Články a zprávy - sezóna 2012/2013 jaro

Novoroční fotbálek 2013

Publikováno: 3.1.2013, Autor: Mára

Velmi slušná účast za krásného počasí.......výsledek neznám ale asi nebude důležitý. Dostavili se i fanoušci a trenér.. Další fotky najdete ZDE..
Šťastný a pohodový rok 2013

Bendy 12.1.2013

Publikováno: 13.1.2013, Autor: AdminV

Dle účastníků skvělý terén na důchodky, účast dobrá, zábava výborná, výsledek nedůležitý.

Ping-pongový turnaj tentokrát pro Pildu

Publikováno: 22.1.2013, Autor: Rokyta Václav ml.

V sobotu 19. ledna 2013 se v sále lipoltické hospody uskutečnil již druhý turnaj v ping-pongu. Úlohy hlavního pořadatele se nyní bravurně zhostil Bedřich Moravec s pomocí Radka Pilaře. Nakonec to byla právě proslulá lipoltická "brankářská legenda", která měla po turnaji největší důvod k radosti. Po napínavé sedmisetové finálové bitvě zvítězil Radek Pilař nad Milanem Hladíkem 4:3 a stal se celkovým vítězem turnaje. Spokojeni však ze sálu odcházeli takřka všichni. V duchu Coubertinova výroku "Není důležité zvítězit, ale zúčastnit se" převládaly úsměvy ve tvářích všech zúčastněných, a jistě to nebylo jen kvůli skvělému guláši hospodského Antonína Svobody. Všechna utkání provázela uvolněná a přátelská atmosféra a vybraná střetnutí, především z bojů o konečné umístění, nabídla také kvalitní sportovní podívanou. Respekt všech přítomných si nejen svými výkony, ale vůbec svoji samotnou účastí vysloužil nejstarší hráč turnaje Mirek Šulc. Za svůj elán v 75 letech si jistě zaslouží hlubokou poklonu. Ping-pongový turnaj se zkrátka po všech stránkách povedl a za zmínku stojí dodat, že v kuloárech se již hovoří o dalším připravovaném turnaji krátce před Velikonocemi. Jak jinak, než opět v přátelském duchu.
Boje o umístění:
o 11. místo: Josef Machač - Mirek Šulc 2:3
o 9. místo: Václav Rokyta st. - Petr Kožený 2:3
o 7. místo: Jan Machač - Bedřich Moravec 3:2
o 5. místo: Martin Holeček - Pavel Švejda 1:3
semifinále: Radek Pilař - Petr Vodseďálek 3:0, Milan Hladík - Libor Černý 3:0
o 3. místo: Petr Vodseďálek - Libor Černý 3:1
finále: Radek Pilař - Milan Hladík 4:3
Konečné pořadí: 1. Radek Pilař, 2. Milan Hladík, 3. Petr Vodseďálek, 4. Libor Černý, 5. Pavel Švejda, 6. Martin Holeček, 7. Jan Machač, 8. Bedřich Moravec, 9. Petr Kožený, 10. Václav Rokyta st., 11. Mirek Šulc, 12. Josef Machač, 13. Václav Rokyta ml., Nedostavili se: Ladislav Šrámek, Josef Ježek.
Rozpis zápasů je zapakován ZDE..
Pozn. admina: z průběhu oslav žádné informace nejsou, což je škoda. Nikdo si nic nepamatuje.

Inspirace pro trenéra na jarní sezónu

Publikováno: 2.2.2013, Autor: AdminV

Členství ve FAČR

Publikováno: 7.2.2013, Autor: Hladík,Kasal,Deršák,Rokyta

Upozornění pro všechny DOSPĚLÉ hráče a FUNKCIONÁŘE. Na základě nutnosti uhradit členský poplatek za každého člena fotbalové asociace se vybírá 400 Kč od všech dospělých hráčů a funkcionářů TJ Lipoltice, a to počínaje dneškem nejpozději do neděle 17. 2. 2013! Poplatky vybírá osobně Milan Hladík. Pozn.: Z vybraných 400 Kč bude použito - 200 Kč na uhrazení členského poplatku ve FAČR za každého hráče, 200 Kč na běžný chod klubu. Příspěvek nutno zaplatit do výše zmíněného data, jinak hrozí nemožnost startu hráče v mistrovských soutěžích pro jarní sezonu! Platí pouze pro DOSPĚLÉ hráče a funkcionáře. Hráčům přípravky bude členství uhrazeno z jejich příspěvků, které platí každou sezonu."

První přípravný zápas: Lipoltice - Opatovice 5:3

Publikováno: 12.2.2013, Autor: AdminV

V chladný nedělní podvečer sehráli naši kluci na umělém trávníku v Ohrazenicích první přípravný zápas letošního jara se soupeřem z Opatovic. Účast ani předvedená hra nebyla vůbec špatná, a tak po čtyřech zásazích Pavla Švejdy a jednom gólu Pepíka Flégra náš tým vyhrál 5:3(3:1). Kéž by se takto střelecky dařilo i nadále. Dobrý zápas zakopal i nováček Michal Hejcman, který by se mohl stát plnohodnotnou posilou a napomohl by i snížení věkového průměru našeho mančaftu. Jen tak dále...

Lipolťáci na Chelsea

Publikováno: 15.2.2013, Autor: Rokyta Václav ml.

Ve čtvrtek 14. února 2013 se rozběhla jarní vyřazovací část Evropské ligy. Sparta Praha přivítala na svém stadionu FC Chelsea, loňského vítěze Champions League. I přes velmi povedený výkon Sparta nakonec podlehla Chelsea 0:1 po gólu Oscara. Napínavé utkání sledovali v ochozech letenského stadionu i zástupci lipoltického fotbalu - Milan Hladík st., Tomáš Hladík, Milan Hladík ml., Pepa Flégr, Vojta Rokyta, Vašek Rokyta ml., Pavel Švejda a Radek Šolta. I přes mrazivé počasí to byl pěkný zážitek.

Přátelské utkání Rohovládová Bělá - Lipoltice 3:0

Publikováno: 10.3.2013, Autor: Mára

Druhý letošní přípravný zápas nenavázal na předchozí úspěch. Za pěkného jarního počasí jsme v neúplné sestavě zanechali na hřišti v Bělé pouze tři zraněné a přivezli stejný počet branek. K samotnému průběhu snad jen to, že soupeř byl ve všech směrech lepší. I přesto naši útočníci měli několik slibných šancí. Všem invalidům (Kožený R., Plavec,Flégr) z tohoto zápasu přejeme brzské uzdravení. Příště znovu a jinak...
Sestava: Machač - Polanecký, Ročín, Černohous, Tamchyna, Kožený R., Hejcman, Oliva, Flégr, Plavec, Švejda,

OMLUVA! Problémy s přístupem na web z Googlu

Publikováno: 25.3.2013, Autor: adminV

Chtěl bych se omluvit za problémy s přístupem na stránky TJ Lipoltice přes vyhledávač Google. Při přístupu z Googlu bylo zahlášeno varování, že dané stránky jsou nebezpečné a že mohou poškodit Váš počítač. Bohužel, jelikož web je bezplatně provozován na webzdarma a podmínkou je zobrazení reklam, které se na každou stránku automaticky nahrávají a které z pohledu Googlu obsahují škodlivý kód, neměl jsem žádnou možnost tuto blokaci nijak ovlivnit. O dané problematice, se můžete dozvědět více na stránkach podpory webzdarma ZDE a ZDE a ZDE. Doufám, že k danému problému již opakovaně nedojde a web bude přístupný bez omezení.

Tipovačka na potřetí začíná!!

Publikováno: 26.3.2013, Autor: adminV

I když zájem v Lipolticích o fotbal upadl, na potřetí a naposled vkládám další kolo, jako úvod jarní časti tipovačky. V případě nezájmu, jarní čast ukončím.

