Články a zprávy - sezóna 2011/2012 jaro

Novoroční fotbálek 2012

Publikováno: 1.1.2012, Autor: adminV

Jak je již tradicí s příchodem nového roku, i tentokrát proběhl na lipoltickém fotbalovém hřišti novoroční fotbálek, jehož se zůčastnili jak aktivní hráči z řad áčka a přípravky, tak i někteří hráči z řad vysloužilců. Výsledek klání není až tak důležitý. Cílem sranda báčka bylo u dospělích hráčů oklepat se ze silvestrovské kocoviny a u mladíků vyběhat snědené vánoční cukrovinky. Další fotky najdete ZDE..
Šťastný a pohodový rok 2012

Notičky

Publikováno: 28.1.2012, Autor: fanoušek

Ty ****, tak už se to zase blíží, leden končí a a už na to jaro lze "dohlédnout". Sice začlo mrznout letos defacto poprvé, takže to snad přežijem a brzo se zas bude snesitelněji. Jo hošci, taky jsem koukal na plynovej tachometr před barákem, kouká z toho slušná úspora. Vono kdyby ta zima nebyla, člověk by ušetřil peněz, ani to radši nebudu počítat, byl bych nasranej a Vám radím totéž. Taky se blížej daně, což nejni dobrá zpráva.Kraďousek se sice těší, ale tak či onak odhaduji, že ač něco vybere, spokojenej nebude. Tož uvidíme, až se to vše sečte , kdo se bude smát a kdo bude mít protaženej ksift.
Taky jsem zaslechl, že Ivánek se nám vrátil a že to zas rozjede. Co si budem povídat,zkušenosti na to má, kontakty taky, takže bych se hodně divil, kdyby se mu to nepovedlo. Opráší pár mobilních čísel, vobvolá pár draků a bude to doma, jak jinak že jo. Jsem si tak říkal, že by možná stálo za to, s ním hodit nějakou tu nezávaznou konzultaci, no jednoduše řečeno, nechat se proškolit. To víte, tenhle zkušenej špílmachr prošel Spartou, takže zkušenosti mít musí, to je daný, o tom nejni potřeba diskutovat. Takže by nám mohl jak se říká helfnout.Von byl nahoře, udělal pár titulů, taky byl dole, na sestup, takže všechnu tu omáčku kolem toho má namakanou, jak kuchař svíčkovou se šesti a to je pánové žrádlo.Co si budem povídat, Lipoltická bárka se potápí, takže je potřeba tak nějak s předstihem se na to Jaro připravit. Navrhuji připravit nějaký ty notičky, dát si spicha v hospodě u Toníka,tam se naučit "namalovat" houslovej klíč, bó bez toho to hoši nikdy nešlo. Co si pamatuji, tak už to jednou v hospodě proběhlo a pak byla Třetí třída,B-třída no však to znáte. Notičky se musej naladit do řádné tóniny,poladit to, natrénovat, no prostě aby to na Jaře klaplo. Nebude to hoši žádná prdel, to je jasný a nesmí se nic podcenit.Byl bych velice nerad, aby v notičkách byla "Osudová" a když ,tak jedině pro soupeře. Sportu zdar.

První "jarní" přípravný zápas Áčka

Publikováno: 6.2.2012, Autor: adminV (z doslechu)

V neděli začala pro naše kluky jarní část sezóny prvním přípravným zápasem v Čáslavi s mužstvem Chotusic. Ve velmi chladném podvečeru na svého soupeře nestačili a prohráli 7:1, kdy jediného góla za naše mužstvo vsítil Pepík Flégr. Příprava je v začátcích, takže hodně sil do jara.
Sestava: Kožený P, Kožený R, Havlas, Černohous, Polanecký, Tamchyna, Flégr, Oliva, Mzik, Doležílek, Kasal, Tichý

Turnaj starší přípravky v Holicích

Publikováno: 19.2.2012, Autor: Hladík Milan

V sobotu odehrála starší přípravka svůj druhý halový turnaj a nevedla si vůbec špatně. Přes mírné obavy ze síly většiny krajských týmů soupeřů jsme do turnaje vykročili vítězně. Strach se vytratil s úvodním hvizdem sudího a hráli jsme až překvapivě dobře. V dalším utkání jsme sice na šance vyhráli, ale to nestačilo a výsledek 1:3 byl na světě. Naším cílem bylo skončit do třetího místa a měli jsme opravdu velkou šanci. V přímém boji jsme porazili po výborném výkonu Chrudim a v cestě nám stál už jen celek Blanska, se kterým nám stačila remíza na jisté třetí místo. Bohužel jedinou výhrou v turnaji Blansko vyhrálo 2:1 a kluci to obrečeli. I když nezvládli obrovskou šanci na své nejlepší umístění, ostudu určitě neudělali. Dobrou hrou i bojovností byli pro většinu víc než vyrovnaným soupeřem. Za předvedenou hru i vystupování bych chtěl všem hráčům poděkovat
Hráči : Oliva, Hladík T, Kuchařík, Hrdý, Juračka ,Rokyta ,Kubín, Skřivánek

ČasZápasy základní skupinyVýsledekGóly
08:36Lipoltice - SK Holice zelení2:0Oliva, Hladík T.
09:30Lipoltice - SK Týniště n.Orl.1:3Oliva
10:24Lipoltice - Sokol Býšť4:1Oliva 2, Hladík T. 2
11:18Lipoltice - SK Holice červení0:3 
12:12Lipoltice - MFK Chrudim2:0Oliva, Hladík T.
13:06Lipoltice - FK Blansko1:2Oliva
Pořadí
1.SK Holice červení , 2. SK Týniště nad Orlicí, 3. MFK Chrudim, 4.Lipoltice, 5. Sokol Býšť, 6.FK Blansko a 7. SK Holice zelení

Remízová odveta v Čáslavi

Publikováno: 23.2.2012, Autor: Hladík Milan

Ve středu proběhl na umělce v Čáslavi odvetný zápas proti celku Chotusice, který dopadl už s pohlednějším výsledkem 4:4. Na gólech se podíleli Oliva, Flégr, Mzik a Tichý.
Sestava: Oliva, Mzik, Flégr, Tichý, Pilař, Havlas, Černohous, Polanecký, Tamchyna, Schreiner, Doležílek M., Kožený R.

Turnaj mladší přípravky v Pardubicích

Publikováno: 25.2.2012, Autor: Hladík Milan


Hráči : Hladík M, Růžek, Tefr, Kraj, Vorel, Tejnický, Stradiot, Klenka, Nalezinek, Skřivánek
Pavel Skřivánek byl vyhlášen za nejlepšího hráče turnaje.

ČasZápasy základní skupinyVýsledekGóly
08:51Lipoltice - Holice5:0Tefr 2, M.Růžek 2, Skřivánek
09:33Lipoltice - L.Bohdaneč4:0Skřivánek, Hladík, Vorel, M.Růžek
11:41Lipoltice - FK Pardubice3:0Skřivánek, Vorel, M.Růžek
12:49Lipoltice - Pardubičky1:0Tefr
ČasSemifináleVýsledekGóly
 Lipoltice - Horní Jelení0:1 
Časo 3.místoVýsledekGóly
15:05Lipoltice - Paramo Pce0:1 
Umístění
4.Lipoltice

Další přátelák Áčka

Publikováno: 5.3.2012, Autor: Plavec

Přátelské utkání s Lány na Důlku se odehrálo ve velmi pěkném nedělním odpoledni. Po úvodní šanci Tichého, kdy přestřelil z malého vápna prázdnou branku, měli hru v průběhu 1. poločasu pod kontrolou hosté. Aktivitou hýřící hosté ve 20. minutě vedli už 0:2 a nebýt v oslnivé formě chytající R. Pilař, mohlo být skóre daleko vyšší. Před odchodem do šatny snížil krásnou střelou do šibenice M. Tichý 1:2. Poločas druhý začal náporem domácích, který byl korunován faulem na Mzyka v pokutovém území. Tíhu zodpovědnosti na sebe vzal J. Flégr, kterou ale neunesl a slabou střelou nechal vyniknout hostujícího gólmana. Chvíli nato si ale vše vynahradil střelou po zemi po přihrávce P. Olivy 2:2. Tento stav vydržel jen chvíli to když si naše obrana opět vzala oddechový čas a hosté opět odskočili na rozdíl dvou branek 2:4. V závěru korigoval výsledek P.Oliva 3:4. Pochvalu z domácích hráčů zaslouží snad jen R. Černohous, který zbytek mužstva převyšuje nejen výškové, ale hlavně herně. Utkání výborné soudcoval V. Rokyta st.

Přátelák Kolesa-Lipoltice 1:2 (1:1)

Publikováno: 10.3.2012, Autor: Plavec

Naši borci odehráli další přípravné utkání tentokrát s účastníkem III. třídy-Přeloučsko mužstvem Koles (13 místo, 5 bodů). Ačkoliv by rozdíl jedné výkonnostní třídy měl být patrný, bohužel tomu tak nebylo. S navrátilcem P. Ročínem na místě stopéra jsme 1. poločas odehráli vcelku slušně. V první velké šanci se ocitl Flégr, který ale levasem bránu ani neohrozil. V minutě 25. přišla asi nejpohlednější akce utkání. Po ronalské ose Ročín-Černohous se střelou do protipohybu brankáře zkušeně trefil aktivní Flégr 0:1. Vyrovnání přišlo ve 35. minutě od mazáka P. Strnada, který si pohrál s bránícím hráčem a z 20. metrů nedal Pilařovi sebemenší šanci 1:1. Poločas druhý začal neproměněnou penaltou v podání R. Černohouse, který napálil míč do vnější tyče. Poté už ovládli hru hráči Koles, kterým viditelně problém s názvem "FIZIČKA" starost nedělá. Kombinační hrou jsme se takřka k ohrožení soupeře nedostali. V 70. minutě přišel jeden z mála vydařených protiútoků. T.Tichý vzal na půlce míč a ač ve vápně tísněn pohrál si se všemi přítomnými a přesnou ranou pod víko nedal brankáři šanci. Na závěr při nás stáli všichni svatí. Najsamprv Strnad z velkého vápna bombou nastřelil břevno. Následná dorážka hlavou, která opět zvonila na břevně se odrazila k znovu nekrytému Strnadovi, ale toho už výborně vychytal nestárnoucí Pilař. Výhru bych vzhledem k průběhu utkání označil spíše za šťastnou. Po vzájemné dohodě v "Kiosku u Antonína" bych vyzdvihl výkon Ročína, Mzyka a Tichého.

