Články a zprávy - sezóna 2010/2011 jaro

Vítáme Vás na stránkách TJ Lipoltice

Publikováno: 13.1.2011, Autor: adminV

Zdravíme všechny hráče, fanoušky, příznivce lipoltického fotbalu i náhodné návštěvníky a pozorovatele regionálního fotbalu. Doufáme, že si jednotlivé rubriky rychle "osaháte", že zde budete hledat, jak novinky ze současného života klubu, tak informace ze vzdálené historie klubu.
Tímto také děkujeme všem hráčům a činovníkům klubu, kteří se na tvorbě stránek podíleli získáváním podkladů a fotografií. I všem, kteří se v budoucnu budou podílet na tvorbě příspěvků a tím na udržování těchto stánek v aktualizované podobě. Jelikož web je tvořen na amatérské úrovni partou nadšenců, děkujeme návštěvníkům za nové podněty, připomínky a omluvte naše případné chyby a prohřešky jak z obsahové stránky, tak z hlediska rodného jazyka.
Tvořte tyto stránky s námi,... a hlavně, bavte se!

Z elitního střelce Lipoltic se stal fotograf

Publikováno: 20.11.2010, Autor: fanoušek

Tak nemožné se stalo skutkem.Elitní střelec Lipoltic Jiří Plavec zřejmě ukončil kariéru. Zatím to tak vypadá.Nakoupil fotoaparáty, videokamery a věnuje se natáčení zápasů.Kopačky na hřebíku a bez tiskovky! Zatím to ale nemáme potvrzené jak od bejvalé ikony Lipoltického klubu, tak ani od mluvčího klubu zvaného Džetro Nedovolaidise.Bejvalá ikona Lipoltického klubu nezvedá telefony a na sms zprávy nereaguje.Jednou nám zvedla jeho telefon manželka, ale bylo nám řečeno, že k této věci se nemůže vyjadřovat, ale že zřejmě manžel nemá čas, bó vyrábí hustokola.Až se vrátí, prý se nám ozve.Zatím se tak ale nestalo. Mluvčímu klubu jsme se klasicky nedovolali vůbec.
Tomuto tématu se budeme ale dále věnovat a jakmile něco nového zjistíme, určitě budeme čtenáře blogu neprodleně informovat. PS- Ikona Lipoltického fotbalu byla dnes v dopoledních hodinách "zahlédnuta" v prodejně fotoaparatů a bylo nám sděleno, že dokupovala "troj-nohý" podstavec k video-kameře.Takže opravdu to vypadá,že konec kariery tohoto výborného technika a střelce a píši to velice nerad, začíná. PPS-Je to hrozná škoda, protože když vlezl hřiště, byl to Uragán!

Vánoce ho možná prozradily!

Publikováno: 25.12.2010, Autor: fanoušek

Takže tu máme další indicie, že ikona Lipoltického fotbalu bude na jaře pokračovat ve své oslnivé kariéře. Naše redaktorka zjistila, že ikona dostane pod vánoční stromeček černý krém na boty.Na tom by nebylo normálně nic divného, ale protože víme ,že ikona nosí boty typu Nikke,Adiddos, či sandály zvané "Ťopky" vše nakoupené na Valech, vychází nám z toho(ano chápete dobře, nic z toho se neGrémuje), že je to krém na kopačky.Odhadujeme že kopačky "mistra" jsou tak "unavené", že už zkrátka krém potřebují.
Na "chatech" se pořád na toto téma diskutuje, naposledy jeden fanoušek konstatoval, že je "napnutej jak kšandy" jestli ten Jirka na jaře nastoupí. Prostě fanoušci a fanynky se nemohou dočkat jak to na jaře dopadne. To je jistě dobrá zpráva a pokud Jirka nastoupí, určitě to zvedne návštěvnost a sledovanost Lipoltického fotbalu.
Jinak v přištím článku Vám přiblížíme, jak "ikona" začala ovlivňovat módu svých fanoušků a fanynek.Těšte se, bude to pecka.

364 golů v dalším roce

Publikováno: 31.12.2010, Autor: fanoušek

Rok končí , ostatně jako každej rok a že už jich bylo. A to je ještě všechny neuváděj že jo.Prej by si to 10-ti místné číslo 80% populace nepamatovalo.Čemuž já docela rozumím, bó procenta umím. Zase se bude slibovat,snít, bilancovat, vzpomínat, plánovat.(o lemtaní nepíši,bó to je dané) Taky mě napadlo kdo vymyslel konec roku tak blbě, že se to musí slavit v takové kládě.(čti zimě)Taky to mohli nastavit lip, že jo.Třeba na srpen, hnedkonc po dovolený.Holt asi je to v zimě lepčejší, sic tomu nerozumím a čemu nerozumím do toho se nepletu.Toť má zasada. Takže já přeju všem čutálistům co nejvíc golů a ať vyjde na každej den aspoň jeden góól.Ideální varianta.Koření fotbalu.Ať je co slavit, o to tu jde především, esli se nepletu.A plésti se,to já nemám ve zvyku. Takže střílejte,radujte se z výher, ať se v tom přeboru za rok sejdem.Je to výzva roku, tak to kluci nezkažte, sic Vás tady na stránkách s Karlem pěkně zaříznem. No jo, vy vlastně ještě nevíte kdo je Karel.....mám nového pomocníka.Budeme společně psát na blogu fanouška.
Hezkej novej rok přeje fanoušek Lipoltického fotbalu
PS -chtěl jsem to napsat delší, ale přijela stará domů, takže se jí musím věnovat.Zas mě pěkně naštvala, ale o tom až příště.No to je zas příběh....

Trenér na první 'jarní' obhlídce hřiště.

Publikováno: 17.1.2011, Autor: admin

Zimní "jíčínské" soustředění

Publikováno: 2.2.2011, Autor: trenér

V termínu 16.-20.února proběhne zimní soustředění ve sportovním areálu Jíčín.
Soustředění bude zaměřeno na utužování kondice, zdokonalování osobní techniky a tmelení kolektivu. V areálu je možné využít i jiné sportovní aktivity, jako jsou stolní tenis, plavání, posilování, atd.. a dále i zařízení pro relaxaci těla i duše. Jelikož účast přislibila většina aktivních hráčů a bude přitomen i rozsáhlý realizační tým, soustředění bude jistě pro každého velkým přínosem jak ze sportovního tak osobního hlediska.