POZOR!!!! Změny

Publikováno: 27.3.2013, Autor: Hladík Milan

POZOR! Středeční tréninky přípravky jsou do odvolání standardně v hale v Cholticích. O nedělním zápase Bohdaneč-Lipoltice se rozhodne zítra do 10hod., ale s velkou pravděpodobností bude přeložen.

FK Pardubice - Lipoltice 12:3 (st.přípravka)

Publikováno: 15.4.2013, Autor: Iva Skřivánková

Starší přípravka začala jarní sezónu, a to bohužel smolně. Kluci si dojeli si pro pěkný výprask do Pardubic na Teslu. Našim hráčům dost dlouho trvalo, než se aspoň trochu sehráli, a v první třetině dostali pět gólů. Druhá třetina nebyla o moc lepší. Hned ze začátku jsme dostali gól. Lehce jsme se vzchopili a vstřelili dva góly. První dal Filip Nalezinek a druhý Milan Hladík. Pardubičtí dlouho neotáleli a vstřelili nám další gól, již sedmý v řadě. Ke konci druhé třetiny jsme si navíc bohužel přidali nechtěný vlastní gól. Ve třetí třetině se z naší strany ještě jednou trefil Milan Hladík. Pak jsme ještě měli pár šancí, ale bohužel střelecké štěstí při nás nestálo. Pardubičtí nám přidali ještě další čtyři góly, a tím zápas skončil 12 : 3 pro Pardubice. Byl to první zápas, takže hoši - pro příště více snahy a bude líp, máte na to!
Branky: Hladík 2x, Nalezinek

Ajťák při údržbě na první letošní brigádě

Publikováno: 15.4.2013, Autor: Mára

Lipoltice - Přelovice B 2:1 (1:0)

Publikováno: 15.4.2013, Autor: Marek Schreiner


Na velmi slušném terénu byl sehrán první mistrák pod vedením zkušeného sudího pana Školouta. Naši borci se ujali vedení 24 minutě po akci Šveda - Oliva, kde druhý jmenovaný nezadržitelně skóroval. Více ZDE...

Lipoltice - Lázně Bohdaneč 10:2 (st.přípravka dohrávka)

Publikováno: 15.4.2013, Autor: Iva Skřivánková

Ve středu 10. dubna dohrávala starší přípravka zápas z podzimu, a do Lipoltic přijeli hráči z Lázní Bohdaneč. Hned od samého začátku jsme měli několik šancí. Jako první skóroval Filip Nalezinek a v první třetině se k němu přidal ještě Vojta Rokyta. Ve druhé třetině jsme po špatné hře obránců dostali gól, který hostům následně hned dvakrát vrátil Filip Nalezinek. Další gól přidal Pavel Skřivánek po nahrávce Matěje Kubína. Ve třetí třetině jsme vyměnili brankaře, místo Vojty Rokyty do brány nastoupil Milan Hladík. Tato třetina začala v náš prospěch a do branky se trefil Matěj Klenka po nahrávce Pavla Skřivánka. Bohdaneč se lehce vzchopila a jeden gól nám vrátila, ale to z jejich strany bylo vše. Z naší strany skóroval ještě Tadeáš Juračka, Jirka Joska, Pavel Skřivánek a Vojta Rokyta. Tím utkání skončilo 10:2 v náš prospěch. Zápas byl podstatně herně lepší než ten pondělní v Pardubicích. Nahrávky byly přesnější a kluci lépe sehraní. Jen tak dál, hoši. Góly: Nalezinek 3, Skřivánek 2, Rokyta 2, Joska, Klenka, Juračka

Již zítra EON Cup 2013 turnaj mladších přípravek

Publikováno: 17.4.2013, Autor: Milan Hladík

Bylo provedeno rozlosování EON Junior Cup 2013 turnaje mladších přípravek, který proběhne v sobotu 18.5. od 9:00 do 17:30hod. na hřišti Lázně Bohdaneč.
Je tam spousty cen a možností. Jsme favorit, i když v loni vyhrála údajně po boji Sparta!!! Regulérnost losování si můžete ověřit ZDE (asi poprvé uvidíte tahat z poháru lístek s názvem TJ Lipoltice)!

Skupi ASkupina B
FK Mladá BoleslavFK Česká Třebová
FK PardubiceSKP Slovan Moravská Třebová
SK Vysoké MýtoFC Hlinsko
Sokol MoravanyTJ Paramo Pardubice
TJ PřeloviceSK Lázně Bohdaneč
TJ Lipoltice1.FC Boby Bukovka
ČasZápasy základní skupiny
09:00Lipoltice - SK Vysoké Mýto
09:40Lipoltice - FK Pardubice
11:00Lipoltice - Sokol Moravany
11:40Lipoltice - FK Mladá Boleslav
13:00Lipoltice - TJ Přelovice

Myslím, že to je ta nejlepší pozvánka pro fanoušky našich kluků. Tak přijte fandit!!!

Velikonoční vajíčka po celý rok

Publikováno: 18.4.2013, Autor: adminV

Pro oživení webu a pobavení budu pro Vás připravovat v intervalech několika dnů hudební velikonoční vajíčka.
Viz. vysvětlení: Malé děti hledají ukrytá velikonoční vajíčka pod domě nebo na zahradě, alespoň v anglofonním světě, kde je tato tradice součástí velikonoc podobně jako u nás pomlázka. Ale velké děti (programátoři) schovávají překvápka do softwarových produktů. Easter eggs ("velikonoční vajíčka") jsou obvykle důmyslně skryté, nečekané funkce programů a systémů. Jejich rozsah sahá od grafických legrácek až po odemčení nečekaných funkcí programu.
Takže stačí vždy na této stránce najít nějaký ledabyle umístěný emotikon a kliknutím otevřete hudební klip rozličnéno žánru dle mého výběru, ale může mě zaslat i svá přání... Tak můžete začít vajíčkem č.1...(na poprvé opravdu vajíčkem, pak už rozličným emotikonem).

Přelovice - Lipoltice 5:2 (ml.přípravka)

Publikováno: 18.4.2013, Autor: Olina Kulhánková

Dne 14.04.2013, za krásného jarního počasí, nastoupili kluci z mladší přípravky - U8 k prvnímu zápasu v Přelovicích.
I.třetina: V první šanci zápasu se ocitli bratři Terfové, kdy po přihrávce od Marka mohl skórovat Vojtík. Nástup do zápasu byl ohromující. První gól zápasu vstřelil kapitán mužstva Martin po přihrávce od Honzíka 0:1. Domácí se ale nevzdali a ke konci třetiny dokázali vyrovnat 1:1.
II.třetina: Druhou třetinu jsme začali opět dobře, svojí dobrou hrou jsme překonávali soupeře. Po rohovém kopu, který střílel Martin, Honzík vstřelil branku 1:2. Po špatné rozehrávce nám soupeř vstřelil gól a opět bylo vyrovnáno 2:2. Do konce třetiny jsme dostali další gól 3:2.
III. třetina: Ve třetí třetině bylo několik hezkých neproměněných akcí. Bohužel skóroval jen soupeř 5:2.
Sestava: Kasal J., Kraj L., Kubín D., Růžek M., Stradiot A., Tefr M., Tefr V., Tejnický M. Střelci:> Martin 1, Honza 1

Lipoltice - Bukovka 7:1 (ml.přípravka)