Událost víkendu, měsíce či celého jara?

Publikováno: 11.3.2012, Autor: adminV

Událostí tohoto víkendu je jistě objevení se na lavičce po dlouhé zimní přestávce našeho mladého nadějného hráče "Švejďáka", a to i s domácím mazlíkem a s připraveným obutím (pravděpodobně atdidasky s čipem v nestandardním barevném provedení).
Předváděná hra jeho spoluhráčů se mu očividně nelíbila a v duchu se již jistě modlil, aby mohl naskočit do hry a svým výkonem zabojovat o nejisté místo v základu. Bohužel, i když v zápase ještě nenastoupil, už si bezpečně podržel svou lajnu, kde to náležitě rozpohyboval. Doufejme, že jsme ho letos neviděli naposled a přejeme mu, aby mu forma na jaře neustále rostla, a to né jen s praporkem.

Přátelská přestřelka Lipoltice-Míčov 4:3

Publikováno: 18.3.2012, Autor: Plavec

V nádherném sobotním odpoledni jsme byli svědkem utkání, které se muselo divákům velice líbit. Festival unikátních fotbalových příležitostí by na YouTube trhalo rekordy ve sledovanosti. S účastníkem III. třídy chrudimska (5. místo) a věkovým průměrem cca 45 let, jsme odehráli poslední přípravné utkání. V 10. minutě se z hranice vápna ukopl hráč hostí a střelou, která se sotva k bráně došourala prošla s údivem všech diváků Pilařovi mezi nohama do brány 0:1. 25. minuta přinesla vyrovnání v podání Mzyka, který dorazil střelu Flégra 1:1. Chvilku nato se krásnou střelou z 20 metrů prezentoval Doležílek, který vymetl šibenici 2:1. Pak přišla chvíle kterou jsem na vlastní oči ještě neviděl!!! Přímo z rozehrávky z půlky hřiště napálil hráč hostí balón na bránu a Pilař, který ještě trávil knedlíky z oběda vyndal balón v poklidu z brány 2:2!!! :). Do vedení jsme šli po kombinaci Oliva-Mzyk, na jejímž konci byl prvně jmenovaný 3-2. Tímto výsledkem poločas skončil. Flustrován z předvedeného výkonu, musel o poločase rozhodčí V. Rokyta donést brankáři Pilařovi jedno točené, přičemž neopomněl ani sebe.
Poločas druhý byla kopie prvního. V 60. minutě přišlo vyrovnání, kdy centrovaný míč skončil opět za zády našeho gólmana Pilaře, který gól přijal s absolutním klidem 3:3. S remízou nesouhlasil R. Černohous, který si pohrál s obranou hostí a přesnou střelou k tyči stanovil konečný výsledek 4:3. Rozepisovat šance, které jsme během utkání měli a které jsme neproměnili, by bylo psaní bible. Já jako hráč, který dokáže pochopit i neproměnění i těch nejvyloženějších šanci jsem byl svědkem něčeho, co nemá obdoby!!! Článek psaný těsně po utkání od stolu, jak vidno, nezanechal na hráčích i našich věrných fanoušcích žádné stopy zklamání, kdy pivo a kořalka teče proudem :) Vzhledem k příštímu týdnu, kdy začíná jarní mistrovská sezóna, se máme opravdu na co těšit. Ale není třeba nade vším lámat hůl, jde přeci jen o sport, kdy za čas může být zase vše jinak.

První jarní trénink přípravky

Publikováno: 23.3.2012, Autor: adminV

Krásné počasí vytáhlo na první jarní trénink velké množství našich fotbalistů a to především z řad přípravky. U kádru áčka účast nebyla už tak uspokojivá, jak už je poslední dobou zvykem. S příchodem jara se pravděpodobně větší část kádru dospělých věnovala práci na zahrádce, škoda. Ale mladí kluci si to užívali a nakonec se dočkali i oblíbeného párku v rohlíku z ToniKFC.
Několik fotek je umístěno ZDE..

Lipoltice - Opatovice 0:0

Publikováno: 25.3.2012, Autor: Plavec

Bodová bomba na úvod
Vstup do jarní části fotbalové sezóny se domácím borcům podařil náramně a to i přesto, že se trenér Hladík musel vypořádat s absenci gólmanské jedničky i dvojky. Tuto nepříjemnou situaci vyřešil tak, že nasadil rukavice a mazal mezi tři tyče. Více ZDE...

Roveň - Lipoltice 4:0 (1:0)

Publikováno: 1.4.2012, Autor: Marek Schreiner

Lepší vyhrál
První venkovní utkání se neslo v duchu sice jarního datumu, ale počasí tomu nenasvědčovalo. Posuďte sami: telpota 3 stupně, severovýchodní vítr místy dosahující rychosti 25 m/s, děšťové přeháňky nevyjímaje a tlaková níže, která se bohužel snesla i na hrací plochu, ovlivnila první čtvrt hodinu zápasu. Více ZDE...

Lipoltice - Bukovka 12:1 (st.přípravka)

Publikováno: 7.4.2012, Autor: Iva Skřivánková

Do středečního utkání nastoupila starší přípravka na domácím hřišti proti hráčům Bukovky. První šanci skórovat měl Dominik po krásné patičce od Tomáše . Tato akce, ale ještě gólem neskončila. Skóre otevřel o chvíli později Matěj Kubín, který se krásně trefil pod břevno. Po dvou minutách přidal další branku po průniku po křídle Pavel Skřivánek. Jen málo chybělo, aby další branku přidal Tomáš Hladík, po centru Pavla to zkoušel ze vzduchu patou. V desáté minutě jsme inkasovali po dlouhém výkopu branku. Už to vypadalo, že se soupeř s námi začal herně vyrovnávat. Tomu ovšem zamezil Tomáš Hladík po dlouhé kličkované sám zvýšil skóre na 3:1. Těsně před koncem třetiny ještě nekompromisní střelou zvýšil skóre na 4:1 Dominik Oliva. Kromě ojedinělých průniků soupeře většinou po dlouhém výkopu byla herní převaha na naší straně.
Do druhé třetiny kluci vlétli s velkým nadšením, hned v první minutě měl velkou šanci David Kuchařík, který bohužel přestřelil. Ve čtvrté minutě z otočky po autu z teče obránce přidal branku Pavel Skřivánek. O minutu později přidal dalším stříleným centrem Matěj Kubín. Sedmou branku vstřelil v šesté minutě opět Pája Skřivánek. V jedenácté minutě po přihrávce Šimona Hrdého zvýšil skóre Tadeáš Juračka. O minutu později se do listiny střelců málem zapsal i Vojta Rokyta, bohužel hostující gólman jeho střelu chytil. Krásná akce v patnácté minutě, po výkopu od naší branky se dostal míč k Tomášovi, který obešel dva proti hráče a střelou pod břevno ukončil gólový příděl druhé třetiny.
Do třetí třetiny nastoupili kluci s větší jistotou. V páté minutě po ojedinělé akci soupeře vychytal jasný gól Vojta Rokyta. V desáté minutě po rohu skóroval placírkou k tyči David Kuchařík. Ve třinácté minutě dal svou druhou branku Tadeáš Juračka. Na konci třetiny soupeř ještě zahrozil, ale střelu z bezprostřední blízkosti Vojta bolestivě chytil a s heslem nedáš dostaneš ukončil trápení soupeře Dominik Oliva.
Výsledek 12:1 hovoří za vše. Trenér okomentoval toto utkání následovně : "Výsledek odpovídá kvalitě soupeře. Na našem mužstvu byla znát nerozehranost a neproměněné šance."

Lipoltice - Bukovka 10:1 (ml.přípravka)

Publikováno: 8.4.2012, Autor: Iva Skřivánková

V neděli ve velmi chladném počasí přivítala na domácím hřišti mladší přípravka soupeře z Bukovky. Kluci do zápasu nastoupili s velkou chutí. Ve třetí minutě otevřel skóre Martin Růžek. Následovalo několik gólových šancí, bohužel je kluci nedokázali proměnit. Soupeř využil jedné špatné rozehrávky a dokázal vyrovnat. V závěru třetiny zvýšil skóre domácích Pavel Skřivánek, po faulu na Martina Růžka. Ve druhé třetině Martin Růžek přidal ke své první brance další 4. Jeden gól přidal Marek Tefr, Bukovka se sesypala a v závěru nevyužila možnost snížit z trestného kopu. Ve třetí třetině si kluci náskok pohlídali. Soupeřův debakl dokončil dalšími dvěma góly Marek Tefr a jedním gólem Pavel Skřivánek. Konečné skóre se zastavilo na 10 : 1. Výsledek odpovídá kvalitě soupeře.

Lipoltice - Sezemice 0:2 (0:2)

Publikováno: 9.4.2012, Autor: Rokyta Vašek ml.