Časový a náplňový plán soustředění:
Čt 17.2.7:30 hod. budíček
Čt 17.2.8:00 hod.8:45 hodsnídaně
Čt 17.2.9:30 hod.11:00 hodUMT+ovál
Čt 17.2.12:00 hod.13:00 hodoběd
Čt 17.2.13:00 hod.14:30 hodvolno
Čt 17.2.14:30 hod.16:00 hodUMT+ovál
Čt 17.2.18:00 hod.19:00 hodvečeře
Čt 17.2.21:00 hod. Sparta-Liverpool
Pá 18.2.7:30 hod. budíček
Pá 18.2.8:00 hod.8:45 hodsnídaně
Pá 18.2.9:30 hod.11:00 hodUMT+ovál
Pá 18.2.12:00 hod.13:00 hodoběd
Pá 18.2.13:00 hod.14:30 hodvolno
Pá 18.2.14:30 hod.16:00 hodUMT+ovál
Pá 18.2.18:00 hod.19:00 hodvečeře
So 19.2.7:30 hod. budíček
So 19.2.8:00 hod.8:45 hodsnídaně
So 19.2.10:00 hod.12:00 hodUMT zápas
So 19.2.13:00 hod.14:00 hodoběd
So 19.2.14:00 hod.15:30 hodvolno
So 19.2.15:30 hod.17:00 hodhřiště na ZDŠ
So 19.2.18:00 hod.19:00 hodvečeře
Ne 20.2.7:30 hod. budíček
Ne 20.2.8:00 hod.8:45 hodsnídaně
Ne 20.2.10:00 hod.10:30 hodovál
Ne 20.2.11:00 hod.13:00 hodUTM zápas

V ceně soustředění je snídaně, oběd, večeře a všechny uvedené tréninky a zápasy na rozpisu. V ceně nejsou další individuální sportovní aktivity a relaxační náplň. Dále také doprava, tu si každý zajistí sám! Sálovky si vezměte, tělocvična se musí vyřešit až na místě, kdy bude volno. Vezměte si pálky na pinec, plavky a karty. Pochopitelně žádný alkohol!!!

Ne vše ikona nakupuje na Valech

Publikováno: 11.2.2011, Autor: fanoušek

Celá redakce (pozn. redakce fanouškova blogu) se omlouvá ikoně Lipoltického fotbalu za nepřesnou informaci z listopadu minulého roku, kde jsme psali, že ikona nakupuje boty pouze na Valech. Vzhledem k tomu, že jsme zjistili, že od března roku 1994 ikona vždy kupovala pouze značkové boty typu Addidas,Nike a Botas Skuteč, jsme nuceni tuto informaci upřesnit.Což jsme udělali.
Ťopky, sandály,trička,tanga,jégrovky, ledvinky, ale zůstavají v platnosti .Pro jistotu, jsme zafounovali dvornímu dodavateli Ťong-Hang-Ťong-ovi aby nám tuto informaci potvrdil, což se stalo. Snad už nebudou žádné námitky, protože redakce se potřebuje věnovat důležitějším věcem, než detailně sledovat šatník ikony.
Tímto se ještě jednou omlouváme.

Grém skončil na předním skle Hustokáry

Publikováno: 19.2.2011, Autor: fanoušek

Už je to drahně dní, co jsme informovali, že ikona dostala grém na kopačky pod vánoční stromeček. Inu, kdo z nás by ješte pochyboval, že Jirka na jaře nenastoupí. Permice se prodávají o stošest, hlavní tribuna bude zřejmě vyprodána. Dle našich informací sice ještě pár míst zbejvá, ale jsou to ty nejlevnější místa za "sloupy". Samé dobré zprávy, řekl bych.
Bohužel kapku nám zapadlo, jak to vypadá s kopačky mistra. Jsou už "nagrémovane" a připravené na důležitou část sezóny nebo ne? Zatím bohužel žádná změna nenastala.Kopačky visí na hřebíku a grém nikde. Začali jsme pátrat, v čem je problém, až jsme to vypátrali.
Sice to ještě není stoprocentní, ale vypadá to, že "grém" byl omylem použit na přední sklo Jirkovi Hustokáry. Jak jinak si vysvětlit stižnosti Lipoltické ikony, že v zimě ačkoli "oškrábe" veškerý led, sníh z předního skla jeho červené Hustokáry, stejně nic nevidí a musí jezdit vyrábět Hustokola 15 kilometrů po slepu.Vypadá to, že celý grém na kopačky, byl omylem vypotřebován na přední sklo.Sice je teď sklo ochráněné proti korozi, ale sezóna je v ohrožení.To je jistě hodně nepřijemná věc, hlavně pro vedení klubu. Náhradu za takové "brko" prostě v dnešní době není jen tak jednoduché sehnat.Copak, čutálistů je dost, jenže je také důležité aby si kluci sedli vztahově nejen na hřišti, ale i v hospodě, při "zájezdech", při oslavách a tak. Mazec ingredinecí a ty si musi sednout.Jinak to nefunguje.Novináři a rádoby chytří manažeři profi týmů, to nazívají chemií mančaftu. Já chemii nerozumím a čemu nerozumím, k tomu se nevyjadřuji.
Této problematice se budeme nadále věnovat a jakmile něco nového zjistíme, dáme vědět. V redakci už padají návrhy, že bychom se mohli na nějakej ten hustogrém složit. Takže uvidíme, ještě je čas, takže není potřeba trojčit. Lipoltičtí čutálisti jedou prej na "Jičínské" hory a měl bych takovou menší obavu, aby grém neskončil na běžkách.A s těma pánové, ikona na jaře hrát fotbal nebude, to jasná věc. Vypadá to, že mu budeme muset s těma kopačkama nějak pomoct.Kdo nás chce ještě žít v nejistotě, jak to na jaře dopadne.Uvidíme po soustředění.