Publikováno: 18.4.2013, Autor: Olina Kulhánková

Včera 17.04.2013 nastoupil hoši k prvnímu domácímu zápasu proti týmu z Bukovy. Soupeře jsme přehráli 7:1.
I.třetina: Od první minuty kluci začali bojovat, jejich nasazení přineslo 1. gól po pěkné akci Martina 1:0, další gól přišel v zápětí – opět Martin 2:0 – o byl ale ťukec ?. Hráči z Bukovky se nedali, povedlo se jim snížit stav na 2:1, ale to se nelíbilo Markovi, který z naší obrany vyvezl míč přímo do brány soupeře. Konec třetiny 3:1.
II.třetina: Ve druhé třetině se téměř každý z našich borců dostal do šance, ale bohužel bez efektu.
III.třetina: Ve třetí třetině vystřídal v bráně Lukáše Adam. Lukáš hned od začátku začal „jezdit“ po hřišti a svým gólem zvýšil stav na 4:1. Další gól přidal Martin 5:1, po rohovém kopu Marek 6:1 a skóre uzavřel Lukáš 7:1.
Sestava: Kraj L., Krejcar P., Kubín D., Růžek M., Stradiot A., Tefr M., Tefr V., Tejnický M. , Zikán V. Střelci: Martin 3, Marek 2, Lukáš 2

Lipoltice - Křičeň 2:0 (2:0)

Publikováno: 18.4.2013, Autor: Marek Schreiner

14.4.13 k dalšímu domácímu klání dorazil soupeř z Kříčně. Za velmi slušné divácké návštěvy jsme byli všichni svědky souboje o druhé... Více ZDE...

Lipoltice - Bukovka 10:2 (st.přípravka)

Publikováno: 21.4.2013, Autor: Iva Skřivánková

Ve středu 17. 4. naše starší přípravka přivítala hráče a hráčky Bukovky. V zápase se našim chlapcům dařilo. Skóre otevřel Matěj Kubín po přihrávce Pavla Skřivánka. Druhý gól přidal opět Matěj Kubín, který prudkou střelou trefil vnitřní horní tyč. Třetím gólem přispěl Pavel Skřivánek po přihrávce Filipa Nalezinka. Hráči Bukovky měli taky několik šancí, ale nedokázali je proměnit.
Druhou třetinu gólově otevřel Filip Nalezinek. Následně se dvěma góly prosadili hosté. Následovalo několik neproměněných šancí. Dalším gólem přispěl opět Filip, dorážel po střele Matěje Kubína, který trefil tyč. Šestý gól vstřelil Tomáš Vorel.
Ve třetí třetině nastoupil do brány Milan Hladík, který vystřídal Vojtu Rokytu. Další dva góly přidal Vojta Rokyta, jedním přispěl Šimon Hrdý a poslední gól vstřelil Tomáš Vorel. Dnes byli hoši dobře sehraný.
Góly: Kubín Matěj 2, Nalezinek Filip 2, Vorel Tomáš 2, Rokyta Vojta 2, Skřivánek Pavel, Hrdý Šimon

Srch B - Lipoltice 4:2 (3:1)

Publikováno: 22.4.2013, Autor: Marek Schreiner

21.4.13 a je to tu, první jarní porážka na hřišti v Srchu. Na kvalitně upraveném pažitu domácí borci od první minuty diktovali tempo hry. Více ZDE...

Naši kluci v Čáslavi

Publikováno: 23.4.2013, Autor: Kolínský deník

Středeční trénink přípravky i Áčka

Publikováno: 24.4.2013, Autor: adminV

Krásné jarní počesí přitáhlo na trénik hráče jak přípravky
tak i hráče a kandidáty na hráče Áčka

Tvrdost středečního báčka

Publikováno: 24.4.2013, Autor: Olivka

Mladí prohráli 7:6, přičem se nevyhnuli tvrdým zákrokům. Brankařská legenda Radek Pilař Pilda se na vlastní nohy přesvědčil, jak trénink s mladíky dokáže bolet.

Turnaj okresních výběrů Ofs

Publikováno: 28.4.2013, Autor: Olivka

Dne 1.5.2013 od cca 9:30 hod., se uskuteční turnaj okresních výběrů Ofs ve Svitavech. Turnaje se zůčastní Ofs Pardubice, Chrudim, Ústí nad Orlicí a Svitavy. Do nominace Ofs Pardubice se vešli i zástupci našeho klubu. Jsou to tito mladé naděje : Růžek Martin, Skřivánek Pavel, Kubín Matěj, Rokyta Vojtěch a Vorel Tomáš.

Řečany - Lipoltice 4:7 (st.přípravka)

Publikováno: 28.4.2013, Autor: Iva Skřivánková

Na dnešní zápas vyrazila starší přípravka do Řečan. Bez kouče Milana Hladíka, který je po operaci kolene, to druhý trenér Petr Oliva zdárně zvládl.
První třetina se klukům velice povedla, první gól dal Matěj Kubín. Druhým gólem přispěl Vojta Rokyta, když gólmanovy propadl balón pod rukama. Třetí gól dal Pavel Skřivánek po přihrávce Milana Hladíka. A čtvrtý gól v této třetině dal opět Matěj Kubín, který prudkou střelou prostřelil golmana.
Ve druhé třetině jsme dva góly dostali a dva góly dali. Jeden vstřelil Vojta Rokyta a druhý Tomáš Vorel po rozehrání rohového kopu.
Ve třetí třetině jsme opět inkasovali dva góly a jeden dali. Opět se trefil Vojta Rokyta. Zápas skončil 4 : 7 v náš prospěch.
V tomto zápase bylo pár chyb, zapříčiněných hlavně mokrou travou a dost těžkým míčem. Kluci se i přesto velice snažili. To i ocenil pochvalnými slovy trenér Petr Oliva.
Sestava: Nalezinek, Skřivánek, Kubín, Rokyta, Hladík, Hrdý, Vorel, Juračka, Joska, Klenka
Góly: Rokyta Vojta 3, Kubín Matěj 2, Skřivánek Pavel, Vorel Tomáš

Řečany - Lipoltice 3:13 (ml.přípravka)

Publikováno: 28.4.2013, Autor: Olina Kulhánková

Dnes 28. 04. 2013 nastoupili ke svému mistrovskému zápasu „BORCI“ z mladší přípravky v Řečanech nad Labem pod vedením trenéra Petra, kluci hráli pro diváky, ale hlavně pro trenéra Milana, který se zotavuje po operaci.
Domácí hráči dokázali vstřelit jako první gól 1:0, ale to bylo jediné, v čem byli první. Marek svým gólem 1:1 odstartoval třináctigólový výprask Řečan. V první třetině Martin svým únikem z půlky otočil stav utkání na 1:2. Řečany na konci první třetiny vyrovnali 2:2.
Do druhé třetiny nastoupil Honza, který vstřelil gól do branky soupeře, po dobrém zpracování míče od Mirka a přesné rozehrávce 2:3. Domácí opět dotáhli stav utkání na 3:3 po malém nedorozumění v poli. Do další šance se dostal Vojtík, který orazítkoval jen tyč branky. Další gól do konce druhé třetiny přidal Martin 3:4 a Mirek 3:5.
Ve třetí třetině vystřídal v bráně Lukáše Marin. Kluci měli hned od začátku chuť hrát, naše střídačka jen vřela dobrou náladou, kluci se strašně těšili do hry. Trenér Olí nevěděl, koho dřív má poslat na plac ?. První gól padl po rohovém kopu, který po delší domluvě poslal Mirek na Honzu 3:6. Ve třetině ještě skóroval: Mára 3:7, Mára 3:8, Adam 3:9 – po sólové akci z obrany, Honza 3:10, Marek 3:11, brankář Martin 3:12 a konečnou tečku přidal Lukáš 3:13.
Dnešní zápas byl výborný, kluci děkujeme za pěkný zážitek. A jen doufám, že dnešním výkonem jste přesvědčili trenéry, že už vás něco naučili ? (v pátek na tréninku to tak vůbec nevypadalo).
Sestava: Kasal J., Kraj L., Kubín D., Pražák D., Růžek M., Stradiot A., Tefr M., Tefr V., Tejnický M., Zikán V.
Střelci: Marek 4, Martin 3, Honza 3, Mirek 1, Adam 1, Lukáš 1