O vítězi utkání rozhodly dva zbytečné góly
V neděli 8. dubna bylo na programu utkání 16. kola okresního přeboru mezi dvěma celky z opačných pólů tabulky. Poslední Lipoltice přivítaly na svém hřišti vedoucí Spartak Sezemice.
Ačkoliv dle postavení obou týmů v tabulce byl favorit utkání jasný, tak samotný průběh zápasu papírové předpoklady příliš nenaplňoval. Více ZDE...

Lipoltice - Přelovice 14:4 (st.přípravka)

Publikováno: 13.4.2012, Autor: Iva Skřivánková

Ve středu přivítala starší přípravka na domácím hřišti Přelovice. Kluci začali zostra, v druhé minutě skóroval Matěj Kubín a hned ve třetí minutě po rozehrání přidal branku Tomáš Hladík. Následovalo několik nevyužitých šancí. V desáté minutě rozehrál Pavel Skřivánek roh, Matěj Kubín se skvěle trefil a soupeřův obránce pomohl hlavou míči do vlastní branky. Ve dvanácté minutě podržel mužstvo Vojta Rokyta, který vychytal jasnou branku. Na závěr třetiny přihrál Tomáš Martinovi, který se nemýlil a zvýšil na 4 : 1. Soupeř skóroval,ale nějak nevím kdy.
Do druhé třetiny kluci nastoupili smolně, když hned v první minutě inkasovali branku. Netrvalo dlouho a skóre se opět měnilo. Ve třetí minutě po přihrávce Pavla skóroval Martin Růžek. O minutu později přidal další branku opět Martin, tentokrát po přihrávce Tomáše Hladíka. Po další rozehrávce hostí opět přišel výborný zákrok Vojty. V desáté minutě po dlouhé kličkované přidal další branku Tomáš Hladík. Ve dvanácté minutě rozehrával Vojta trestný kop, který ovšem nechal vyniknout brankáře Přelovic. Po dalším rozehrání jsme tak dostali další smolnou branku. O konec třetiny se postarali kluci Hladíkovi. Nejdříve přidal branku Tomáš a následně na další přihrál Milanovi, který tak uzavřel skóre druhé třetiny 9:3.
Do třetí třetiny vstoupili kluci opět ve velkém stylu. V první minutě nahrál Pavel Skřivánek na branku Tadeášovi a o dvě minuty déle vyzval ke skórování Tomáše, který se nemýlil. V sedmé minutě jsme opět inkasovali po nedorozumění obránců s Vojtou Rokytou. V desáté minutě se ovšem Vojta opět zapsal do tabulky střelců po faulu na Tadeáše Juračku. V patnácté minutě stihnul Vojta přihrát na gól Tadeášovi. A brankový příděl tohoto utkání uzavřel svým třetím gólem Matěj Kubín. Konečné skóre je tedy 14:4. Vyššímu brankovému přídělu hodně zabránil gólman soupeře, "malej, ale šikovnej".

Comeback šéfa lipoltického KFC na fotbalový trávník v Mikulovicích

Publikováno: 15.4.2012, Autor: adminV

Mikulovice - Lipoltice 1:1 (1:0)

Publikováno: 15.4.2012, Autor: Plavec

První jarní vstřelený gól zajistil remízu
S navrátilcem J. Machačem v bráně jsme vstoupili do utkání aktivně a nebýt zbrklosti Tichého, který šel již v 5. minutě sám na gólmana a nedal, mohli jsme mít výborný vstup do zápasu. Více ZDE...

Lipoltice - Chvaletice 9:0 (ml.přípravka)

Publikováno: 17.4.2012, Autor: Iva Skřivánková

Na další zápas mladší přípravky přijel soupeř z Chvaletic. Protihráčů bylo bídně málo , a tak byly na jejich žádost třetiny zkráceny na 12 minut. Ze začátku kluci jako obvykle spali. První velkou šanci měl v šesté minutě Martin Růžek, který ovšem trefil přímo brankaře. O minutu později už Pavel Skřivánek po přihrávce Filipa skóroval. Další dvě branky přidal během dvou minut Marek Tefr. Do druhé třetiny kluci vstoupili za stále zhoršujícího se počasí a tráva se začala klouzat. Ve čtvrté minutě Lukáš Kraj vybojoval balón a poté i sám zavěsil. Na soupeři se začala projevovat únava a naši kluci je začali přehrávat. Marek další brankou zvýšil na 5:0. Na konci třetiny přidal další branku Milan Hladík po přihrávce Lukáše Kraje. Brankový příděl třetí třetiny otevřel Tomáš Vorel. Další gól přidal opět Tom Vorlů po důrazu před brankou, kdy přetlačil brankaře hostí. Poslední branku tohoto utkání vstřelil Lukáš Kraj , který se nejrychleji zorientoval po závaru před brankou. Konečné skóre 9:0.

Lipoltice - Přelouč B 0:2 (0:1)

Publikováno: 24.4.2012, Autor: adminV

Jednoznačný průběh, slušný výsledek
Nedělní zápas proti Přelouči nepřinesl nic nového pod sluncem. Na lavičce se krčil pouze trenér Milan Hladík, bývalý trenér Lidmila a naštěstí měl jarní premiéru Kuba Doležílek. Více ZDE...

Srch - Lipoltice 5:4 (st.přípravka)

Publikováno: 25.4.2012, Autor: Iva Skřivánková

V neděli odpoledne Srch navštívila i starší přípravka. Velká část lipoltického publika prorokovala vítěznou odvetu za mladší přípravku, hra tomu bohužel neodpovídala. Dvě rychlé branky soupeře na začátku třetiny nepřispěly k pozitivnímu myšlení. Jediná šance našeho týmu zůstala označená na tyči a břevnu. Následně soupeř přidal další branku.
Do druhé třetiny nastoupili kluci famózně, během dvou minut dal Tomáš Hladík dvě branky a začalo se blýskat na obrat. Po rohu soupeře vytěsnil jasný gól Vojta Rokyta a udržel tým i diváky v očekávání lepšího průběhu hry. Náš nápor sílil , v páté minutě označkoval Tomáš tyč. O chvíli později opět Tomáš vybojoval balón a přihrávkou za obranu vyzval Pavla Skřivánka ke srovnání skóre. Na konci druhé třetiny opět čaroval Vojta.
Do třetí třetiny vstoupili lépe opět domácí. Ve čtvrté minutě zvýšili na 4 : 3. Po třech minutách přihrál David Kuchařík Tomášovi a ten si připsal další hattrick. Následovala hra nervů, ve které měl navrch soupeř. Ve hře podržel kluky Vojta. V osmnácté minutě třetí třetiny přišla studená sprcha. Po rozehraném přímém kopu jsme dostali branku. Někteří kluci tuto situaci neunesli a výsledek obrečeli. Slova trenéra hovoří jasně "musíte se naučit prohrávat, nebo nehrajte ". Nedá se nic dělat, snad bude lépe.

Srch - Lipoltice 2:1 (ml.přípravka)

Publikováno: 25.4.2012, Autor: Iva Skřivánková

V neděli jsme zavítali do Srchu. Zápas začal slibně ve třetí minutě se trefil Lukáš Kraj po přihrávce Pavla Skřivánka. Zbytek třetiny kluci marně něco vymýšleli. Domácí naopak míč s pravidelnou přesností zakopávali .
Druhá třetina začala pro náš tým smolně , hned v první minutě dostali kluci gól, a i přesto v našem fanklubu vypukl jásot,nejmenovaná maminka nepostřehla výměnu stran. O to větší bylo zklamání. Bohužel několik následujících šancí kluci nedokázali proměnit. A soupeř i nadále aplikoval započatý systém odkopávání a zakopávání míčů.
Do třetí třetiny opět kluci vstoupili smolně, v první minutě inkasovali smolnou branku. Snaha hrát pohledný fotbal a přihrávat si odzadu narážela na urputnou hru tělem soupeře. Některé vysoké lokty by šlo pískat i v hokeji, a ty skluzy se nedají ani komentovat. Nicméně naši kluci se s tímto trendem nesrovnali a tak po čtyřiceti dvou minutách utrpěli svou první jarní prohru.

Trénují i ti nejmenší...

Publikováno: 26.4.2012, Autor: adminV

Lipoltice - Lázně Bohdaneč 4:5 (st.přípravka)

Publikováno: 29.4.2012, Autor: Iva Skřivánková

Ve středu přijela na naše hřiště starší přípravka z Lázní Bohdaneč. Začalo se z ostra. Hned ve čtvrté minutě dvakrát nepřekonal hostujícího brankaře Pavel Skřivánek. O minutu později otevřel skóre Matěj Kubín po přihrávce Tomáše Hladíka. Hra byla vyrovnána se šancemi na obou stranách. V desáté minutě skórovali hosté po propadnutí obrany . Ve dvanácté minutě si vzala míč jedna z děvčat hostí a po přeběhnutí celého hřiště přidala další branku.
Do druhé třetiny vstoupili kluci jako opaření. Už ve třetí minutě opět zahrozili hosté, naštěstí trefili pouze tyč. V šesté minutě po přihrávce Pavla dal branku Tomáš Hladík. Hned po rozehrávce opět zahrozil soupeř. Šanci Vojta vychytal, ale víc než o balón se pak staral o spadlou kšiltovku. V jedenácté minutě se trefili hosté, nejdřív do břevna a poté do brány. Naši kluci přestali hrát, soupeř toho využil a ve třinácté minutě přidal další branku. Světýlko naděje vykřesal v závěru třetiny Tomáš Hladík po přihrávce Matěje.Po druhé třetině bylo skóre 3:4.
Ve třetí třetině byla hra velmi vyrovnaná a přelévala se z jedné strany na druhou. O konečném výsledku rozhodly dva rohy. První rozehrával Pavel Skřivánek. Po nastřelení protihráče se míč odrazil do branky. Bohužel v závěru třetiny rozehrával roh hostující tým a také ho dokázal proměnit. Utkání skončilo 4:5 pro Bohdaneč.