Halový turnaj ročníků 2002 a mladších v kopané

Publikováno: 21.2.2011, Autor: trenér

FK Přelouč uspořádal v 20.2.2011 ve sportovní hale ve Chvaleticích turnaj mladších přípravek, kterého se zúčastnilo šest mužstev. Tento turnaje byl neobyčejně bohatý na góly, jichž padlo v patnácti utkáních 104, což znamená, že diváci jich mohli vidět průměrně 7 za zápas. Nejproduktivnějším týmem v tomto směru byl celek FK Kolín, který nastřílel 48 branek. Nejvíce branek obdržel tým Přelovic a to 41, nutno však podotknouti, že v tomto mužstvu hrála řada hráčů ročníku 2004 a souboje s kluky o dva roky staršími pro ně přece jen byly těžký oříšek. Vzhledem k malému počtu startujících mužstev se tentokrát hrálo jednokolově systémem každý s každým s hrací dobou 2x10minut. Od začátku se do svých soupeřů pustilo zhurta mužstvo Kolína, které ve svých dvou prvních zápasech vstřelilo 25 branek, ve třetím zápase sice ztratilo body remízou s Tempem Praha, ale v posledních dvou zápasech opět potvrdilo svou suverenitu a v turnaji zvítězilo. Druhé skončilo Tempo, které kromě remízy s Kolínem ztratilo body i za remízu s Čáslaví. O třetí místo si to v posledním kole rozdaly mezi sebou celky Čáslavi a Přelouče. Po vyrovnaném průběhu utkání se v závěru třikrát prosadila Čáslav a získal třetí místo pro sebe. Páté skončily Lipoltice a na posledním šestém místě Přelovice.
Nejlepším brankářem turnaje byl vyhlášen Vojtěch Rokyta z Lipoltic, nejlepším hráčem a zároveň i nejlepších střelce s 22 brankami se stal Michal Exner z FK Kolín.
Závěrem chceme vyslovit uznání všem mužstvům za vzorné vystupování, dále patří dík firmám, které se podílely na sponzorování turnaje. Těmito firmami byly Elektrárna Chvaletice a.s., Pekařství Kaska, Papírnictví Jiří Švec, Sorpom, Cukrárna Duo, Pamep a Zelenina Vitera.
Tabulka zápasů je ZDE a hodnocení a tabulka umístění je ZDE.

Jak dopadlo zimní "jíčínské soustředění"

Publikováno: 2.3.2011, Autor: admin (z odposlechu)

Podle ohlasů zúčastněných hráčů a některých členů realizačního týmu lze hodnotit zimní soustředění mužů, které proběhlo ve dnech 16.2.-20.2. ve sportovním areálu v Jíčíně, jako úspěšné.
I když po prvních dnech tvrdé a náročné tréninkové zátěže odstoupilo několik neaktivní i aktivních hráčů, a to především z řad dříve narozených, sportovní duch a nadšení nijak neopadal, a to i když sil každým dnem ubývalo.
V rámci soustředění byly sehrány dva zápasy. V prvním jsme zvítězili nad dorostem Jíčína 6:3, v kterém se prosadil především střelecky Pavel Švejda, který vsítil 3x. Druhý zápas byl sehrán s Robousy a byl vyrovnaný hrou i skórem 4:4. V obou zápasech podali slušný výkon mladící v čele s Pavlem Švejdou a Josefem Flégrem.
Jelikož se po několika "hluchých" letech jednalo o výborně zorganizovanou a zajištěnou akci ve velice pěkném a moderně vybaveném sportovním zařízení, tak 'jíčínské soustředění' jistě splnilo svou sportovní i společenskou úlohu.

Srch B - Lipoltice 3:0

Publikováno: 28.3.2011, Autor: admin

V prvním mistrovském utkání naši muži předvedli nedůrazný výkon a zaslouženě prohráli 3:0 se Srchem B. Před výraznější prohrou je zachránil několika dobrými zákroky brankář Pilař... Více ZDE...

Přestupová bomba v Lipolticích!!!!

Publikováno: 1.4.2011

Pavel Švejda přepisuje dějiny lipoltického fotbalu a stal se hráčem pražského celku Slavie Praha.
Čerpáno z Deník cz více čtěte ZDE

Lipoltice - Staré Ždánice 4:0

Publikováno: 3.4.2011, Autor: admin

Herně nezáživná první půle přinesla jen gól Tichého z 33. minuty zápasu. Druhá půle herně lepší přinesla i góly a povinné tři body. Dvakrát skóroval H.Kotraš a konečný výsledek zpečetil Vlasák z penalty... Více ZDE...

Rybitví - Lipoltice 2:4

Publikováno: 10.4.2011, Autor: admin

Po úvodní zaspání naší obrany se tým Rybitví ujal rychle vedení 1:0, ale poté se už naši hráči rozjeli naplno a proti nevýraznému soupeři se do poločasu prosadili i střelecky... Více ZDE...

Kolesa - Lipoltice 2:5

Publikováno: 16.4.2011, Autor: admin2

V 15. minutě po chybě naší obrany domácí otevřeli skóre zásluhou nestárnoucího P.Strnada. Ve 37. minutě po chybě našeho gólmana jsme inkasovali podruhé... Více ZDE...

Lipoltice - FK AS Pardubice 5:5 (ml.přípravka)

Publikováno: 17.4.2011, Autor: admin1

V prvním jarním mistrovském utkání mladší přípravka na domacím hřišti remizovala s posledním mužstvem FK AS Pardubice 5:5.
Góly vsítil Růžek Martin 3x a Kasal Jan 2x..

Šest z deseti. Vítězství slaví Pilda !!!!!

Publikováno: 17.4.2011, Autor: admin1

V sobotu 23.4. od 17hod. proběhne na Rock Stadium sázka mezi naší brankařskou legendou Radkem Pilařem, svátečním kopálistou Kevinem a skalním fanouškem Jarinem. Každý střelec vyzyvatel prohlásil, že lapači Pildovi nekompromisně vsítí 6 gólů z 10 střel a tím od něho obdrží výhru deseti točených piv Gambrinus. Pilda nedal střelcům sebemenší šanci a výhru si patřičně užije.

Lipoltice - Choltice 13:1 (st.přípravka)

Publikováno: 24.4.2011, Autor: Oliva Petr

Dnes sehrála starší přípravka první jarní mistrovské utkání a v derby kluci jasně deklasovali Choltice 13:1.
O branky se podělili tito borci : 7x Oliva D. 3x Růžek F. 2x Růžek M. 1x Kubín M. , za hosty se trefil Mach. Jen tak dále...

Šest z deseti. Vítězství slaví Pilda !!!!!

Publikováno: 24.4.2011, Autor: Oliva Petr, admin1

V sobotu v odpoledních hodinách se uskutečnila dlouho očekávaná akce s názvem "ŠEST Z DESETI". Tato akce přilákala mnoho diváků, kteří se ihned rozdělili na dva tábory a mohutně povzbuzovali své oblíbence. Hlavní aktéři této sázky ,kopálista Kevin , fanoušek Jarin a legenda Pilda byli přesně v 17:00 připraveni rozhodnout o své výhře či prohře. Oba borci kopali penalty seč jim síly stačili, ale na zkušenou legendu Pildu prostě nevyzráli. Přestože fanoušek Jarin vsítil pět branek a kopálista Kevin čtyři, ani jeden nepřekonal zmiňovaných ŠEST Z DESETI.
Daná akce byla bez ohledu na výsledek klání náležitě zakončena společnou oslavou s bohatým občerstvením za reprodukce oblíbených hitů. Na důkaz uznání obdržel vítěz Pilda od protivníka Kevina figurku obtížně definovatelného zvířete.
Jelikož o původu a vzhledu daného zvířete-maskota se v nočních hodinách rozvířila bouřlivá diskuse, je k jeho identifikaci založena anketa "Co to vlastně je?". Jako nápověda může pomoci skutečnost, že Pilda patří mezi věrné fanoušky Bohemky.. té pravé!
Dle hlasujících je to "Šebův prototypový pes".

