraveným programem se pobavili jak děti, tak s náročným podzimem se na závěr důstojně rozloučili trenéři i rodiče.
Všem patří poděkovaní za jejich sportovní nasazení, zodpovědný přístup a vytrvalost.
Klukům, trenérům i rodičům přeji poklidné sváteční dny a ať Vám Ježour přinese co si přejete...

Sváteční bendy

Publikováno: 24.12.2013, Autor: adminn

Stojí zleva: Rokyta Vašek ml.,Tyller Lukáš,Vodseďálek Petr,Holeček Martin,Oliva Petr,Pilař Radek,Růžek Martin st. Klečí zleva: Růžek Martin ml.,Růžek Filip,Flégr Pepik,Oliva Dominik,Vodseďálek David


Několik fotek je ZDE.


Krátké zprávy z klubu
2.7.2013: Sezóna okresního přeboru a 3.třídy muži 2013/2014 začíná již o víkendu 10.8.-11.8.!
Přípravky a mladší žáci začínají 7.9.-8.9.
2.7.2013: Ze statistik: Nejhříšnějším naším hráčem sezony 2012/2013 byl Michal Doležílek, následován trojicí Pavel Ročín, Josef Tamchyna a David Kopa.
2.7.2013: Ze statistik: Nejlepším naším střelcem a současně i III.třídy-Přeloučsko muži sezony 2012/2013 se stal Pavel Švejda - 30 gólů. V starší přípravce dominoval Vojta Rokyta - 37 gólů a v mladší přípravce Marek Tefr - 51 gólů. Gratulujeme.
8.7.2013: 15. ročník 'Memoriálu Karla Kabeláče' proběhne v Cholticích ve dnech 27. a 28.7.2013
Od 15hod. se utkají mužstva Rohovládové Bělé a Starého Máteřova. Od 17hod. nastoupí náš tým proti hráčům Choltic.
V neděli proběhne od 15hod. zápas o 3.místo a od 17hod. finále.
8.7.2013: Podle prvních informací od Milana Hladíka v rámci dětských kategorií budou na sezónu 2013/2014 do soutěží přihlášeni mladší žáci a starší přípravka. Pro hráče mladší přípravky se z důvodu malého počtu hledá alternativní řešení.
10.7.2013: Kulaté narozeniny (40) má dnes brankařská legenda lipoltického fotbalu Radek Pilař Pilda. Vedle zdraví a pohody v osobním životě přejeme další léta na lipoltickém trávníku.
11.7.2013: Ruda Černohous je po přestupu hráčem TJ Lipoltice.
11.7.2013: První zápas A.mužstva v sezóně 2013/2014: Ne 11.8. Újezd B-Lipoltice
20.7.2013: U Tonyho se naplno rozjelo sledování evropských pohárů a fotbalové ligy s klasickým rivalským koloritem.
24.7.2013: Muži: Polanecký ukončil hostování a bude v Rosicích.
Několik posil je zatím v rozpracovaném stavu. Prípravka/žáci: David Kuchařík zůstává na roční hostování v Cholticích. Filip Růžek zůstává na roční hostování v Přelouči. Střídavé starty jsou uvedeny v profilech hráčů.
30.7.2013: V sobotním zápase na MKK premiérově obdržel kapitánskou pásku Ruda Černohous.
21.8.2013: Dnes v 5:29hod. se náš dlouholetý hráč Radek Kožený stal otcem! Natálce (váží 3770g, měří 52cm) i její mamince přejeme hodně zdraví a sil. Šťastnému otci přejeme pevné nervy a v nadcházející dny hodně opojení. Gratulujeme.
26.8.2013: Proti mužstvu Přelovic měl v našem dresu premiéru Marcel Mužík. Přejeme mu mnoho povedených zápasů a ať se mu v Lipolticích líbí.
31.8.2013: Soustředění přípravky a žáků proběhne v Třemošnici od 6.9. - 8.9. 2013 do cca 10:00 hod. Odjezd 6.9.2013 od hřiště v 8:00 hod. Ubytování v hotelu sport, plná penze, sportoviště, krásný areál. Účast můžete potvrdit na Tymuj.cz
25.9.2013: V sobotu u Tondy sledovačka derby Slavia-Sparta s menší chuťovkou a větší tipovačkou.