Dašice - Lipoltice 0:0 (0:0)

Publikováno: 29.4.2012, Autor: Plavec

Není ranky, není branky
Bez zraněných opor J. Machače a P. Ročína jsme ve velkém vedru nastoupili s odhodláním urvat v Dašicích nějaký ten bod. Z toho nás domácí hned vyvedli, neboť náš gólman M. Hladík musel likvidovat dvě tutovky, které ale vyřešil bravurně. Více ZDE...

Jen několik slov...

Publikováno: 2.5.2012, Autor: adminV

Jelikož občas zaslechnu, většinou z třetí ruky, záporné reakce na některé příspěvky a přispěvovatele tohoto webu, rád bych napsal několik slov.
Pohledy všech přispěvovatelů jsou ryze subjektivní. Nikomu nebráníme poskytnout vlastní komentář k zápasu či události, který se jménem autora zveřejníme. Nikomu nebráníme se vyjádřit a reagovat na příspěvky v diskusním fóru.
Každý zveřejněný příspěvek je označen emotikonem, který by měl návštěvníka nasměrovat, jedná-li se o článek k zápasu a jiné důležité události v klubu nebo je to příspěvek pro pobavení či fanouškova "kachna". Cílem webu je návštěvníky nejen informovat, ale také bavit, ukazovat život klubu a jeho kolorit s nadhledem.
Jestliže se zveřejněné příspěvky a komentáře v hlavní rubrice nebo průpovídkách někoho dotýkají, má možnost svou nelibost vyjádřit osobně nebo na fóru a sjednáme nápravu. Na závěr omluvte přispěvovatele za občasné prohřešky vůči našemu rodnému jazyku. Kdo nic nedělá, nic nepokazí.

Lipoltice - Valy 4:3 (ml.přípravka)

Publikováno: 3.5.2012, Autor: Iva Skřivánková

V neděli přivítala mladší přípravka "stejně staré borce" z Parama alias Valy. Kluci se do nich hned od začátku zakousli. Ve třetí minutě trefil Pavel tyč. Bohužel o dvě minuty déle skórovali hráči soupeře. V osmé minutě vyrovnal Martin Růžek po přihrávce Marka Tefra. O minutu později přehodil obranu i brankaře Milan Hladík a další branku přidal razantní střelou Pavel Skřivánek. Po první třetině bylo skóre 3:1.
Druhou třetinu začali kluci smolně, hned po minutě dostali branku. Hra byla z obou stran plná nepřesností. Bohužel příznivci hostí začali řešit "údajný" faul Martínka (chlapec z Valů si kopl do země), a když došly argumenty tak přišel na řadu opět jako už po několikáté věk Filipa Nalezinka. Jediná šance domácích z kopaček Martina skončila na břevně. Do konce třetiny přidali hosté ještě jednu branku.
Třetí třetina byla z pohledu domácích příznivců dost vyhecovaná. V druhé minutě nastřelil tvrdou ranou brankaře Marek, ten ale míč udržel. Uklidnění přišlo až o deset minut později. Martin prošel přes obranu a přihrál přímo před branku, kde dorazil míč do sítě Pavel. Zápas skončil 4:3.
"Váláci z Parama přijeli asi vyhrát. Jak jsme vyslechli po zápase, přivezli si sebou klučinu ze starší přípravky jehož mamince se trenér omlouval že ho nenechal hrát,prý by tady mohl být problém. Máte to za potřebí ?! "

FK Pardubice - Lipoltice 8:8 (st.přípravka)

Publikováno: 7.5.2012, Autor: Iva Skřivánková

Starší přípravka hrála ve čtvrtek na FK Pardubice. A určitě nikdo nepočítal s takovým gólovým přídělem z obou stran. Domácí vyvíjeli od samého začátku větší tlak. Náš tým podržel Vojta Rokyta výbornými zákroky. První branku dávali domácí, ale do konce třetiny stihli naši kluci skóre zvrátit na svoji stranu. Nejdříve dal gól Tomáš Hladík a po přímém kopu skóroval Vojta Rokyta.
Do druhé třetiny vstoupili oba týmy s velkou chutí dát branku. První jsme opět inkasovali my. Následoval neodpískaný šlapák na Matěje Kubína. Naštěstí zranění vypadalo ze začátku hůř než bylo a Matěj mohl pokračovat. Pardubáci stále pokračovali v nátlaku. Vojta opět vychytal a jedné brance zabránil Milan Hladík. Matěj který se mezi tím vrátil do hry se v zápětí zapsal i do listiny střelců. Bohužel domácí opět přitlačili a připsali si dva rychlé góly a třetí nechtěný náš vlastní. V závěru druhé třetiny se trefil i Pavel Skřivánek.
Do třetí třetiny nastoupily oba týmy za vydatného povzbuzování deštěm a stále blížící se bouřkou. Hra začala být čím dál tím více vyhecovaná. Vojta po rozehrání volného kopu trefil rovnou branku. Další přidal po přihrávce Matěje Tomáš. Domácí opět odpověděli dvěma rychlými góly.V době, kdy už jsme si mysleli, že bude zápas ukončen pro intenzivní déšť, vítr a blesky, Pavel z rohu poslal míč přímo na hlavu Tomáše a ten zavěsil. Bohužel jsme obratem inkasovali gól. Hra se přelévala z jedné strany na druhou. V závěru domácí vyrobili jeden faul, který byl dokonce odpískán. Vojta kopajíc z půlky trefil krásně bránu. To už domácí nevydrželi a zápas po rozehrání ukončili. Skóre 8:8 hovoří za vše a v tomto počasí klobouk dolů.

FK Pardubice - Lipoltice 2:6 (ml.přípravka)

Publikováno: 7.5.2012, Autor: Iva Skřivánková

Mladší přípravka zavítala na hřiště FK Pardubice. Kluci začali zostra a hned po zahájení si Honzík několikrát nahrál s Martinem a prvně jmenovaný otevřel krásnou střelou skóre. Ve třetí minutě překvapil domácího brankaře Martin Růžek, který kopal přímák z půlky. V páté minutě vychytal šanci domácích Filip Nalezinek. V sedmé minutě tři naši borci před brankou soupeře gól nedali. Naši kluci byli jasně lepší, i když nahrávek bylo pomálu a každý se to snažil tahat sám. Při střelecké chuti byl i Marek Tefr, bohužel přestřelil.
Do druhé třetiny kluci opět vlétli s velkým nadšením. Už po minutě hry opět střílel Marek a tentokrát trefil tyč. V 18. minutě se už Marek nemýlil a zvýšil skóre na 3:3. Ve dvacáté minutě si vybojoval na půlce míč Martin a dotlačil ho až do branky. O minutu později měl velkou šanci Mirek Tejnický,ale netrefil. Těsně před koncem jsme inkasovali branku po zmatku před bránou.
Na třetí třetinu nastoupil do brány Martin Růžek a hned si připsal první úspěšný zákrok. Začalo se také zhoršovat počasí. Déšť každou minutou sílil a blesky bylo nejenom slyšet, ale i vidět. Ve 32. minutě Marek ještě překopl, ale o dvě minuty déle už brankaře domácích prudkou střelou překonal. Ve 36. minutě Pardubáci přešli přes obranu a překonali i Martina. Ve 38. minutě rozehrával Lukáš Kraj roh a Filip dopravil míč do branky a uzavřel tak skóre tohoto utkání 2:6. Skřivánek Pavel a Hladík Milan hráli za starší přípravku, jelikož zápas se hrál souběžně.

Lipoltice - Chvaletice 0:2 (0:0)

Publikováno: 8.5.2012, Autor: Rokyta Vašek ml.

S Chvaleticemi opět bez bodu
Velkou šanci odpoutat se z posledního místa tabulky okresního přeboru mělo o víkendu naše mužstvo. V případě výhry nad Chvaleticemi by se Lipoltice svému soupeři přiblížily na vzdálenost jediného bodu, a pořádně by tak ještě zamíchaly sestupovými kartami. Více ZDE...

V pátek se na RockStadiu sportovalo i hodovalo...

Publikováno: 12.5.2012, Autor: adminV

Lipoltice - Valy 7:6 (st.přípravka)

Publikováno: 12.5.2012, Autor: Iva Skřivánková

Ve středu navštívili starší přípravku na domácím hřišti Valáci z Parama. Naši chlapíci se nestihli ani rozkoukat a hned dostali branku. Naštěstí hned po rozehrání oplatil stejnou mincí Tomáš Hladík. Ve čtvrté minutě po špatném rozehrání opět skončil míč v naší brance. Vojta několika výbornými zákroky podržel náš tým ve hře. V desáté minutě po výkopu Vojty opět skóroval Tomáš. Ve čtrnácté minutě po autu na naší půlce prokličkoval hřiště Tomáš a opět zavěsil. V sedmnácté minutě po dlouhém výkopu přeskočil míč naší obranu a hosté srovnali stav první třetiny na 3:3.
Do druhé třetiny kluci vlétli s velkou chutí. Hned v devatenácté minutě přihrál Tadeáš na gól Tomášovi. Ve dvacáté prošel Matěj Kubín po křídle a prostřelil brankaře. V pětadvacáté minutě krásná spolupráce bratří Hladíků bohužel brankou neskončila. O deset minut déle si to kluci zopakovali a tentokrát se Tomáš nemýlil. Vypadalo to, že Valáci jsou odevzdaní a smíření s prohrou. Opak byl pravdou.
Do třetí třetiny soupeř vlétl s nečekaným nadšením. Hned po rozehrání přidali další branku. Ve čtyřicáté minutě opět soupeř skóroval z nemožného úhlu. Hosté se stále více prosazovali, naštěstí pro domácí Vojta řadu šancí vychytal. Bohužel ve čtyřicáté sedmé minutě naše obrana propadla a hosté srovnali na 6:6. Na samém konci utkání strhl výhru na naší stranu David Kuchařík. Po autu napálil míč, který se zastavil až v síti branky soupeře.