Lipoltice-Křičeň 1:2

Publikováno: 25.4.2011, Autor: admin2

Zápas nevyužitých šancí
V ne úplně ideální sestavě jsme vstoupili do zápasu rozpačitě, kdy už v 5. minutě jsme inkasovali po úniku hostujícího hráče, který tak trochu se štěstím střelu, kterou náš gólman tečoval promněnil... Více ZDE...

Živanice - Lipoltice 3:2 (ml.přípravka)

Publikováno: 27.4.2011, Autor: Hladík Milan

Oba góly Jan Kasal a soupeř opět hrál se staršíma dětma. Náš nejvyšší hráč 2002 Matěj Kubín nebyl vysoký ani jako jejich nejmenší hráč. Asi mají dobrou vodu…..jinak výkon našich výborný!!

Zdechovice - Lipoltice 5:16 (st.přípravka)

Publikováno: 30.4.2011, Autor: Oliva Petr

Naše starší přípravka sehrála další mistrovské utkání, tentokráte se Zdechovicemi, a rozdrtila je 16:5 . O góly se podělili takto: 11x Oliva D. , 2x Kasal J. a po jednom Růžek F., Kubín 'M., Hladík T.

Přelouč B - Lipoltice 6:1

Publikováno: 2.5.2011, Autor: admin2.

Lipoltická ostuda v Přelouči
Před slušnou diváckou kulisou začal zápas prvního mužstva tabulky s druhým střelou Tichého z 20 metrů, která však postrádala přesnost. Následně se vyznamenal náš gólman... Více ZDE...

Lipoltice - Srch 4:4 (ml.přípravka)

Publikováno: 6.5.2011, Zdroj: admin2 (z doslechu)

Mladší přípravka v dalším domácím zápase remízovala 4:4, přestože po prvních dvou třetinách vedla 3:1. Po změnách v rozestavení nezvládli závěr zápasu a byli rádi za remízu, kterou zachraňovali 5 minut před koncem. Góly: Jan Kasal, Matěj Kubín, Lukáš Kraj, Martin Růžek

Lipoltice - Újezd 14:1 (st.přípravka)

Publikováno: 8.5.2011, Zdroj: admin1

Naše starší přípravka v dalším domacím zápase jednoznačně přehrála kluky z Újezda a po skvělém výkonu celého mužstva zaslouženě vyhrála 14:1. Svůj výborný výkon za starší přípravku završil hatrickem hřáč mladší přípravky Martin Růžek. Důkazem vysokého nasazení byl i zákrok "za nohu" Vojty Rokyty, který v žádném případě nechtěl připustit ohrožení své svatyně a dále svou hráčskou všestrannost dokázal nebojácným sólem přes celé hřiště. Gólově se prosadili Oliva D. 5x, Růžek M. 3x, Hladík T. 3x, Růžek F. 2x, Kubím M. 1x. ,ale za daný výsledek patří pochvala všem klukům na hřišti, kteří ukázali jak jejich výkon roste zápas od zápasu.

Lipoltice - Semín 3:1

Publikováno: 9.5.2011, Autor: admin2+asistent Jarda

Lipoltice zastavili rozjetý Semín
Hosté se Šurdou v sestavě mohli hned ve 3. minutě prohrávat, ale proti byl hostující gólman, který přímý kop Tichého bravůrně zneškodnil. Poté se hra odehrávala převážně ve středu pole... Více ZDE...

Paramo - Lipoltice 2:5 (ml.přípravka)

Publikováno: 14.5.2011, Zdroj: Hladík Milan

Utkání mladší přípravky na Paramu mělo nečekaně jednoznačný průběh a to jasnou převahu našich kluků korunovanou vítězstvím 5:2, když branky vstřelil 2 Lukáš Kraj a po jedné Martin Růžek, Tadeáš Juračka a Matěj Kubín. Co se hry týká krom pár fotbalových momentů to byla spíše honěná za míčem i když hodně hru ovlivnila hra s menším míčem, na což nejsou kluci zvyklý a dost po něm šlapali. V utkání zahrál na výbornou Lukáš Kraj, který se snad konečně přestal bát.

Lipoltice - Paramo B 7:9 (st.přípravka)

Publikováno: 16.5.2011, Zdroj: Hladík Milan

Starší přípravka odehrála v neděli další utkání tentokrát proti Paramu Pardubice. Zápas byl jak na přesýpacích hodinách nahoru dolu.Nejprve jsme 3:1 vedli a pak jsme celý zápas dotahovali výsledek, který se nám nakonec dotáhnout nepodařilo a po přestřelce jsme prohráli 9:7, když jeden gól dal Filip Růžek a zbylých 6 přidal Dominik Oliva, který jako jediný snesl přísnější měřítka výkonnosti. Ostatní kluci byli jak po flámu a krom pár světlých okamžiků vůbec nezahráli to, co už umí.Soupeře se asi báli a proto nepodali optimální výkon.

Staré Čívice - Lipoltice 1:2

Publikováno: 15.5.2011, Autor: Václav Rokyta ml.

Jednoznačné utkání s dramatickou tečkou
V neděli 15. 5. zavítalo mužstvo TJ Lipoltice do Starých Čivic k utkání s místním Sokolem. Oba celky dělily před utkáním pouhé 3 body v tabulce, a tak diváci čekali atraktivní souboj... Více ZDE...

FK Pardubice - Lipoltice 7:4 (st.přípravka)

Publikováno: 17.5.2011, Zdroj: Hladík Milan

Starší přípravka odehrála další utkání a to na hřišti dosud neporažených Pardubic 1899. Zápas jsme začali aktivně a soupeři jsme nedovolili vůbec nic. Kluci napadali hned jejich obránce a ti snad 5x chybovali, ale bohužel jsme nedokázali jejich chyb využít. Ba naopak po snad první chybě v naší obraně 1:0 a do čtyř minut to bylo 3:0 a tak skončila první třetina. V druhé části hry jsme dostali další 2 branky a i nám se podařilo protrhnout smůlu a korigovali jsme na 2:5. V poslední části si Pardubice pohlídali stav zápasu a dotáhli ho do vítězného konce 7:4. 3 branky dal Dominik Oliva a jeden gól dal Martin Růžek. V brance dokázal Vojta Rokyta chytit snad čtyři loženky domácích. K výkonu celého týmu : v poli se zahrálo docela dobře , ale je třeba překonat strach ze silného soupeře, protože jsme nebyli horší ba místy naopak.