Premiérová gólová situace z pohledu střelce

Publikováno: 29.4.2013, Autor: Učitel (přepis z originální nahrávky, se souhlasem autora)

...pětatřicátá minuta, Učitel převzal balóóón vod hmmm Rudy Černohorskýho, udělal si jednu dvě kličky, dokonce třetí kličku, ano, teď kouknul a nahrál bráchovi, brácha zpátky na něj, hmm já na bráchu brácha na něj, přesně tak, díky za přiznání, hmmm a najednou vidí Pavla Švejdu jak je tam úplně volný... tak mu to tam dává do uličky úplně idiální ulička a pak co se stalo... (více je v neupravené podobě ke stažení v mp3 raději ze chráněné sekce ZDE)

Lipoltice - Kolesa 6:1 (2:0)

Publikováno: 29.4.2013, Autor: Marek Schreiner

Třetí letošní domácí zápas a třetí výhra, jen tak dál. Nebo, snad by se lépe hodil nadpis, gólové galapředstavení Pavla Švejdy. Více ZDE...

Pro milovníky českého fotbalu je tu TVCOM

Publikováno: 5.5.2013, Autor: admin

Pro všechny milovníky fotbalu je tu web TVCOM. Možná ho už někteří znáte, pro neznalé na něj upozorňuji a doporučuji. Naleznete tu videa zápasů i z krajských soutěží (např. můj spolupracovník zprostředkovává online zápasy Jaroměře). Některé je možné sledovat online, jiné jsou poskytovány následně po odehrání zápasu.

Lázně Bohdaneč - Lipoltice 5:1 (2:1)

Publikováno: 6.5.2013, Autor: Marek Schreiner, Pozn.admina: na kometář se čeká až v Jakartě

Zdravím čtenáře našich listů a omlouvám se za zpožděný komentář k dohrávce z Bohdanče. Není čas a po pravdě nebyla ani chuť. Kdo viděl to co já, asi mi dá za pravdu. Více ZDE...

Lány na Důlku - Lipoltice 0:1 (0:0)

Publikováno: 7.5.2013, Autor: Marek Schreiner

Téměř v anglickém stylu středa – víkend, nastoupili již po několikáté naši hráči, tentokrát na poněkud vyšší pažit v Lánech. Roste to jak po dešti, mrcha, pravil místní správce. Nelze než mu věřit, doma máme stejné problémy, ledek zabral. Více ZDE...

Plán předprázdninového cyklovýletu Na Pilku

Publikováno: 7.5.2013, Autor: admin

Na poslední červnovou sobotu (29-30) se plánuje cyklovýlet a večerní posezení Na Pilce u Seče. Trasa: Nový Dvůr (Maják) - Lovětín (kiosek) - Lichnice (hrad) - Kraskov (Peklo) - Seč - Hoješín (Xanada) - Na Pilce (mlýn). Výlet je určen všem, kdo se kolem fotbalu v lipolticích motají a jejich partnerkám. Kdo nezvládne kolo, může dorazit v podvečer jako mobilní technická podpora (dovoz spacáků,hudebníka,apd.). Bližší info dle zájmu a domluvě s provozovatelem. Je to ZDE

Lipoltice - Starý Máteřov 5:4 (ml.přípravka)

Publikováno: 8.5.2013, Autor: Olina Kulhánková

Dne 30.04.2013 se odehrálo další utkání mladší přípravky, kdy na domácím hřišti přivítali hráče ze Starého Máteřova.
Hra v zápase se přelévala z jedné strany na druhou, naši hoši od první minuty prohrávali 0:1. Po rozehrávce Martin napálil míč na brankaře a stav utkání byl 1:1, zápas otočil Vojta 2:1. Do konce první třetiny jsme inkasovali dva góly, stav utkání 2:3. Ve druhé třetině přidal dva góly Marek 3:3, 4:3 a jeden gól kluci dostali na konci třetiny 4:4. Zápas rozhodl ve třetí třetině Martin svým gólem k tyči 5:4. Škoda neproměněných akcí, kterých bylo hodně.
Sestava: Kraj L., Krejcar P., Kubín D., Pražák D., Růžek M., Stradiot A., Tefr M., Tefr V., Tejnický M.
Střelci: Marek 2, Martin 2, Vojta 1

Lipoltice - Chvaletice 5:5 (ml.přípravka)

Publikováno: 8.5.2013, Autor: Olina Kulhánková

Dne 07.05.2013, na domácím hřišti v Lipolticích, sehrála mladší přípravka zápas proti Chvaleticím, který skončil 5:5. Kluci divákům připravili několik neočekávaných situací. Zápas byl velmi napínavý až do konce.
I. třetina: 0:1; Marek 1:1; Marek 2:1; Martin 3:1; 3:2
II. třetina: 3:3; Marek 4:3; 4:4; 4:5; Marek 5:5
III. třetina bez gólů
Sestava: Kraj L., Krejcar P., Kubín D., Pražák D., Růžek M., Stradiot A., Tefr M., Tefr V., Tejnický M., Zikán V.
Střelci: Marek 4, Martin 1

Lipoltice - Staré Čivice 0:0

Publikováno: 10.5.2013, Autor: Marek Schreiner

Další a snad už poslední dohrávka jarní části třetí třídy OP nezastihla naše mužstvo v nejlepší formě. Se soupeřem bojujícím o udržení jsme dokázali pouze držet krok. Více ZDE...

Paramo Pce - Lipoltice 5:5 (st.přípravka)

Publikováno: 11.5.2013, Autor: Iva Skřivánková

V sobotu 11. 5. zavítala naše starší přípravka na Paramo. Dnes je koučoval Vašek Rokyta st., jelikož i druhý trenér Petr Oliva se zranil a je již po operaci kolene. Hráči i rodiče přejí brzké uzdravení.
Naši borci začali dobře, hned na začátku dal gól Vojta Rokyta po vhozeném autu Tomáše Vorla. Bohužel jsme obratem také gól dostali po rohu soupeře. Další gól dal Tomáš Vorel po přihrávce Vojty. Paramo opět vyrovnalo po nedůrazné hře naší obrany. Ke konci třetiny si Paramo dalo hlavičkou vlastní gól po autu Matěje Klenky. Stav 2:3.
Druhou třetinu jsme střelecky otevřeli my a štěstí měl Vojta Rokyta, který kopal trestňák po faulu na Pavla Skřivánka. Bohužel jsme ale dva góly obratem dostali a bylo vyrovnáno na 4:4.
Třetí třetinu opět gólově začali naši, po přihrávce Pavla Skřivánka na Tadeáše Juračku. Paramo ale bohužel dokázalo opět vyrovnat a zápas skončil 5:5.
Sestava: Nalezinek Filip, Skřivánek Pavel, Kubín Matěj, Rokyta Vojtěch, Vorel Tomáš, Hladík Milan, Juračka Tadeáš, Klenka Matěj, Joska Jiří
Góly: Rokyta Vojtěch 2, Vorel Tomáš, Juračka Tadeáš

Turnaj EON Cup 2013 mladších přípravek

Publikováno: 13.5.2013, Autor: Milan Hladík

Ke stažení dokumenty k turnaji EON Cup 2013 Lázně Bohdaneč:
Tisková zpráva k turnaji
Propagační leták k turnaji

Myslím, že to je ta nejlepší pozvánka pro fanoušky našich kluků. Tak přijte fandit!!!

Vím, že to sem nepatří, ale komu nechutná pivo? Tak více...