Lipoltice - FK AS Pardubice 5:4 (ml.přípravka)

Publikováno: 16.5.2012, Autor: Iva Skřivánková

V neděli dopoledne přivítala mladší přípravka borce z FKAS Pardubice. Bohužel jsme se opět probudili do chladnějšího rána. Na některých příznivcích Pardubic bylo vidět, že pohled z panelákového okna na sluníčko, je zlákal k poněkud letnímu oblečení. Za to domácí byli připraveni, mnohdy i v zimních bundách, páč dobře víme jak u lesíka fouká.
Kluci začali zostra. Hned v první minutě měli dvě obrovské šance. Ty ovšem nevyužili. Za to soupeř v páté minutě proměnil rohový kop v branku. V sedmé minutě využil Martin Růžek důrazu před brankou soupeře a dostal míč za brankařova záda. Hra se dost vyrovnala a přibyli nepřesnosti na obou stranách. V devatenácté minutě důrazně postupoval Honzík Kasal, tentokrát nenechal odehrát obránce soupeře a zvýšil skóre na 2 : 1. Ve třiadvacáté minutě soupeř prošel naší obranou a srovnal skóre. V dvacátésedmé minutě vybojoval Martin míč na naší půlce a sprint přes celé hřiště zakončil brankou.
Do třetí třetiny kluci vstoupili opět brankou. Svůj první gól v utkání si dal Adam Stradiot. Hned minutu na to jsme bohužel opět inkasovali. Ve třicátédruhé minutě kopal ze slibné pozice Pavel Skřivánek přímí kop,bohužel trefil tyč. V tomto zápase již třetí. Ke konci třetiny zahrozili hosté a srovnali skóre na 4:4. V tu chvíli už začali burácet ochozy a začaly hnát malé fotbalisty na steč, hlava nehlava. Ve čtyřicáté minutě je útočnické duo Kasal, Růžek vyslyšelo. Martin opět svým důrazem před brankou vybojoval míč a přihrál Honzíkovi, který se nemýlil. Domácí publikum propuklo v jásot, ze kterého se hosté do konce zápasu nemohli vzpamatovat. Konečný stav utkání 5:4. Ale byly to nervy kluci !!!
"A samozřejmě výkon rozhodčího by se měl také pochválit."

Lipoltice - Choltice 0:1 (0:0)

Publikováno: 16.5.2012, Autor: Rokyta Vašek ml.

V derby vyhrál šťastnější
V neděli 13. května přivítaly Lipoltice na svém hřišti celek ze sousedních Choltic. Utkání tradičních rivalů slibovalo pěknou podívanou, avšak chladné počasí a konfrontace s TV přenosem z MS v hokeji způsobily, že derby sledovala necelá stovka diváků. Více ZDE...

Újezd - Lipoltice 3:1 (1:0)

Publikováno: 20.5.2012, Autor: web Sokol Újezd (převzato se souhlasem správce webu)

Festival zahozených šancí
Utkání bylo festivalem zahozených šancí ze strany domácích hráčů. První poločas se hrál pouze na branku Lipoltic, ale branky nepadaly. Domácí zahodili několik stoprocentních šancí, kdy po gólu volal hlavně sólový nájezd Hladíka, který si na zem posadil lipoltického golmana, kterého i překonal, ale..... Více ZDE...

Řečany - Lipoltice 0:2 (ml.přípravka)

Publikováno: 24.5.2012, Autor: Iva Skřivánková

Mladší přípravka zavítala v sobotu na hřiště Řečan. Po dlouhé době se na malé fotbalisty usmálo štěstí s počasím a hráli za přijatelné teploty. První třetina se nesla v duchu rozkoukávání se, a mnoha nevyužitých šancí. Při jedné takové šanci padla dvakrát tyč a jednou břevno. Kluci branku okopávali ze všech stran, ale gól nebyl nikomu souzen.
Na začátku druhé třetiny se konečně střelecká smůla prolomila a první branku utkání si připsal Marek Tefr. Kluci téměř soupeře nepustili na svojí půlku hřiště, až na pár výjímek, které bez problému Filip zvládnul. Opět se však střelecky trápili. Ke konci třetiny přidal druhou branku Tomáš Vorel.
Ve třetí třetině se znovu nedařilo střelecky, kluci byli ale herně lepší. Písknutou penaltu po ruce soupeře bohužel Pavel neproměnil. A poslední příležitost pro změnu skóre měl Míra Tejnický. Brankář držel míč za tyčí na zemi, ale rozhodčí Petr Oliva branku neuznal. Z Řečan si tedy kluci odvezli výhru 0:2.

Lipoltice - Dříteč 1:6 (0:2)

Publikováno: 27.5.2012, Autor: Rokyta Vašek ml.

Utkání s jednoznačným průběhem
Neděle 27. května patřila opět fotbalu. Hráči TJ Lipoltice přivítali na svém hřišti Sokol Dříteč, druhý celek tabulky okresního přeboru. Hosté se dopředu nijak netajili tím, že si z Rock Stadium hodlají odvést všechny tři body, a podle toho utkání také vypadalo. Více ZDE...

Lipoltice - Choltice 11:3 (st.přípravka)

Publikováno: 29.5.2012, Autor: Iva Skřivánková

Ve středu přivítala starší přípravka na domácím hřišti borce z Choltic. Soupeř všechny na hřišti zaskočil, když v první minutě utkání otevřel skóre. To ovšem z jeho strany bylo v první třetině vše. První domácí gól padl ve čtvrté minutě. Souhra bratrů Hladíků opět slavila úspěch, Milan nahrával na branku Tomášovi. V desáté minutě rozebrali obranu hostí dokonalými přihrávkami z prvního doteku, míč putoval po ose Tomáš, Milan, Matěj a zpět na Milana, který skóroval. Ve 14 min. vybojoval balón Matěj a po přihrávce skóroval David Kuchařík do prazdné branky. V šestnácté minutě přihrál Pavel Tomášovi a ten, ač faulován, prostrčil míč do brány.
Do druhé třetiny vstoupili domácí dvěma rychlými góly, oba zařídil Matěj Kubín. První hned z rozehrávky a druhý po špatném vhazování hostí. Ve dvaadvacáté minutě po přihráce Tomáše opět skóroval Matěj. Soupeř se k domácí brance dostával jen sporadicky, většinou jen po dlouhém výkopu. V sedmadvacáté minutě se soupeř znovu prosadil po špatné rozehrávce obrany. V pětatřicáté minutě obránce hostí rozehrál přímo na nohu Tomáše Hladíka, který poté dával do prázdné branky.
Do třetí třetiny opět vstoupili lépe domácí. Ve třicátéosmé minutě rozehrával Vojta z půlky balon na Milana a ten krásným lobem přehodil brankaře. Ve čtyřiačtyřicátéminutě hrál Vojta hluboko na polovině soupeře, čehož hosté využili a přestřelili celé hřiště až do brány. Ač Vojta za míčem mohutně sprintoval, stihl ho až za brankovou čarou. V padesáté druhé znovu krásná spolupráce bratří Hladíků, tentokrát skóroval Tomáš. V padesátéčtvrté minutě přihrál Tomáš Vorel Šimonovi Hrdému, a ten s míčem chvíli kličkoval a následně nádherně trefil míč vedle padajícího brankaře. Soupeř byl bezmocný a bezmoc se ozývala i od trenéra Kváče, který měl starost, aby domácí branek dali co nejvíce. A to i přesto, že rozhodčí Rokyta měl na jejich straně hodně přimhouřená víčka. Zápas tedy skončil 11:3.

Lipoltice - Lázně Bohdaneč 4:2 (ml.přípravka)

Publikováno: 29.5.2012, Autor: Iva Skřivánková

Mladší přípravka přivítala v neděli na domácím hřišti soupeře z Bohdanče. Hned v první minutě otevřel skóre Pavel Skřivánek, když dorazil do brány balón, který vypadl brankaři hostí z rukou. Poté se hra přelévala z jedné strany na druhou, hlavně díky dlouhým výkopům od branky hostí. V jedenácté minutě si vzal míč Filip. Při domácím střídání celé pětky se dostal až před branku hostí, bohužel zakončoval těsně vedle tyče. O minutu později to samé předvedl i Martin i se stejným zakončením. V poslední minutě třetiny vyslal soupeř propagační střelu na Filipa, který si s ní hravě poradil.
Druhou třetinu začali lépe domácí. V patnácté minutě si Martin Růžek zopakoval slalom přes půl hřiště, tentokrát se nemýlil. V šestnácté minutě po autu soupeře vybojoval míč Pavel a také prostřelil brankaře. Poté chlapci přestali hrát a přišel tlak soupeře. V devatenácté minutě hosté potrestali špatnou rozehrávku v obraně. A o minutu později si jeden ze šikovnějších soupeřů pohrál s obranou a Filipem a vstřelil druhou branku hostí. Ve čtyřiadvacáté minutě Filip vytlačil nad břevno střelu z přímého kopu, která jasně směřovala do brány.
Třetí třetina byla velmi vyhecovaná. Několik tatínků z Bohdanče chtělo vyhrát víc než jejich potomci. A tak po údajném faulu, který rozhodčí Kasal neodpískal, se strhla slovní potyčka v sektoru hostí. Domácí fan club se nenechal zahanbit a několika peprnými slovy počastoval příznivce Bohdanče. Ve finále rozhodčímu nadávali i osmiletí " hadi " hostů. Poté rozhodčí vyzval soupeřova chytráka, aby zápas dopískal. Tento dobrovolník se snažil co mohl, aby zvrátil zápas. To mu ovšem minutu před koncem zápasu zhatil Martin Růžek, když opět slavil úspěch jeho důraz před brankou. Z čehož samozřejmě největší radost měli domácí diváci. Zápas tedy skončil 4 : 2 pro domácí tým. Vedoucí soupeřů se po zápase ještě omluvil za chování příznivců Bohdanče.