Dominik Oliva 100x do černého

Publikováno: 17.5.2011, Zdroj: admin1

V zápase s FK Pardubice se v mistrovských zápasech po 100té trefil do černého hráč přípravky Dominik Oliva. To dokázal za pouhé dvě sezóny. Tímto mu k danému úspěchu blahopřejeme a přejeme, aby mu to i nadále tak výborně střílelo.

Lipoltice - FK Pardubice 5:5 (ml.přípravka)

Publikováno: 18.5.2011, Zdroj: Hladík Milan

Mladší přípravka dnes přivítala vedoucí tým soutěže pardubickou Teslu. Na podzim jsme u nich prohráli jasně 11:0 a dalo se očekávat to samé i dnes. Tesla ale přijela s kluky o 2 roky mladšími a bylo to znát. Sice jsme od první minuty prohrávali 1:0 ale pak jsme se oklepali a zahráli vyrovnaný zápas jak hrou tak nakonec i výsledkem 5:5 . Branky vstřelil: 2 Martin Růžek, 2 Matěj Kubín a jednu dal Jan Kasal.

Lipoltice - Starý Mateřov 3:1

Publikováno: 22.5.2011, Autor: admin2

Utrápené vítězství Lipoltic
Domácí začali opět s Olivou na místě stopéra a s jedním hráčem na lavičce náhradníků. Hned v úvodu se mohl prosadit Tichý, ale jeho dělo vyhnalo veverky z přilehlého lesa. Více ZDE...

Řečany - Lipoltice 1:3 (ml.přípravka)

Publikováno: 28.5.2011, Zdroj: Hladík Milan

Mladší přípravka hrála další kolo v Řečanech. Už od druhé minuty kdy zahrával přímý kop brankař Vojta Rokyta jsme vedli 1:0. Měli jsme první i druhou třetinu víc ze hry a kluci si docela dobře nahrávali což ve druhé části vyvrcholilo krásnou akcí po ose Tefr,Hladík M, Skřivánek a zakončil Kubín 2:0. Do třetí části hry jsme nastoupili, jak kdybychom fotbal nikdy nehráli. Soupeř po snížení na 1:2 nedal snad 5 vyložených šancí, které zlikvidoval v brance výborný Vojta. Uklidnění nakonec přinesla střela nejlepšího našeho hráče Pavla Skřivánka. Branky: Rokyta, Kubín, Skřivánek

Lipoltice - Valy 10:0 (st.přípravka)

Publikováno: 29.5.2011, Autor: Hladík Milan

Starší přípravka hrála doma proti poslednímu týmu soutěže Valům. Od prvních minut bylo o vítězi rozhodnuto. Dominik Oliva dal z kraje utkání 2 góly, které nás uklidnili a začal se hrát z naší strany pěkný fotbal. Nebáli jsme se nahrávat dozadu i do stran, byly tam i narážečky a snad zatím jediná naše slabina je trochu větší důraz. Soupeře jsme ale k ničemu nepustili a i když měli v týmu 2 hráče hrající za Přelouč (o čem nám před utkáním řekli a my s tím souhlasili) nedostali se vůbec do hry a nakonec byli spokojený s výsledkem 10:0. Branky: Oliva 5, Hladík T. 3, Růžek F. 2

Zdechovice - Lipoltice 3:9

Publikováno: 30.5.2011, Autor: Hladík Milan

Gólová smršť
Utkání druhého s jasně posledním účastníkem soutěže měl být jednostrannou záležitostí hostů. Zápas nabral rychlý spád. Hned ve druhé minutě Petík minul jen o centimetry tyč... Více ZDE...

Program závěrečnéhých turnajů přípravek

Publikováno: 3.6.2011, Zdroj: Hladík Milan

V rámci zakončení soutěže přípravek pořádá OFS Pardubice závěrečné turnaje o přeborníka okresu. Turnaje se zúčastní přihlášené týmy z několika skupin dané kategorie.

Mladší přípravka (do 8 let)
Dne 19.června 2011, v 8,15 hodin, hřiště DFO Pardubice - Letní stadion Pardubice
Účastníci: 1. FK AS Pardubice, 2. TJ Sokol Roveň, 3. TJ Lipoltice, 4. FK Pardubice, 5. Spartak Sezemice

Časový rozpis turnaje:
8:15 zahájení turnaje
8:151-4FK AS Pardubice-FK Pardubice
8:352-3Sokol Roveň-Lipoltice
8:555-1Sezemice-FK AS Pardubice
9:152-4Sokol Roveň-FK Pardubice
9:353-5Lipoltice-Sezemice
9:551-2FK AS Pardubice-Sokol Roveň
10:153-4Lipoltice-FK Pardubice
10:355-2Sezemice-Sokol Roveň
10:551-3FK AS Pardubice-Lipoltice
11:154-5FK Pardubice-Sezemice
11:35 zakončení a vyhlášení výsledků

Starší přípravka (do 10 let)
Dne 12.června 2011, v 8,30 hodin, hřiště SK Pardubičky - U Borku
Účastníci: 1. TJ Paramo Pardubice A, 2. TJ Paramo Pardubice B, 3. TJ Lipoltice, 4. FK Pardubice

Časový rozpis turnaje:
8:30 zahájení turnaje
8:301-4Paramo Pardubice A-FK Pardubice
9:002-3Paramo Pardubice B-Lipoltice
9:304-2FK Pardubice-Paramo Pardubice B
10:003-1Lipoltice-Paramo Pardubice A
10:301-2Paramo Pardubice A-Paramo Pardubice B
11:004-3FK Pardubice-Lipoltice
11:30 zakončení a vyhlášení výsledků

Rozlučka dětí bude v pátek 17.6.2011 od 16.30 hod. místo tréninku.