Publikováno: 15.5.2013, Autor: adminn

Chci Vám představit nový web, který se věnuje našemu tradičnímu českému nápoji – pivu. Na stránkách „České pivo – České zlato“ chceme návštěvníkům poskytnout především kompletní přehled českých pivovarů, informace o jejich historii a současnosti, přehled jejich sortimentu a dalších činnostech.
Prosím, pomozte rozšířit stránky do podvědomí lidí, prezentujte a přepošlete odkaz na web mezi své kamarády, přátele, známé a podpořte nás i na facebooku.
Vždyť pivo je naše tradice, naše tekuté zlato...
České pivo - České zlato

Choltice - Lipoltice 3:8 (ml.přípravka)

Publikováno: 15.5.2013, Autor:


Sestava:> Lukáš Kraj - Adam Stradiot, Marek Tefr, Martin Růžek, Vojtěch Tefr, David Kubín, Míra Tejnický, Víťa Zikán, Dan Pražák, Petr Krejcar.
Góly: Marek Tefr 5x, Martin Růžek 3x

Lipoltice - Rohoznice 2:1 (2:0)

Publikováno: 12.5.2013, Autor: Marek Schreiner

Bojovné utkání na těžkém terénu se šťastným koncem. Asi tak bych charakterizoval nedělní mač. Více ZDE...

Lipoltice - Srch 8:3 (st.přípravka)

Publikováno: 17.5.2013, Autor: Iva Skřivánková

V úterý 13. 5 zavítali do Lipoltic hráči Srchu. Zápas začal ve prospěch Srchu. Hned ve třetí minutě jsme dostali gól po nedorozumění před bránou. V zápětí jim gól vrátil Jirka Joska kdy dorážel po střele Pavla Skřivánka. Další gól přidal Vojta Rokyta po přihrávce Milana Hladíka. Třetí brankou přispěl Tomáš Vorel po přihrávce Míli, který přihrál Tomovi po lajně a ten bombou překonal brankaře.
Ve druhé třetině Srch vyměnil brankaře, a hned v začátku jsme opět dostali gól. V zápětí přidal další naší branku Vojta Rokyta po autu Tomáše Vorla. Dalším gólem přispěl Milan Hladík po dlouhém autu Matěje Klenky. Následovalo několik nevyužitých šancí na obou stranách.
Třetí třetinu otevřel Pavel Skřivánek, po trase přihrávek Pavel, Matěj Kubín, Tomáš Vorel a Pavel skóruje. Filip měl několik výborných zákroků, ale bohužel ještě jeden gól jsme dostali. Dalším gólem přispěl Matěj Kubín, který to napálil z 45 metrů po rohu soupeře. A poslední gól přidal Milan Hladík, který si narazil o brankáře a dva obránce a v klidu zavěsil. A výhra byla kluků se skórem 8 : 3
Sestava: Nalezinek Filip, Skřivánek Pavel, Kubín Matěj, Rokyta Vojtěch, Hladík Milan, Vorel Tomáš, Hrdý Šimon, Juračka Tadeáš, Klenka Matěj, Joska jiří, Kraj Lukáš
Góly: Rokyta Vojtěch 2, Hladík Milan 2, Skřivánek Pavel, Kubín Matěj, Vorel Tomáš, Joska Jiří

Turnaj EON Cup 2013 v číslech

Publikováno: 21.4.2013, Autor: Iva Skřivánková

Naši borci se zúčastnili v sobotu 18. 5 turnaje E.ON Junior Cup.
1. sestava - Kraj Lukáš, Skřivánek Pavel, Růžek Martin, Tefr Marek, Klenka Matěj, Joska Jiří
2. sestava - Nalezinek Filip, Vorel Tomáš, Hladík Milan, Kasal Jan, Tejnický Miroslav, Stradiot Adam
Na střídání - Kubín David,Tefr Vojta, Zikán Vít

V prvním zápase jsme se utkali s týmem FK Pardubice a bohužel kluci prohráli. Po sečtení výsledků 3 : 6
- první sestava vyhrála 3 : 2 ( Joska 2, Skřivánek )
- druhá sestava prohrála 0 : 4

V druhém zápase se klukům dařilo líp a porazili tým Sokol Moravany 4 : 3
- první sestava vyhrála 3 : 0 ( Tefr M. 2, Skřivánek )
- druhá sestava prohrála 1 : 3 ( Kasal )

Od třetího zápasu se v sestavách prohodili Růžek Martin a Vorel Tomáš.

Ve třetím zápase se utkali kluci s týmem FK Mladá Boleslav a v tomto utkání podlehli 2 : 7
- první sestava prohrála 2 : 6 ( Skřivánek 2 )
- druhá sestava prohrála 0 : 1

Ve čtvrtém zápase bojovali kluci s týmem Přelovic a vyhráli 6 : 0
- první sestava vyhrála 1 : 0 ( Joska )
- druhá sestava vyhrála 5 : 0 ( Růžek 2, Kasal, Hladík, Stradiot )

Další zápas už hoši hráli o umístění a to o 5 místo s týmem Paramo Pardubice. Naši hoši byly úžasní a s přehledem je převálcovali 16 : 3
- první sestava vyhrála 11 : 2 ( Joska 4, Tefr M. 3, Skřivánek 2, Vorel 2 )
- druhá sestava vyhrála 5 : 1 (Hladík 2, Stradiot, Růžek, Kubín )

V tomto turnaji kluci nadělali pár chyb, ale převážně hráli dobře, snažili se a bojovali ze všech sil v každém zápase. A vybojovali krásné 5. místo. Velká gratulace jak klukům tak i trenérům Milanovi a Vaškovi.

Úmístění: 1. FK Mladá Boleslav, 2. FK Pardubice, 3. FK Česká Třebová, 4. 1.FC Boby Bukovka, 5. TJ Lipoltice, 6. TJ Paramo Pardubice, 7. SKP Slovan Moravská Třebová, 8. Sokol Moravany, 9. TJ Přelovice, 10. FC Hlinsko, 11. SK Lázně Bohdaneč

Staré Ždánice - Lipoltice 2:1 (2:0)

Publikováno: 21.5.2013, Autor: Marek Schreiner

Zranění a pracovní směny, to jsou momentálně naše největší bolesti.
Jen pro připomenutí ve Ždánicích chyběli – Ročín, Černohous, Doležílek J, Oliva, Flégr, Petik, Kasal, Hladík, Růžek. Více ZDE...

Lipoltice - Živanice 14:1 (ml.přípravka)

Publikováno: 23.5.2013, Autor: Olina Kulhánková

Dne 21.05.2013, na domácím hřišti v Lipolticích, přivítali hoši z mladší přípravky tým z Živanic (Slovan). Od první minuty se hrálo jen na jedné polovině hřiště. Kluci předváděli výbornou hru, kterou potvrdili konečným výsledkem 14:1.
I. třetina: Marek 1:0; Martin 2:0; Marek 3:0; Martin 4:0.
II. třetina: Marek 5:0; Martin 6:0; Marek 7:0. Po malém nedorozumění před naší brankou Slovan snížil na 7:1. Do konce druhé třetiny zvýšil Marek 8:1.
III. třetina: Lukáš 9:1; Martin 10:1; Lukáš 11:1; Marek 12:1; Mirek 13:1; Lukáš 14:1.
Střelci: Marek 5, Martin 5, Lukáš 3, Mirek 1
Sestava: Kraj Lukáš, Kubín David, Pražák Daniel, Růžek Martin, Stradiot Adam, Tefr Marek, Tefr Vojtěch, Tejnický Miroslav, Zikán Vít.