Zdechovice - Lipoltice 4:4 (st.přípravka)

Publikováno: 3.6.2012, Autor: Iva Skřivánková

Starší přípravka se jela rozloučit s jarní sezónou do Zdechovic. Začátek utkání byl vlažný z obou stran. Ve třetí minutě naše obrana špatně rozehrála a domácí tuto situaci využili a otevřeli skóre utkání. V šesté minutě po důrazu před brankou znovu skórovali domácí. A v té samé minutě po rozehrání totálně propadla naše obrana a domácí se radovali po třetí. Naši borci byli z této situace tak vedle, že nevěděli, co mají hrát. Je pravdou, že domácí měli pouze dva hráče (jednoho v útoku a druhého v obraně), kteří něco hráli, jinak vesměs balóny pouze zakopávali nebo se je snažili nakopnout na naší branku. V jedenácté minutě rozehrával míč Vojta Rokyta a dalekonosnou střelou překonal domácího golmana.
Mezi první a druhou třetinou dostali naši mládenci pucunk. To se projevilo hned na začátku druhé třetiny. Kluci začali hrát a hlavně si nahrávat, ale na vstřelení branky jim buď chybělo štěstí, a nebo byl proti domácí brankař. Ve dvacáté čtvrté minutě přišla pro náš tým studená sprcha v podobě čtvrtého gólu domácích. O minutu déle vybojovali naši rohový kop.Pavel Skřivánek nastřelil domácího brankaře, který si míč srazil do vlastní sítě. Bohužel dále pokračovala hra plná nepřesností a z domácí strany hlavně zakopávání míčů.
To pokračovalo i na začátku třetí třetiny, ale na našich klukách bylo chvílemi vidět, že přeci jenom chtějí vyrovnat. Na naší straně došlo i k výměně brankaře již ke konci druhé třetiny, Vojtu Rokytu vystřídal Filip Nalezinek. Znovu nám nepřálo střelecké štěstí a domácí brankář. Ve 37. minutě kluci opět kopali roh. Po důrazu před brankou míč nakonec protlačil do soupeřovi branky Tomáš Hladík. Ve 43. minutě Pavel nahrál při dobývání domácí branky Tomášovi, který srovnal skóre na 4:4. Kluci se začali tlačit do předu čím dál víc, ale znovu selhalo štěstíčko. V 52. minutě mohli Vojta a poté Tomáš strhnout vítězství na naší stranu, ale znovu byl proti domácí brankář. Zápas nakonec skončil 4:4 a domácí si řádně oddechli.

Přelovice - Lipoltice 4:1 (1:0)

Publikováno: 4.6.2012, Autor: web TJ Přelovice (převzato se souhlasem správce webu)

(web TJ Přelovice) Povinné body, ale žádná sláva...
Lipoltice, poslední a jistý sestupující celek tabulky, se v sobotu, za řízení zkušené trojice rozhodčích - Rambousek, Hamrník a Čapek, představily sedmdesáti našim divákům. Ti čekali střelecké hody našeho týmu. Nakonec se jich dočkali, ale rozdíl 37 vstřelených gólů, 35 získaných bodů a 11-ti příček v tabulce (vše v náš prospěch) na hřišti patrný nebyl. Více ZDE...

Ukončení jarní části sezóny

Publikováno: 7.6.2011, Autor: Plavec

Rozlučka s jarní částí sezóny proběhne večer v sobotu 9.6. v KFC na RockStadium. Od 15:30hod. bude sehráno báčko, tak si přijďte uhnat žízeň. Všichni hráči a příznivci lipoltického fotbalu jsou srdečně zváni.

Tipovačka ME2012 (!!! 1.kolo a pořadí tipujte do 8.6. 18hod. !!!)

Publikováno: 8.6.2012, Autor: adminV

Pro soutěživé tipaře je tu tipovačka speciál k ME 2012.
Postupně budete tipovat některé zápasy základních kol a všechny zápasy playoff části až do finále. Podmínky, pravidla a vlastní tipování naleznete ZDE: ME2012. Pro vítěze z řad dospělích i z řad tipujících do 18 let je připravena malá cena.
Přejeme mnoho správných tipů.

Návrat Velkého Mozarta

Publikováno: 8.6.2011, Autor: Plavec

Dovolte, abych Vám ve stručnosti představil hráče, který dostal od Boha pořádnou dávku fotbalového talentu, a který se téměř po 30 letech vrací na zelený pažit.
Psal se rok 1974 minulého století, kdy se v Lipolticích narodil patrně největší fotbalový megatalent lipoltického fotbalu Jaroslav Slavík, ač postavou malý říkejme mu "Velký Mozart". Už jako malý kluk udivoval svou vytříbenou technikou podpořenou na svůj věk neuvěřitelnou rychlostí. To neuniklo místním fotbalovým činovníkům panu ing.Deršákovi, Tyllerovi, Koženému, kteří ho okamžitě do lipoltického klubu zaregistrovali. V místním družstvu starších žáků v letech 1984/85 svůj obrovský talent rozvinul naplno, kdy zejména už v tehdy hvězdné záloze Šturma, Slavík, Kurka rozdával fotbalovou radost plnými doušky. Poté dostala slibně se rozvíjející kariéra velkou trhlinu a pro lipoltický fotbal nastal doslova šok. "Velký Mozart" dočasně přerušil svou ne příliš bohatou fotbalovou kariéru.
Na sport ale nezanevřel.Věnoval se zejména lednímu hokeji na místní zamrzlé nádrži a podzimnímu bendy zápasům na plácku u fotbalového hřiště. Po několika letech už jako dospělému muži začal "Velkému Mozartovi" fotbal chybět. Nastoupil např. na turnaji starých gard v Lůži u Chrudimi pro něj v neobvyklé pozici na místě gólmana, nebo v přátelských utkáních mužů proti týmům z Řečan nad Labem a Rohovládové Bělé. Na již zmiňovaném turnaji starých gard "Velký Mozart" oslnil výkonem v brance natolik, že se připravoval jeho návrat na fotbalové trávníky v pozici gólmana. Ovšem ke smůle příznivců lipoltického fotbalu se nakonec velký návrat nekonal i proto, že jeho zájmy směřovali jiným směrem než by si fanoušci přáli. Na fotbal, se kterým je spojen pupeční šnůrou, nezanevřel. Jako soukromý autobusový autodopravce vozil naše mužstvo řadu let po východočeském regionu k fotbalovým zápasům.
V posledních letech se na Rock Stadium zúčastnil řady dovednostních soutěží a rozhodně nezklamal. Svůj míčový um musel častokrát svým příznivcům vysvětlovat i do brzkých ranních hodin. To v něm zřejmě probudilo touhu zahrát si ještě fotbal na vysoké úrovni a fanouškům ukázat v mistrovském zápase své nesporné kvality. Za výrazného přispění kamaráda Radka Pilaře se bývalí fotbalový megatalent rozhodl světu ukázat, že nic ze svého nezapomenutelného talentu ač už v pozici brankáře nebo hráče v poli nezapomněl.
K dlouhodobým vleklým problémům s kotníkem a kolenem, kde příčina problému je známá, se "Velký Mozart" na pažitu ukáže podle momentálního zdravotního stavu. Můžeme jen doufat, že den "D" nastane již tuto neděli v zápase proti mužstvu Chvojence, ale vzhledem k sobotní rozlučce se sestupovou sezónou může nastat i varianta ta, že nastoupí až v posledním kole v Ostřešanech.
To, že "Velký Mozart" dočasně přeruší kariéru téměř na 30 let z nás nikdo tehdy nemohl tušit a proto za nás za všechny bych mu chtěl popřát pevné zdraví a hlavně mnoho sportovních úspěchů.

Přelovice - Lipoltice 1:14 (ml.přípravka)

Publikováno: 9.6.2012, Autor: Iva Skřivánková

Mladší přípravka se v neděli jela rozloučit se sezónou do Přelovic. Den předtím zde hráli Lipoltičtí chlapi a prohráli, a tak domácí byli natěšení na další výhru. Naše přípravka byla silně proti. Ve třetí minutě otevřel skóre Tomáš Vorel. Za další tři minuty rozehrál Filip balón na Tomáše, který se opět nemýlil. V sedmé minutě přidal třetí branku Marek Tefr, který dostal míč na nohu po autu. V té samé minutě po rozehrání domácích přihrál Pavel Adamovi a ten prostřelil domácího brankaře. Při zakončení naši chlapci mnohdy zbytečně spěchali.
Do druhé třetiny nastoupili naši chlapci plní elánu, ale v sedmnácté minutě poprvé domácí zahrozili. Nedáš - dostaneš jim o minutu déle předvedl svým důrazem před brankou Martin Růžek. V devatenácté minutě rozehrál Filip na Martina, který přidal další branku. Ve čtyřiadvacáté minutě Martin dokončil svůj hattrick. V sedmadvacaté minutě se projevili náhodně domácí, ale Filip byl na svém místě. Obratem odpověděli naši, tentokrát Martin v roli nahrávače a zakončující Tomáš Vorel druhý hattrick zápasu. Ve dvacátédeváté minutě rozehrál Míla Hladík roh přímo do branky soupeře. A ve třicáté po samostatném průniku přidal Míla svou druhou branku. A to se stále hrála druhá třetina, Přelovice totiž jedou na patnáctiminutovky.
Do třetí třetiny nastupovali naši prohozeni,útočníci do zadu a obránci do předu. Možná i z toho vznikl první gól domácích v třicátépáté minutě. Ve třicáté sedmé zpečetil třetí hattrick utkání Milan Hladík z přímého kopu. O minutu později zatáhl po levém křídle balon Marek a z nemožného úhlu přidal další branku. V té samé minutě po rozehrání domácích to stihl ještě jednou a do prázdné branky přidal gól Pavel Skřivánek. Ve třicátédeváté minutě se opět prosadil Marek, který vybojoval míč, znovu skóroval, což byl čtvrtý hattrick v tomto utkání. Na konci zápasu dvakrát zahrozili domácí. Jednou neměl problém Filip. Za to druhá příležitost uvedla naše obránce do rolí diváků, naštěstí zakončující hráč domácích byl jen koncový hráč. A tak to u něj skončilo. Konečné skóre 1 : 14 hovoří za vše.