Tak už zase skáču přes kaluže

Publikováno: 4.6.2011, Autor: fanoušek

Od února ani čárka.No wostuda že jo..no co nadělám, když stará zapoměla zaplatit internet a já byl no víte kde......Prostě se nadařilo tak nějak celkově....a ikona aniž by ukončila kariéru fočus nehraje.A já se tak těšil a nejen já...Co bude nikdo neví,kolena prej v "hajzlu", na fotbal holt chodí méně lidí, prej dokonce pár zklamaných zahodilo permice.Frustrace jak cyp, řekl bych. I já jsem se ty tři měsíce trápil, chtěl toho hodně napsat,přidat nějakou tu svoji "trošku" do mlejna...no snad to doženu teďkonc.
Na zeleném pažitu, teda vlastně pardón na louce-kách, se někdy daří více a někdy méně.Celkově bych ale řekl, že to nejni špatný a že v tý třídě lehce nad pralesem, hrajem relativně dobře.Teda aspoň co se výsledků týče.To v hospodě u Tonika tam "kvalita" po "B"třídě neklesla.Je zajímavé, že tam se to drží pořád na velice slušné úrovni a je jedno jaká třída se zrovna hraje.Možná by se chtělo inspirovat a přenést tuto "kvalitu" na trávník.Jak v docházce, tak ve výdrži.To ale nechám trenérech, oni jsou za to zodpovědní, mají důvěru, tak ať se předvedou.
Proč ikona nehraje a co bude? Tak takových dotazů bylo opravdu hodně!Nikdo neví,jsou jen spekulace.Jedna z verzí je, že ikona bude končit s výrobou Hustokol a že rozjíždí novej podnikatelskej záměr skrytý pod názvem Ikona TV.Nějaké malé testy sledovanosti této budoucí "televize" pro nižší třídy českého fotbalu již můžeme sledovat na serveru youtube a prý to bude velká konkurence nedávano skončenému seriálu Okresní přebor a je domluveno natáčení pokračovaní filmu Kožené slunce 2.No nakonec inspirace za ty léta je tak na 5 dílů v v devadesáti minutových sekcích, povětšinou s nutností vysílaní po 22-caté hodině.Což pochopitelně vůbec ničemu nevadí.Naopak je jistota, že nic nebude zkresleno zamlčeno a že se nebude překrucovat historie, jak je u nás v Evropě zvykem.
Další věc, která této spekulaci nahrává je to, že ikona předává výrobu Hustokol Jardovi, který již přes měsíc Hustokola vyrábí.Je nám jasné, ačkoli opět spekulujeme, že ikona chce výrobu Hustokol kvalitně předat mladším a mít jistotu, že až odejde, že vše bude pokračovat tak jak má a že kvalita Hustokol neklesne.No prej je to slušná řehole... Jak to doopravdy je a co bude, jsme si chtěli ověřit u mluvčího klubu a ikony Džetra Nedovolaidise, no ale budete se asi divit, ale zase jsme se nedovolali.Takže až se nám to podaří, tak určitě bude další článek.Zkusíme i něco vypáčit z ikony, takže možná brzo ubude spekulací a bude jasno.Kdo ví... Jo, abych nezapoměl, dneska houkali, takže jsem byl nakupovat...:-)

Řečany - Lipoltice 2:4 (st.přípravka)

Publikováno: 5.6.2011, Autor: adminV

Kluci starší přípravky ve svém posledním mistrovském utkání základní části uspěli i bez svého špílmachra Dominika Olivy a nad vyrovnaným soupeřem na kvalitním hřišti v Řečanech zvítězili 4:2, když vítězství na svou stranu strhli v poslední hrací části. Na gólech se podíleli Hladík T. 2x, Růžek M., Skřivánek P.

Lipoltice - Choltice B 1:0

Publikováno: 7.6.2011, Autor: Rokyty Václav ml.

Napínavé derby rozhodla jediná branka
Neděle 5. června patřila v Lipolticích jako již tradičně fotbalu. Místní tělovýchovná jednota přivítala na svém hřišti Slavoj Choltice „B“... Více ZDE...

Rohovládová Bělá - Lipoltice 1:1

Publikováno: 12.6.2011, Autor: Rokyty Václav ml.

„ Vlasyho “ hlavička zajistila druhé místo
V sobotu 11. června sehrálo mužstvo TJ Lipoltice veledůležité utkání v Rohovládově Bělé. Jakýkoliv bodový zisk z tohoto utkání by totiž našemu týmu zajistil již s předstihem druhou příčku v celkové tabulce... Více ZDE...

Přelovice - Lipoltice 3:9 (ml.přípravka)

Publikováno: 14.6.2011, Autor: Hladík Milan

Mladší přípravku tento turnaj čeká tuto neděli a uvidíme s jakým výsledkem. Zatím se odehrálo poslední kolo základní části a to na hřišti Přelovic. Po nevýrazném úvodu utkání a výsledku 3:3 to bylo ze strany domácích vše a naši pak přidali dalších 6 branek a vyhráli jasně 9:3. V zápase se tentokrát blýskl jako střelec hattrickem Vojta Rokyta. S výkonem už taková spokojenost není málo nahrávek a tradiční shluk hráčů, kde je míč tam všichni. Přesto bylo pár pěkných akcí z naší strany, za které jim ve velkém počtu sedící diváci zatleskali. Branky: Rokyta 3, Kasal 2, Skřivánek, Kraj, Růžek a Vorel.

Závěrečný mistrovský turnaj starších přípravek 2011

Publikováno: 14.6.2011, Autor: Hladík Milan

Vyvrcholení sezóny starší přípravky přišlo v neděli na hřišti Pardubicek pořádal OFS Pardubice závěrečný turnaj o přeborníka okresu. Přihlásili se pouze 4 týmy a kromě nás všechny Pardubický.
V prvním utkání jsme hráli proti Paramu „B“ a nebyli jsme dostatečně rozkoukaný, protože za deset minut jsme prohrávali 2:0 a po přihrávce Dominika Olivy utekl obraně soupeře Tomáš Hladík a dal s přehledem bohužel jediný náš gól na turnaji. Od té doby jsme soupeře tlačili , ale branka byla zakletá. V poslední minutě naopak utekl hráč Parama a ukončil naše naděje .
Další dva zápasy, které jsme oba prohráli 3:0 jsme zahráli na naše možnosti velmi dobře a nebýt chyb rozhodčího mohli jsme se prát i o lepší výsledek. Nic na tom nemění fakt, že soupeři jak vítěz turnaje Paramo „A“ tak druhé FK Pardubice byli lepší a jako městský tým i věkově vyrovnaný. Myslím, že kluci podali dobrý výkon a nemusí se za čtvrté místo stydět.

I takto se dá ukončit fotbalová kariéra.

Publikováno: 19.6.2011, Autor: adminV

Členské příspěvky

Aktualizováno: 19.6.2011, Autor: Oliva Petr

Skončila nám sezóna a tak mi dovolte Vás informovat o členských příspěvcích. Do dnešního dne přispělo do naší kasy 28 hodných lidí, mezi nimiž jsou jak hráči tak i fanoušci našeho klubu. Zatím celková vybraná suma je 8500 Kč a po dohodě s vedením klubu bude vybraný obnos použit na nákup nového žacího stroje. Takže děkuji všem kteří přispěli a není jim lhostejný náš klub.