Skupinové foto přípravky na EON Cupu 2013

Publikováno: 24.5.2013, Autor: Olina Kulhánková

zleva stojící: Tejnický M., Tefr M., Joska J., Skřivánek P., Hladík M., Klenka M., Vorel T., Nalezinek F.,
sedící zleva: Stradiot A., Zikán V., Kubín D., Tefr V., Kasal J.,
vpředu zleva : Růžek M., Kraj L.

Lipoltice - Zdechovice 14:1 (st.přípravka)

Publikováno: 25.5.2013, Autor: Iva Skřivánková

Ve středu 22. 5 zavítala do Lipoltic starší přípravka ze Zdechovic. Počasí nám moc nepřálo. Naši borci začali smolně, když hned v první půl minutě dostali gól po úplném selhání všech hráčů. Na štěstí pro nás to byl z jejich strany první a zároveň poslední gól v celém zápase. Naší brankovou sérii začal Pavel Skřivánek po přihrávce Vojty, další přidal Milan Hladík po odrazu od brány. Další čtyři přidal Vojta Rokyta.
Druhou třetinu začali kluci v dešti a po třicetiosmi vteřinách to rozhodčí V. Rokyta stopnul. Silný déšť na deset minut přerušil utkání. Po přestávce se první prosadil Lukáš Kraj po přihrávce Milana. Nato následoval souboj hráčů Lipoltic a brankaře Zdechovic, snad deset střel po sobě přímo na brankaře. Další branku přidal Vojta po přihrávce Milana. Gólem přispěl i Jiří Joska kdy šel míč po trase přihrávek Juračka, Rokyta, Hladík, Rokyta a Joska zakončuje. Desátý gól dal opět Vojta po přihrávkách Juračka, Hladík a Rokyta zakončil.
Třetí třetina se napojila bez přestávky na tu druhou, aby bylo co nejdřív odehráno. Dvakrát se prosadil Matěj Kubín kdy svými dvěma bombami prostřelil brankaře. Třináctý gól přidal Šimon Hrdý a poslední gól vstřelil opět Vojta Rokyta. I přes nepřízeň počasí kluci vyhráli 14 : 1.
Sestava: Nalezinek Filip, Skřivánek Pavel, Kubín Matěj, Rokyta Vojtěch, Hladík Milan, Hrdý Šimon, Juračka Tadeáš, Joska Jiří, Klenka Matěj, Kraj Lukáš
Góly: Rokyta 6, Kubín 3, Hladík, Hrdý, Kraj, Joska, Skřivánek

Kompletní přípravka na EON Cupu 2013

Publikováno: 26.5.2013, Autor: Olina Kulhánková

zleva: Hladík M. - trenér, Tejnický M., Tefr V., Zikán V., Klenka M., Stradiot A., Nalezinek F., Kraj L., Hladík M., Vorel T., Kasal J., Tefr M., Joska J., Růžek M., Skřivánek P., Kubín D., Rokyta V. - asistent trenéra.

Ve velkém provedení ZDE

Lipoltice - Řečany B 2:4 (1:0)

Publikováno: 27.5.2013, Autor: Marek Schreiner

V předposledním domácím představení této sezóny jsme na body opět nedosáhli. V průběhu prvního poločasu a hlavně v jeho začátku byla hra pod naší taktovkou. Z kombinační hry přicházely standardní situace i šance. K naší smůle skončila brankou pouze jedna. Více ZDE...

Závěrečný turnaj mladších přípravek

Publikováno: 29.5.2013, Autor: Milan Hladík

Dne: 15.6.2013
Hřiště: Lázně Bohdaneč
finále se hraje od 12:30, hraje se na 2 skupiny, první dva postup a pak o umístění.
Druhá skupina je: Bohdaneč,Bukovka,Sezemice,Chvaletice.

ČasZápasy skupiny
08:55TJ Přelovice - TJ Lipoltice
09:20FK Pardubice - TJ Lipoltice
10:35FK Slovan Pardubice - TJ Lipoltice

Závěrečný turnaj starších přípravek

Publikováno: 29.5.2013, Autor: Milan Hladík

Dne: 9.6.2013
Hřiště: Padrubičky
hraje se každý s každým. vítěz je první v tabulce

ČasZápasy skupiny
08:30Spartak Sezemice - TJ Lipoltice
09:10SK Lázně Bohdaneč - TJ Lipoltice
09:50FK Slovan Pardubice - TJ Lipoltice
10:10Sokol Moravany - TJ Lipoltice
10:30FK Pardubice - TJ Lipoltice

Rybitví- Lipoltice 1:0 (0:0)

Publikováno: 6.6.2013, Autor: Marek Schreiner

Za deštivého počasí ale na velmi slušném terénu jsme sehráli další kolo soutěže. Sestavu jsme dávali do kupy za pět dvanáct. Zdá se že konec soutěže už moc netáhne. Berte to jen jako můj názor na věc, ale všichni víme jaká je marodka a kolik se nás na zápasy schází. Více ZDE...

Krátký komentář Mida k Rybitví - Lipoltice

Publikováno: 8.6.2013, Autor: Mido

V sobotu se fanoušci mužstva rozdělili na dva tábory.Jedni dali přednost sledování dohrávky Gambrinus ligy v teple domova a Ti skalní odjeli s mužstvem do Rybitví! Zatažená obloha,černo pod tribunou, černo i na hřišti nepředpovídalo nic dobrého.Neustálé pokřikování na hráče urážky pomezního atd bylo na hřišti v Rybitví úplně normální.Zase jedna cenná zkušenost,i když do konce soutěže nezbývá mnoho a na výsledku už tak nezáleží,zápas ukázal silné jádro mužstva ....hoši dík!!!

Rock Stadium konečně ožil

Publikováno: 9.6.2013, Autor: adminn

Krásné počasí vytáhlo k opožděné oslavě dni dětí na perfektně upravený Rock Stadium hromadu rodin i jednotlivců. Vedle rozličných her pro děti bylo připraveno i bohaté občerstvení spolu s grilovaným seletem, které vzalo za své ještě před setměním. Po podvečerním lijáku došlo k výměně větší části osazenstva a večerní zábava se rozjela naplno. Jídlo, pití, hudba, zpěv, ... skoro jako za "starých" časů. Při mém půlnočním odchodu zábava probíhala ve velkých otáčkách. Letní posezení na hřišti je prostě paráda. Byla to ta nejlepší předzvěst náplně na letošní léto, a to nejen na Rock Stadium (rozlučka, pilka, voda, narozeniny, posvatbí, moře). Vzhůru na léto...

Závěrečný turnaj starších přípravek - 1.místo

Publikováno: 11.6.2013, Autor: Iva Skřivánková

Dne: 9.6.2013 Hřiště: Padrubičky
Finále: TJ Lipoltice - Sokol Moravany 2:0
Gratulujeme!!!

ČasZápasy skupinyVýsledek
08:30Spartak Sezemice - TJ Lipoltice5:0
09:10FK Slovan Pardubice - TJ Lipoltice0:2Rokyta,Hladík
10:10Sokol Moravany - TJ Lipoltice0:3Joska,Rokyta,Kubín
10:30FK Pardubice - TJ Lipoltice1:0
Semifinále
TJ Lipoltice - Spartak Sezemice2:2Rokyta,Skřivánek
na penalty5:4
Finále
TJ Lipoltice - Sokol Moravany2:0Kubín,Hladík

Lipoltice - Semín A 1:0 (1:0)

Publikováno: 11.6.2013, Autor: Marek Schreiner

Poslední domácí mač přinesl tři body, byli jsme svědky malé „one man show“, v bráně se objevil letos již třetí golman a na hřišti byla k vidění také jedna „nová“ tvář. Více ZDE...