Výsledky závěrečného turnaje starších přípravek

Publikováno: 9.6.2012, Zdroj: Hladík Milan

V rámci zakončení soutěže přípravek pořádá OFS Pardubice závěrečné turnaje o přeborníka okresu. Turnaje se zúčastnily přihlášené týmy z několika skupin dané kategorie.

Starší přípravka (do 10 let)
Dne 9.června 2012, v 8,30 hodin, hřiště SK Pardubičky - U Borku
Účastníci: 1. FK Pardubice, 2. AFK Horní Jelení, 3. SK Lázně Bohdaneč, 4. FK AS Pardubice, 5. TJ Lipoltice, 6. 1.FC Body Bukovka, 7. Spartak Sezemice, 8. OFS Pardubice U10

Časový rozpis a výsledky turnaje pro TJ Lipoltice a závěrečnou část:
8:30skupinaLipoltice-AFK Horní Jelení0:1
9:45skupina1.FC Bukovka-Lipoltice1:4Vorel 2, Hladík 2
10:35skupinaLipoltice-OFS Pardubice U101:0Hladík
10:45semif.Sezemice-Lipoltice3:1Rokyta
12:00o 3.místoLipoltice-AFK Horní Jelení1:3Hladík

Další informace jsou ZDE

Lipoltice - Chvojenec 2:3 (0:1)

Publikováno: 12.6.2012, Autor: Rokyta Vašek ml.

Domácí loučení s přeborem skončilo prohrou
V neděli 10. června sehráli hráči Lipoltic své poslední utkání na domácí půdě v této sezoně. Pro lipoltické příznivce to byl zároveň rozlučkový zápas s okresním přeborem, soutěží, kterou po roce opět opouštíme. Více ZDE...

Lipoltice na Euru 2012

Publikováno: 16.6.2012, Autor: Václav Rokyta junior

Zástupci lipoltického fotbalu pozvaní samotným předsedou Peltou před zápasem s Řeckem.

Foto: Václav Rokyta senior.

Přípravka se loučila se sezónou...

Publikováno: 16.6.2012, Autor: adminV

I když kluky z mladší přípravky čekal ještě sobotní závěrečný turnaj, v pátek proběhl jejich poslední trénink této sezóny. Loučení proběhlo formou her, lehkého báčka, vyhodnocením jednotlivých hráčů a na závěr velkými hody, které společně připravili trenéři a rodiče. V krásném letním odpoledni děti prožili na RockStadiu pohodový podvečer plný zábavy a i někteří rodiče pojali tuto akci jako další loučení s lipoltickou fotbalovou sezónou, která byla pro obě přípravky velice úspěšná. Několik fotek ZDE

Výsledky závěrečného turnaje mladších přípravek

Publikováno: 16.6.2012, Zdroj: Hladík Milan

V rámci zakončení soutěže přípravek pořádalo OFS Pardubice závěrečné turnaje o přeborníka okresu. Turnaje se zúčastní přihlášené týmy z několika skupin dané kategorie.

Mladší přípravka (do 8 let)
Dne 16.června 2012, v 8,30 hodin, hřiště SK Lázně Bohdaneč
Účastníci: 1. FK Pardubice, 2. AFK Horní Jelení, 3. SK Lázně Bohdaneč, 4. FK AS Pardubice, 5. TJ Lipoltice, 6. 1.FC Body Bukovka, 7. TJ Přelovice, 8. SK Nemošice

Časový rozpis a výsledky turnaje pro TJ Lipoltice a závěrečné části:
8:55skupinaTJ Lipoltice-FK AS Pardubice3:1Skřivánek 3
9:45skupinaTJ Lipoltice-SK Nemošice0:0
10:10skupinaSK L.Bohdaneč-TJ Lipoltice0:6Skřivánek 2, Kasal, Joska, Klenka, Hladík
10:45semif.TJ Lipoltice-Přelovice1:2Skřivánek
12:00o 3.mis.TJ Lipoltice-SK L.Bohdaneč1:0Skřivánek

Další informace jsou ZDE

Ukončení a vyhodnocení tipovačky za sezónu 2011/2012

Publikováno: 18.6.2012, Autor: adminV

V jarní části tipovačky v kategorii 18+ získal 41.bodů a tím 1.místo 'vokas' s 'modelkou', 2.místo 'poly' a 3.místo 'kmotr'. V kategorii 18- od začátku vítězil 'honzík', na 2.místo dosáhl 'oli7' a 3. skončil 'tomáš'.
V celkovém bodování v kategorii 18+ získal 1.místo tipující 'tony', který si díky poslednímu kolu musí rozdělit cenu s jeho pronásledovatelem 'kevinem'. V kategorii 18- zvítězil a cenu získal-li 1.'oli7', 2.'honzík', 3.'tomáš'
Ceny jsou k vyzvednutí od čtvrtka v KFC u Toníka. Děkujeme za účast, blahopřejeme vítězům a ostatní dosáhnou na cenu třeba příště...

Snad jsem neuďelal chybu, ale raději si body co nejdříve zkontrolujte, po rozdělení cen bude pozdě.

Ostřešany - Lipoltice 4:0 (2:0)

Publikováno: 19.6.2012, Autor: Plavec

Okresnímu utrpení je konec
K poslednímu utkání okresního přeboru v Ostřešanech jsme přijeli konečně i s "Velkým Mozartem". Proto naší brankářskou jedničku J. Machače odsunul na lavičku, kde si k němu přisedl vedoucí mužstva M. Schreiner a hostinský A. Svoboda. Více ZDE...

Jak se vedlo v sezóně 2011/2012 našim střelcům

Publikováno: 23.6.2011, Autor: adminV

V mistrovských utkání naši dospělí střelci nastříleli pouhopouhých 16 gólů, což je nejméně ve výsledkově sledované historii klubu od roku 1980!
O "krále" střelců v mužích se letos přetahovali Ruda Černohous a Petr Oliva se 4 góly! Jediným světlým bodem je účast Jirky Plavce, který i v této sezóně přidal 2 góly a tím zaokrouhlil svůj počet vstřelených gólů v historické tabulce střelců na 320! U přípravek střelecky vyrostl Tomáš Hladík se 47 zásahy, který se po odchodu Dominika Olivy na střídavý start stal střeleckou jedničkou. Mezi nejlepší střelce v obou přípravkách patří jednoznačně Pavel Skřivánek, který v obou kategoriích gólově podělil soupeře následně: mladší přípravka 28, starší přípravka 16 gólů. Přes střídavý start se v podzimní části za starší přípravku Dominik Oliva trefil 34x čímž mu patří celkové 3.místo. V mladší přípravce také slušně zastřílel i Martin Růžek se 27 zásahy.
Všem střelcům k zásahům do černého gratulujeme a přejeme, aby jim to v nadcházející sezóně pálilo ještě lépe, u mužů nemluvě.

Jen pár slov k sezóně 2011/2012...

Publikováno: 23.6.2012, Autor: adminV

Nechci hodnotit sezónu z pohledu výsledkového ani herního. Dle mého, při současné stabilitě a obsazení kádru, jsme na okres prostě neměli.
Z pohledu občasného pozorovatel mě ani nepřísluší hodnotit kvalitu a přístup jednotlivých hráčů. Přesto pár slov ke čtyřem členům týmu:
Ruda Černohous. Letos nepostradatelný pilíř naší obrany, dle mě velice skromný a spolehlivý hráč-člověk, který byl na každý zápas samozřejmostí. Doufám, že když nás neopustil po bídném podzimu, tak nás doprovodí i do 3.třídy. Rudo, i když jsi hráčská náplava, pro mě jsi letos lipoltická 1.
Pepík Flégr. I když se mu letos několik zápasů nepovedlo dle představ diváků a jistě i jeho samotného je jediný z generace mladíků, který trénuje, hraje, pomáhá v přípravě hřiště a vždy tipuje pro Lipoltice, přestože pravděpodobnost výhry je asi jako vyhrát 1.místo ve sportce. Pro mě je to správný lipoltický srdcař. Pepíku, nejraději bych ti dal do příští tipovačky náskok aspoň 20 bodů, v každém případě za přístup k fotbalu máš u mě stopro za 1.
Marek Schreiner. Hráč za zenitem (promiň Máro) jehož největším koníčkem se už pomalu stává jen dobré jídlo a pití. Pominu-li jeho každoroční zodpovědnou pořadatelskou a organizační činnost kolem funkčnosti klubu, tak ani letos nenechal kluky nikdy ve štychu, a když nastal hráčský problém srdnatě naskočil do hry a rval se jako lev. Máro, vím že místo keců by jsi raději nepohrdl nějakou flákotou, ale u mě máš za to co děláš pro klub za 1.
Milan Hladík. I když mu mají mnozí za zlé, že přes všechny skutečnosti neodhadl správně situaci a za 'každou cenu' prosadil okres, což vyplývá z jeho mentality a profesionality, je to člověk, který lipoltickému fotbalu věnoval 99.9% času a energie. Přestože se chtěl věnovat především trénování, i přes zdravotní problémy se v případech časté nouze z něho stal brankář či muž do pole. Milane, i já Ti vyčítal, že jsi s okresem přestřelil, ale to nic nemění na skutečnosti, že to co jsi tady pro fotbal udělal je obdivuhodné, takže za 1 a za přípravku za 1*.
Berme tuto uplynulou sezónu v rámci hesla "Nebylo důležité vyhrát, ale zúčastnit se."
Děkuji Vám za přízeň, odpusťte mi mé časté překlepy a nečeštinu, přeji všem pěkné léto a pohodovou dovolenou a pevně doufám, že se na stránkách TJ Lipoltice budeme scházet i příští sezónu.