Lipoltice - Lány na Důlku 1:1

Publikováno: 20.6.2011, Autor: Rokyty Václav ml.

Remízová tečka za postupovou sezonou
Nezvykle již v sobotu se tentokrát sešli diváci a hráči na fotbalovém stánku Rock Stadium v Lipolticích. Na programu bylo utkání posledního kola III. třídy Přeloučsko mezi TJ Lipoltice a Sokolem Lány na Důlku... Více ZDE...

Závěrečný mistrovský turnaj mladších přípravek 2011

Publikováno: 21.6.2011, Autor: adminV, Hladík Milan

Mladší přípravka sehrála dnes na hřišti DFO Pardubice své poslední mistrovské zápasy na závěrečném turnaji. V první zápase naši kluci podali neslaný a nemastný výkon a zaslouženě prohráli s mužstvem Sezemice 6:2. Obě branky vstřelil v tomto zápase za naše mužstvo Tomáš Vorel.
I s dalším soupeřem FK AS Pardubice nezačali dobře, dokonce prohrávali již 3:0, ale ke konci zápasu se konečně zvedli a rozjeli. Díky dvoum slepeným gólům Vojty Rokyty a jedné brance Matěje Kubína jsme během 4 minut srovnali skóre na 3:3. Bohužel i přes závěrečný tlak, který jistě i vyburcovalo skandování několika dospělích fanoušků lipoltic navrátivších se z nočních oslav postupu ačka, už nedokazali strhnout výhru na svou stranu.
V poslední zápase nastoupili proti vítězi turnaje FK Pardubice a sehrali svůj nejlepší zápas v turnaji. I přes střelecký úspěch Jana Kasala a našeho nejlepšího střelce Vojty Rokyty jsme nakonec prohráli 3:2, ale jako jediný tým v posledních čtyřech minutách nepustili Teslu za půlku. V turnaji nakonec obsadili 4.místo, ale za svůj výkon se mladíci nemusí hanbit. Fotky z turnaje jsou zde...

Choltice dostali nakládačku a postupujem

Publikováno: 21.6.2011, Autor: fanoušek

Lipoltice-Choltice 1:0. Ostatně jako každý rok.Taková historicky daná klasika. Lipoltičtí fotbalisté vlétli na hřiště jako tajfun a pořešili soky s Choltic podobným způsobem jako Tsunami Japonskou továrnu Fukušima. Nic více snad ani není potřeba psát, bó je to historicky dané.Mít možnost si na to ve Fortuně vsadit, tak není větší tutovky. No škoda...
Karel to "glosoval" slovy "ještě že ty Choltice tady jsou", můžou bejt lepší, můžou bejt první v tabulce, ale z 5ti zápsů s Lipolticema 4krát prohrajou a ještě je pěknej fotbal. Může se to někomu nelibit, může proti tomu protestovat, může se vymlouvat, ale prostě to tak bylo, je a bude.
Ikona zase nehrála...no nehrála, ani se nedostavila na hřiště.....holt Hustokola mají přednost. Posléze přišla sqělá zpráva, postupuje se i z druhého místa, takže je to tady. Jak se říká do roka a do dne a jsme zpátky. Aspoň mají Choltice vyřešen rébus zda to vodhlásit či ne. Že jo. Zase dostanou...nakládačku,ostatně jako vždy. Prej se bude omlazovat, ale nejsou přesné informace, takže nebudeme spekulovat. Proběhla zas ta nějaká rozlučka se sezónou. Někteří soudruzi a dokonce i soudružky se byli roztrénovat již v pátek. Tonda hlasí největší víkendový obrat, pro přesnost velikost tržby. Lilo se jako obvykle na plné koule a nikdo nic nepodcenil. Ani v pátek ani v sobotu. Dle stránek v diskuzi byla i nějaká sodoma gomora, takže až vyjdou fotky, zřejmě se máme na co těšit. Myslím že to bylo pěkné zakončení velice slušné sezóny. Mějte se hezky a na podzim nashlednou.
Doufejme že ikona konečně dostane motivaci a vlítne na tu naši louku a předvede pár fodčusových parádiček. Doufejme....

Sezóna přípravek očima hlavního trenéra

Publikováno: 21.6.2011, Autor: Hladík Milan

Letošní fotbalová sezóna skončila pro lipoltické barvy dobře. Přípravka mladší i starší se umístila na pěkném čtvrtém místě v okrese, ale vzhledem k věkové kategorii je důležitější než jakýkoliv výsledek hra. Kluky fotbal baví a v hojném počtu pravidelně docházeli na tréninky i zápasy. Po třech letech od začátku trénování už hrají fotbal, na který se dá opravdu dívat. Od začátku jara už nesmí rodiče do kabiny před ani po utkání a i malý kluci vše v pohodě zvládnou. Protože jsou úplně samostatní, tak jsme se rozhodli první víkend v září s nimi odjet na krátké jejich první fotbalové soustředění. Místo kam to bude se upřesní. Pro příští rok opuští naší skupinu Filip Růžek, který už nesmí hrát kategorii přípravky a bude hrát na hostování v Přelouči v mladších žákách. Sám tam nebude, protože na střídavý start s ním bude hrát i Dominik Oliva. Cíl na další sezónu je jednoduchý. Udržet kluky pohromadě, aby jim vydržela radost ze hry. S vyšším věkem bude vyžadována větší dravost a ve starší přípravce jednoznačně první místo v okrese a v mladší přípravce o místo horší. Na závěr bych chtěl poděkovat rodičům bez nich by jsme toho nikdy nedosáhly a aby i jim vydržela chuť podílet se na strastiplné cestě i v následujících letech.

Jak se vedlo v sezóně našim střelcům

Publikováno: 24.6.2011, Autor: adminV

V mistrovských utkání naši dospělí střelci nastříleli celkem 79 gólů. Pořadí nejlepších ostrostřelců je následující: 1.Švejda Pavel (20g), 2.Kotraš Jan (18g), 3.Oliva Petr (11g). Pavel Švejda bohužel v posledním kole přišel o titul krále střelců skupiny, když ho o jeden gól přestřílel Hanuš z Přelouče B. Na třetím místě celkového pořadí se umístil také náš hráč Honza Kotraš.
U přípravek jednoznačně střelecky dominoval Dominik Oliva se 74 zásahy. Se střeleckou potencí nad 20 gólů se jěště mohou pochlubit Tomáš Hladík a nejmladší bombrmen Honzík Kasal, oba s 22 góly. Přičemž starší přípravka v soutěži celkově nastřílela pěkných 124 gólů a mladší 93.
Všem střelcům k zásahům do černého gratulujeme a přejeme, aby jim to neméně pálilo i v nadcházející sezóně.