Lázně Bohdaneč - Lipoltice 0:5 (ml.přípravka)

Publikováno: 12.6.2013, Autor: Olina Kulhánková

K poslednímu zápasu nastoupili borci z mladší přípravky proti hráčům z Lázní Bohdaneč. V dnešním zápase celkem lehce zvítězili a to 0:5. Udělali tím radost nejenom divákům, rodičům, ale i trenérovi Milanovi, který má dnes narozeniny. Trenére všechno nej nej nej, hodně zdraví a trpělivosti …..
I.třetina: Skóre otevřel nejlepší střelec Marek Tefr 0:1. Po samostatném útoku Martin Růžek 0:2. V první třetině nastřelil břevno Marek. Z dorážky zakončoval Vojta Tefr 0:3.
II.třetina: Z přímého kopu Mirek Tejnický 0:4.
III.třetina: V poslední třetině bylo k vidění několik gólových šancí, jednu připravil Vít Zikán pro Davida Kubína 0:5.
Střelci: Marek 1, Martin 1Vojta 1, Mirek 1, David 1.
Sestava: Kraj Lukáš, Krejcar Petr, Kubín David, Pražák Daniel, Růžek Martin, Stradiot Adam, Tefr Marek, Tefr Vojtěch, Tejnický Miroslav, Zikán Vít.

Újezd B - Lipoltice 4:3 (2:2)

Publikováno: 15.6.2013, Autor:


Góly: M.Doležílek 2, Švejda.

Fotbalová sobota v Lipolticích

Publikováno: 16.6.2013, Autor: adminn

1.Trenér přípravek Milan Hladík se stal dvojnásobným vítězem okresního přeboru. Jeho foto s poháry a zlatem přineseme později, snad medaile do té doby neprodá jako Polert. Včera byl slavnostně prohlášen lipoltickým trenérem desetiletí, né-li století.
2.Náš dlouholetý hráč Pepík Tamchyna oslavoval svých mladistvých 49 let, potažmo ukončení kariéry. K jeho narozeninám vše nejlepší, jen všichni doufáme, že jeho myšlenka ukončit kariéru se přes léto posune na číslo 50. Pepíku nezdávej to!
3.Dlouholetý hráč a dnes již lipoltická brankařská legenda Radek Pilař Pilda se stal v posledním zápase sezóny KAPITÁNem. Daného postu se zhostil srdnatě, v zápase bravůrně zneškodnil hned dva samostatné nájezdy a následně večer zápisným dal najevo, jak si dané pozice váží. Je to prostě lipolťák srdcem i duší.
4.Po dlouhé době má lipoltický fotbal svého Učitele - mladého nadějného hráče Michala Doležílka. Jeho fotbalový vývoj je podložený i výkonem v posledním zápase, kdy patřil mezi dvanácku našich nejlepších hráčů a svůj výkon korunoval dvěma góly.
5.I když v posledních zápasech našemu ostrostřelci Švejďákovi došel střelný prach, na svou pozici v tabulce střelců na rozlučce upozornil tím nejlepším způsobem. Tak ať Ti to střílí i po létě!!
6.Přesto, že tato sezóna byla především v jarní části plná hráčské nouze, ukázalo se, že věrným lipoltákům na fotbale záleží a že v těžkých chvilkách pomůžou i "důchodci" co jim nohy stačí. Odděleno zrno od plev.
Sportu!

Závěrečný turnaj mladších přípravek - 1.místo

Publikováno: 17.6.2013, Autor: Olina Kulhánková

Dne: 15.6.2013 Hřiště: Lázně Bohdaneč
Finále: TJ Lipoltice - FK Pardubice 2:1
Gratulujeme!!!

ČasZápasy skupinyVýsledek
08:55TJ Přelovice - TJ Lipoltice1:5Lukáš 3,Martin 1,Vojta 1
09:20FK Pardubice - TJ Lipoltice2:2Marek,Martin
10:35TJ Spartak Sezemice - TJ Lipoltice1:3Martin,Adam,Lukáš
Semifinále
AFK Slovan Pardubice - TJ Lipoltice2:2Martin,Lukáš
na penalty3:5
Finále
TJ Lipoltice - FK Pardubice2:1Martin,Marek

Jeden z trenérů s vítězným pohárem starší přípravky

Publikováno: 18.6.2013, Autor: Miroslav Horký

Seznam hráčů na sezónu 2013/2014 k dnešnímu datu

Publikováno: 20.6.2013, Autor: Hladík Milan

1.Machač, 2.Ročín, 3.Černohous, 4.Doležílek M, 5.Doležílek J 6.Kopa, 7.Hejcman, 8.Švejda, 9.Bureš, 10.Kožený R, 11.Kasal, 12.Chára, 13.Svoboda

Lázně Bohdaneč - Lipoltice 2:9 (st.přípravka)

Publikováno: 22.6.2013, Autor: Iva Skřivánková

Starší přípravka v úterý odehrála svůj poslední zápas proti týmu Lázně Bohdaneč. Hrálo se v Lipolticích místo v Bohdanči. I přes velké teplo se hoši snažili, i když to ze začátku tak nevypadalo. Lipolťáci hned asi v třetí vteřině dostali gól po špatném rozehrání od brány. Náš první gól vstřelil Vojta Rokyta, který kopal trestný kop. Další branku přidal Milan Hladík.
Druhou třetinu otevřel Lukáš Kraj, který střílel po přihrávce Matěje Kubína. Další gól přidal Vojta, který dorážel po střele Pavla. Kluci měli i pár pěkných kombinací, když šel balón po ose Vojta na Pavla ten zpět na Vojtu a dorážel Jirka. Dalším gólem přispěl Matěj Kubín, který přesnou prudkou střelou trefil bránu.
Ve třetí třetině už byla na klucích vidět únava z toho neskutečného tepla. A to se taky projevilo, když jsme opět dostali gól po špatném rozehrání od brány, Filda to napálil do Bohdanečáka a ten mu to obratem vrátil do brány. Náš další gól přidal Jirka Joska po přihrávce Pavla. Další branku přidal Matěj Kubín, potom co se Bohdanečský brankař srazil se spoluhráčem a Matěj krásně z lehka do ťuk do brány. A poslední gól přidal Lukáš Kraj po přihrávce Matěje Kubína. Skóre 9 : 2 pro Lipoltice. Kluci krásná práce.
Střelci: Kubín M. 2, Rokyta V. 2, Joska J. 2, Kraj L. 2, Hladík M.
Sestava: Nalezinek Filip, Skřivánek Pavel, Kubín Matěj, Rokyta Vojtěch, Hladík Milan, Hrdý Šimon, Vorel Tomáš, Juračka Tadeáš, Klenka Matěj, Joska Jiří, Kraj Lukáš.

Kapitán

Publikováno: 24.6.2013, Autor: adminn

Radek Pilař - Pilda
brankařská legenda, občas hráč z pole
První zápas za A:
Lipoltice-S.Máteřov 18.3.1990
Naposled jako hráč z pole:
Rybitví-Lipoltice 1.6.2013
Poprvé kapitánem:
Újezd B-Lipoltice 15.6.2013
Počet odehraných sezón: 24
Počet vstřelených gólů: 1
Počet inkasovaných gólů: nedůležité

Nové posily pro sezonu 2013/2014

Publikováno: 1.7.2013, Autor: Rokyta Václav ml.

Na fotbalovém kempu Luďka Zelenky v Českém Dubu se podařilo vyjednat dvě nové posily pro sezonu 2013/2014. Po bližším obeznámení s podmínkami v TJ Lipoltice se oba hráči do svého nového působiště už těší a jsou připraveni hlásit se v tréninkovém kempu u Tondy již v příštím týdnu. Vzhledem k tísnivým finančním podmínkám lipoltického klubu je sympatická i cena, za níž obě posily na Rock Stadium přicházejí. Jak totiž prohlásil jeden z dvojice:" Hrát budem za klobásu..." Na podzim se tak v Lipolticích evidentně máme na co těšit.