26.9.2013: Zápas starší přípravky Lipoltice-Chvaletice nebyl odehrán z důvodu neúčasti hostujícího celku. Náhradní termín bude stanoven.
21.10.2013: Týdeník Pernštejn: V Lipolticích jako na střelnici a dva hattricky
21.10.2013: Po včerejším hattricku se náš nejlepší střelec Pavel Švejda přiblížil na dostřel ke svému slibu 15 gólů v podzimní části sezóny. Současně se propracoval na vedoucí místo v tabulce střelců Pernštejn Granát III. třídy.
21.10.2013: Nad 10 gólů padlo v našem zápase naposled v Ne 29.05.2011 Zdechovice-Lipoltice 3:9.
Nad 10 gólů viděli naši diváci v domácím prostředí naposled v Ne 13.4.1998 Lipoltice-Rohovládová Bělá 10:1.
V novodobé historii TJ Lipoltice od roku 1990 padlo nejvíce gólů v Ne 16.6.1996 Lipoltice-Nové Zdechovicko 11:3.
28.10.2013: V sobotu 2.11. od 18hod. se v hostinci u Tondy uskuteční pozesení k ukončení podzimní části sezóny.
4.11.2013: Ve včerejším zápase 2x skóroval i náš nejlepší střelec Pavel Švejda, čímž o jeden gól přestřílel svůj slib 15 gólů v podzimní části a stal se i nejlepším střelcem Pernštejn Granát III. třídy. Gratulujeme.
4.11.2013: Svou střeleckou premiéru včera zažil náš nejmladší hráč Patrik Plavec a také Lukáš Melicher, kteří se po gólu podíleli na vysoké výhře. Gratulujeme.
4.11.2013: Po včerejším domácím vítězství 6:0 nad týmem Řečany B se v podzimní části naši kluci úmístili na pěkném 4.místě, když bodové rozmezí mezi druhým a jedenactým týmem je pouhých 9 bodů.
14.11.2013: Dne 8.12. proběhne 4.ROČNÍK TURNAJE V HALOVÉ KOPANÉ pro kategorii starší přípravky 2003 a mladší. Více informací ZDE
20.11.2013: Zítra podstoupí druhou operaci Petr Oliva. Přejeme mu bezproblémový průběh operace a ať je co nejdříve fit.
21.11.2013: Dne 14.12. proběhne další ročník v pin-pongu, začátek v 9hod. v obecní hospodě u Tondy, startovné 150Kč, další informace u Tondy nebo u organizátora Radka Pilaře.
22.11.2013: Olivka má z nohy úspěšně vypreparovaný fixační drát o délce 20cm. Operaci podstoupil teprve dnes, zákrok proběhl bez komplikací, zítra by měl být propuštěn do domácího ošetření. Takže ať co nejdříve zase "skáče přes kaluže".
9.12.2013: Na včerejším halovém turnaji starších přípravek U10 "O pohár předsedy OFS" v Pardubicích naši kluci vybojovali 1.místo. Gratulujeme!
9.12.2013: Nejlepším brankařem turnaje "O pohár předsedy OFS" v Pardubicích se stal Filip Nalezinek.
16.12.2013: První letošní bendy proběhne 24.12.2013 ve 13:00 hod. na parkoviští před RockStadiem. Tak si přijďte zahrát.
19.12.2013: Loučení přípravky a žáků se sezónou proběhne v sobotu od 14 hod. v místním hostinci.
22.12.2013: V sobotu 14.12. proběhl v obecním hostinci další ročník turnaje ve stolním tenisu. Vítězem se stal Radek Pilař, když ve finále porazil Milana Hladíka. Neúplné výsledky jsou v přílohách skupiny ZDE a o umístění ZDE. Několik fotek z turnaje je ZDE.
23.12.2013: Dne 1.1.2014 od 14:30 hod. bude na RockStadium tradiční novoroční bago. Tak přijďte si první den v novém roce zasportovat. Po fotbálku je zajištěno otevření místního pohostinství, takže může být ihned i tradiční novoroční pivko... a bylo