Krátké zprávy z klubu
29.1.2012: V neděli 5.2. od 16hod. je naplánován v rámci tréninku přípravný zápas na UT v Čáslavi proti Chotusicím.
17.2.2012: Starší přípravka jede v sobotu 18.2. na halový turnaj do Holic. Sraz v Holicích 7:50hod.
17.2.2012: Mladší přípravka jede 25.2. na halový turnaj do Pardubic. Sraz v Pardubicích je v 8:00 hod.
19.2.2012: Ve středu 22.2. od 19hod. je naplánován přípravný zápas na UT v Čáslavi proti Chotusicím.
5.3.2012: Dnes nás navždy opustil dlouholetý hráč, trenér i funkcionář lipoltického fotbalu Jirka Kasal. Díky mu za vše, co pro lipoltický fotbal udělal a upřímnou soustrast celé jeho rodině.
25.3.2012: V úvodním zápase jara i své brankařské kariéry vychytal první 0 Milan Hladík. Jen tak dále.
31.3.2012: Bohužel náš nejlepší hráč podzimní části sezóny Ruda Černohous byl ze zápasu s Rovní odvezen do nemocnice s podezřením na zlomeninu.
31.3.2012: Naštěstí podezření na zlomeninu u Rudy se nepotvrdilo a tak jen doufejme, že bude připraven na příští zápas.
1.4.2012: Dnešní brigády na úpravu hřiště a areálu RockStadium se zúčastnil slušný počet věrných příznivců lipoltického fotbalu jak z řad hráčů tak z řad fanoušků.
2.4.2012: V pátek tragicky zahynul náš bývalý hráč Michal Zima. Upřímnou soustrast celé jeho rodině.
8.4.2012: Chytal Milan Hladík, Pilda je připraven na Mikulovice.
8.4.2012: Post brankaře na dnešní zápas ještě není pevně obsazen. Vedle Milana Hladíka je připravena i lipoltická legenda Radek Pilař.
8.4.2012: Zápas shlédnuli i bývalí trenéři Alois Vávra a Jiří Lidmila.
14.4.2012: Po dlouhé přestávce se objevil v bráně Honza Machač.
20.4.2012: V sobotu v KFC na hřišti se bude sledovat: El Clásico, víc než zápas. Deset důvodů pro fotbalový orgasmus. K občerstvení bude prdelačka a pravé jitrničky.
3.5.2012: MS2012 hokej: Náš úvodní páteční zápas Česko-Dánsko můžete sledovat v KFC na hřišti. Bude otevřeno od 16hod.
7.5.2012: Vepřový večer v KFC. V pátek 11.5. proběhne po 18.hod v KFC na RockStadium vepřový večer, na kterém se bude podávat grilované selátko. Zváni jsou všichni hráči i příznivci lipoltického fotbalu.
7.5.2012: Ve středu 9.5. od 18hod. se bude v KFC na hřišti sledovat předposlední kolo naší ligy Jablonec-Liberec a Sparta-Dukla. A večer přijde na řadu finále Evropské ligy Atlético Madrid-Athletic Bilbao. K občerstvení bude ovar a pivko.
11.5.2012: Ve sobotu 12.5. od 17:30hod. se bude v KFC na hřišti sledovat finále naší ligy Liberec-Plzeň.
15.5.2012: Ve čtvrtek 17.5. od 20:15hod. se bude v KFC na hřišti sledovat hokej Švédsko-Česko.
18.5.2012: V sobotu 19.5. se od 20:45hod. bude v KFC na hřišti sledovat finále Ligy mistrů Bayern-Chelsea. K občestvení bude v KFC připravena specialita: propečená lipoltická pikantní kuřecí křídélka a pivko.
20.5.2012: Na zápas s Újezdem se dostavil náš tým v sestavě, která vyděsila snad každého: Machač, Polanecký, Černohous, Oliva, Tamchyna, Schreiner, Kožený, Mzyk, Flégr, Hladík, Plavec. lavička: Pilař. vedoucí týmu: Flégr st.
Bohužel i přes veškerou snahu trenéra kontaktovat některé hráče a zajistit "hratelnost" zápasu, do Újezda se jich nedostavilo bez omluvy hned několik! Tato nezodpovědnost postavila trenéra Milana Hladíka opět jen do role naháněče hráčů a pokulhávajícího muže do pole. Plusem bylo snad jen navrácení se do základu poctivě trénujícího vedoucího týmu Marka Schreinera, který byl nucen na hřišti přežít celý zápas.
29.5.2012: V pátek se bude v KFC od 19hod. sledovat poslední přípravný zápas před ME Česko-Maďarsko.
2.6.2012: Závěrečné turnaje přípravek: starší přípravka - SO 9.6. od 8:30hod. v Pardubičkách, mladší přípravka - SO 16.6. od 8:30hod. v Lázních Bohdaneč
2.6.2012: Rozlučka přípravek je v PÁ 15.6. 16:30 hod. na RockStadium.
2.6.2012:
Ani já ji nedal. Takto by asi vypadal komentář lipoltické opory Rudy Černohouse po další neproměněné penaltě v zápase v Přelovicích. Bohužel to byl pravděpodobně zlomový okamžik zápasu. Ale, i to se někdy stane...
3.6.2012: Mladší přípravka završila své letošní tažení v základní části gólovým ohňostrojem 14:1 v Přelovicích.
6.6.2012: Rozlučka s jarní částí sezóny proběhne večer v sobotu 9.6. v KFC na RockStadium. Od 15:30hod. proběhne báčko, tak přijďte si uhnat žízeň. Všichni hráči a příznivci lipoltického fotbalu jsou srdečně zváni.
7.6.2012: Od pátka 8.6. se budou sledovat v KFC na hřišti zápasy Eura2012. Přijďte fandit.
7.6.2012: Na fotbalový trávník se téměř po 30.letech vrací k mistrovskému zápasu lipoltický megatalent. Jistě to bude, spolu s penaltovou sázkou Kevina a Pildy, nejlepší pozvánka k nedělnímu domácímu zápasu. Více bude v připravovaném článku...
11.6.2012: Přes velké očekávání comeback se nekonal. Megatalent "Velký Mozart" se asi své šance zalekl a nepřišel. Tak třeba někdy příště...
11.6.2012: O "krále střelců" našeho mužstva se v letošní sezóně přetahují Ruda Černohous a Petr Oliva. Jen ten počet střelených gólů je trochu k pláči.
16.6.2012: Mladší přípravka přivezla ze závěrečného turnaje v Lázních Bohdaneč bronzové medaile.
17.6.2012: Brankařskou jedničkou v zápase v Ostřešanech byl megatalent Jaroslav Slavík a může se pochlubit tím, že do své svatyně nepustil žádný gól.
17.6.2012: Poslední náš zápas v okresu odehraný z obou stran pouťovým stylem skončil naší porážkou v Ostřešanech 4:0.

Sázky hráčů, fanoušků
11.3.2012: Mára pucflekem. Mára prohrál sázku s Michalem Doležílkem "kdo půjde od Toníka déle domů?". Nakonec žádné víkendové tour se nekonalo, jelikož paní Márová utáhla chotě spořádaně domů, pravděpodobně na kus žvance. Tím se Mára Michalovi zavázal, že mu vypígluje kopačky. Podmínkou ale je, že si Michal koupí kopačky nové, takže žádná velká čistírna to nebude a Mára se zase nijak nenadře. V opačném případě staré kopačky zpopelní a Michal bude nucen hrát v kristuskách.
Pět z pěti. Předseda (Honza Kasal) se vsadil s brankařskou legendou Pildou (Radkem Pilařem) o třicítku piv, že mu z pěti penalt dá pět gólů. Sázka proběhne v poločase nedělního domácího zápasu s Chvaleticema.

Vítězem se stal Pilda, kdy k výhře mu dopomohl opičí skok k pravé tyči při druhé střele. Jedna penalta šla mimo jeho svatyni a tak se mohl radovat ze slíbené třicítky. Konečný vysledek z pohledu vyzyvatele tři z pěti.
Sěst z deseti. Skalní fanoušek a věrný host lipoltického KFC Kevin (Kevin) se vsadil s brankařskou legendou Pildou (Radkem Pilařem) o třicítku piv, že mu z deseti penalt dá šest gólů. Sázka proběhne v poločase posledního domácí zápasu s Chvojencem v neděli 10.6.
I když bombrmen Kevin začal úspěšně, tak brankářskou legendu nijak nerozhodil a Pilda opět získal nějaký ten litřík zlatavého moku na své občersvení. Konečný výsledek je tři z deseti.