Loučení přípravky s veleúspěšnou sezónou 2012/2013

Publikováno: 2.7.2013, Autor: adminn

Naši hráči na turnaji starých gard v Jankovicích

Publikováno: 2.7.2013, Autor: adminn

Tuto sobotu proběhl v Jankovicích turnaj starých gard. Jako spoluhráči i jako protihráči se sešli naši současní i bývalí hráči Lipoltic - Radek Pilař, Radek Kožený, Radek Balán, Michal Doležílek, Petr Šurkala, Martin Hykš, Bohouš Malinský.
Další fota ZDE

Pěkné léto, léto jak má být

Publikováno: 2.7.2013, Autor: adminn

Je za námi sezóna 2012/2013. Většina příznivců lipoltického fotbalu ví jaký měla průběh, a tak hodnocení nechám na někoho povolanějšího.
Jelikož nastává období letních prázdnin přeji všem pohodové léto a mnoho dovolenkových zážitků. Děkuji všem za přízeň a těšme se na sezónu 2013/2014.


Krátké zprávy z klubu
20.1.2013: Sobotní pinpongový turnaj vyhrála lipoltická brankařská legenda Radek Pilař. Jeho vítězství a účast některých dalších účastníků turnaje byla následně důkladně a bouřlivě oslavena. Konečné pořadí: Pilař R., Hladík M., Vodseďálek P., Černý L.
21.1.2013: Dne 20.1. v 22:06 se hráč-učitel našeho klubu Michal Doležílek stal poprvé otcem. Terezka váží 2730g a měří 48 cm. Gratulujeme. Mamince a Terezce přejeme hodně zdraví a tatínkovi pevné nervy.
1.2.2013: POZOR: Dne 10.2. v 16:00hod. bude na hřišti s umělým povrchem v Ohrazenicích sehrán přípravný zápas s mužstvem Opatovice. Účast potvrďte u M.Hladíka nebo P.Olivy.
7.2.2013: Dne 10.3. v 14:30hod. přípravný zápas Rohovládová Bělá-Lipoltice. Účast potvrďte u M.Hladíka nebo P.Olivy.
27.2.2013: Podle informací od Milana Hladíka, registrace na letošní sezónu jsou zařízeny. U některých hráčů je jěště nutné uhradit členství ve FAČR. Aleš Havlas pravděpodobně půjde na hostování do Koles. Náším hráčem by se měl stát Ruda Černohous.
4.3.2013: Ruda Černohou je již našim hráčem, Vladimír Polanecký je zatím v jednání a mladík Hejcman je také na dobré cestě posílit náš tým. Bohužel je jěště několik kusů, kteří stále nemají uhrazen poplatek členství ve FAČRu. U všech našich hráčú přípravy by měla být registrace v pořádku, bohužel u některých mladíků není účast na zápasech jistá.
5.3.2013: PingPong: Pro velký úspěch turnaje v prosinci 2012 a v lednu 2013 proběhne v sobotu 9.3. další turnaj. Prosím, své přihlášení nahlaste do čtvrtka na telf.731243359.
5.3.2013: Přípravka (ročníky 2003 a 2004) se v sobotu 18.5. zúčastní turnaje E.ON Junior Cup 2013, který proběhne od 9:00 do 17:30hod. na hřišti Lázně Bohdaneč.
18.4.2013: Po tréninku bude dle účasti otevřeno KFC, takže jarní a letní posezení na hřišti nekončí.
26.4.2013: 25. prodělal Milan Hladík v Brně operaci kolena kde mu uspěšně udělali plastiku křížového vazu. Momentálně den po operaci už běhá za pomoci berlí. Teď ho čeká dlouhá rehabilitace. I když se na návrat z nemocnice cítí již dnes, domů se má navrátit v Po nebo Út. Přejeme mu brzké uzdravení a v příštím roce třeba i návrat na trávník.
28.4.2013: Bránkář Honza Machač v nedělním zápase proti Kolesům nastoupí. Nejistá je účast v přeloženém zápase 1.5.
28.4.2013: Milan Hladík vykročil z nemocnice a již rehabilituje doma. Přejeme mu mnoho sil a trpělivosti.
30.4.2013: Brankařská jednička Honza Machač na zápas s Bohdančí dle posledních zpráv nebude.
1.5.2013: Brankařská jednička Honza Machač na zápas s Lány dle pravděpodobně přijede.
2.5.2013: Poslední info z doslechu: Honza Machač bude, Ruda Černohous je o berlích, Pavel Švejda pravděpodobně nebude, Michal Doležílek-Doležal alias Učitel osvobozen tzn. bude hrát za dva, Pavel Ročín potrestán, Petr Oliva do konce souťeže nesmí kapitánovat.
9.5.2013: Petr Oliva dnes úspěšně podstoupil operaci přetržené šlachy, prognóza stop s rehabilitací minimálně na třičtvrtě roku. V nemocnici bude asi do pondělí. Zatím to vidí na ukončení kariéry, ale... Přejeme mu co nejméně bolesti a hodně trpělivosti na cestě k uzdravení.
13.5.2013: Na poliklinice před rentgenem jsem potkal Romana Petíka... koleno... takže další kus na soupisku zraněných.
21.5.2013: V sobotu 25.5. od 20:30hod. se bude sledovat u Tonyho finále LM Bayern-Borussia.
22.5.2013: Dnes zápas přípravky, poté bago a večer u Tonyho sledování Brno-Sparta.
25.5.2013: Poslední zápas Újezd B-Lipoltice je přeložen na SO 15.6. 13:30hod.
27.5.2013: Tento týden sehrají své poslední zápasy základní části kluci obou přípravek, a to v ÚT a ve ČT v Lázních Bohdaneč.
29.5.2013: Pěkný středeční podvečer vytáhl na trénik velký počet mladíků přípravky a po dlouhé době probéhlo i bago několika hráčů Ačka a důchodců. Mladým to tentokrát vyšlo a výsledek 10:5 budou někteří ještě večer u Tondy jistě rozebírat.
5.6.2013: Ke sledování kvalifikace Česko-Itálie Tonda připravil řízek a bramborový salát.
6.6.2013: V sobotu na hřišti proběhne dětský den s občerstvením a seletem na grilu.
18.6.2013: Rozlučka přípravky proběhne v pátek 28.6. od 17hod. na hřišti.
23.6.2013: Pavel Švejda: operace proběhla úspěšně. Koleno už bez otoku, pokulhává, ale na novou sezónu bude snad ok.
23.6.2013: Pepik Flégr: operace proběhla úspěšně, opraven jen křížák vše ostatní je v pohodě. Chodím s berlema bez ortézy.

Sázky hráčů, fanoušků
Sázka o klobásu. Sázka do konce sezóny mezi Márou a Michalem. Když Michal přijde na zápas 100% ready, dostane od Máry za odměnu klobásu, v opačném případě to je naopak. Uvídíme, kdo ztloustne.
Za zápas proti Kolesům dostal klobásu Michal + pivko navíc, asi za emotivní vysvlečení dresu po premiérovém gólu.
Další férová sázka Kevina, tentokrát s Márou. Kevin se v 62 min. zápasu Brno-Slavie (za stavu 0:1) vsadil o útratu, že Brno neprohraje. Prohrál... Tak se to zapilo spolu s MDŽ.
Pět z deseti levačkou. Pepik Flégr se vsadil s novou brankařskou hvězdou Kečupem o pět piv, že mu dá levačkou z 10 střel 5 gólů. Sázka by měla proběhnout ve středu 5.6. před tréninkem.
Kečup nezklamal, nepřišel, kontumační prohru odmítnul s tím, že si nic nepamatuje.