Loučení se sezónou naší přípravky

Publikováno: 25.6.2011, Autor: adminV (z doslechu a dohledu)

Minulý pátek proběhlo loučení se sezónou obou přípravek. Kluci za přítomnosti maminek nastoupili proti tatínkům. Většina z nich přišla na hřiště přímo z práce a bylo to vidět především na jejich obutí. Nevíme, kterou značku kdo preferoval, ale ani jeden z nich by se neztratil v místním bývalém JZD. Tento fakt ale v žádném případě malé fotbalisty nijak nevyvedl z míry a pustili se do svých taťků s vervou a odhodláním nedopřát jim ani metr hrací plochy bez boje. Hra se přelévala z jedné strany na druhou a měla spád, branky padaly na obou stranách. Výsledek ani střelci tohoto duelu nejsou důležití, jelikož všichni zúčastnění prožili slunečný a poklidný sportovní podvečer na Rock Stadium a jistě se bavili jak aktéři sranda klání, tak přihlížející a fandící maminky i nemalé publikum. Na závěr oba trenéři byli obdarováni trenérskými triky a pro děti bylo připraveno bohaté slavnostní občerstvení. Pro některé dospělé se rozlučka elévů stala odrazovým můstkem loučení se se sezónou hráčů a fanoušků áčka, která následovala následující den. Nakonec, obrázek si udělejte sami ZDE...

První půlrok na webu

Publikováno: 26.6.2011, Autor: adminV (Vokas)

Na konci fotbalové sezóny chceme poděkovat Vám všem, fanouškům lipoltického fotbalu i ostatním návštěvníkům, že jste si našli cestu na tyto webové stránky a doufáme, že jste zde nacházeli novinky a další informace ze života klubu i bavili se. Za půlrok provozu jsme dosáhli v průměru 1000 návštěv měsíčně, což považujeme na místní možnosti a podmínky za slušnou návštěvnost. Děkujeme za pomoc i těm, kteří se aktivně podíleli psaním příspěvků na aktuálnosti stránek, a to predevším Milanovi Hladíkovi, Petrovi Olivovi, Vaškovi Rokytovi mladšímu a i našemu známému neznámému Fanouškovi.
I když začala fotbalově vokurková sezóna, stránky s příspěvky nekončí. Přejeme Vám všem pěknou dovolenou a doufáme, že i nadále nám zachováte svou přízeň…

Uplynulá sezóna slovy hlavního trenéra

Publikováno: 27.6.2011, Autor: Hladík Milan

Po podzimu na prvním místě o jeden bod a v zádech čtyři týmy znamenalo jediné a to velmi zajímavé jaro. Největší problém byl odchod Honzy Machače na hostování do Načešic a hledání jeho náhrady. Nakonec se podařilo sehnat Davida Starého, který s Radkem Pilařem vytvořili brankařskou dvojici. Další změnou v kádru byl příchod Martina Tichého z Řečan. Později se ukázalo, že hlavně příchod Martina znamenal pro náš tým velkou změnu ve hře. Ne jen odkopy na útočníky, ale naopak rozehrání míče přes střed zálohy se museli líbit. Jaro jsme přes to zahájili prohrou v Srchu a hned jsme ztratili náskok z podzimu. Rázem byl favoritem tým z Přelouče, který se netajil postupovými ambicemi a očekávalo se šesté kolo, kdy zavítáme na jejich hřiště utkat se v přímém souboji o první místo. Bohužel jsme nepřijeli do Přelouče dobře připravený a výsledek i hra připomínaly zápas prvního s posledním. V této chvíli po ostudné prohře 6:1 se dal očekávat herní a hlavně psychický úpadek. K překvapení všech soupeřů jsme se od té doby semkli, zahráli druhou polovinu jara na výbornou a získali zaslouženě druhé místo v tabulce. Před posledním kolem jsme dostali zprávu, že se jeden tým z vyšší soutěže odhlásil a budou postupovat dva celky. Po postupu z druhého místa do okresního přeboru jsem slyšel hlasy, že se mělo zůstat ve 3.třídě a vyhrávat, aby byli diváci spokojení. Doufám, že budeme předvádět dobré výkony a vyhrávat i v okrese, kde naším hlavním cílem pro první rok je udržení v dané třídě.


Krátké zprávy z klubu
20.10.2010: Fanoušek se probral a vytvořil další novinářskou kachnu: "Z elitního střelce Lipoltic se stal fotograf"
25.15.2010: Takže další věrohodný příspěvek našeho "neznámého" fanouška: "Vánoce ho možná prozradily"
31.12.2010: S kým jiným ukončit starý a začít nový rok než s našim fanouškem "364 golů v dalším roce"
30.1.2011: První přípravný zápas našich mužů v tomto roce skončil prohrou v Pardubičkách.
13.2.2011: Naši muži v přípravě opět podlehli, tentokrát v Řečanech 5:3.
Na závěr víkendu se jich sešlo jen 11 (po zranění Radka Koženého tudíž dohrávali v oslabeni)!
14.2.2011: V sobotu 12.2.2011 se naše starší přípravka zúčastnila halového turnaje ve Chvaleticích. Našim hochům se turnaj příliš nevydařil, a se ziskem pouhých dvou bodů a hrozivým skóre 3:21 obsadili poslední deváté místo. O naše jediné tři góly se postarali Dominik Oliva 2x a Vojtěch Rokyta.
17.2.2011: Dne 10.2. spadl do klubu 40-cátníků dlouholetý hráč a aktivní činovník klubu Marek Schreiner.
Tímto mu dodatečně k tomuto pádu blahopřejeme a přejeme mu do dalšího desetiletí hodně sil a elánu ve sportovním i osobním životě.
17.2.2011: Dne 12.2. vlezl dobrovolně do chomoutu náš dlouholetý hráč a v současnosti asistent trenéra Josef Tamchyna. Je mu i manželce Blance přejeme ve společném životě hodně spokojenosti a mnoho krásných chvil společně strávených na fotbalových kolbištích.
19.2.2011: Fanoušek tentokrát řeší obutí naší ikony. Více viz. převzatý příspěvek z fanouškova blogu "Grém skončil na předním skle Hustokáry".
19.2.2011: Letmé zprávy z přípravy v Jíčíně... Trénikové podmínky a prostředí A1. Tmelení kolektivu A1. Z hlediska sportovního.. pohybové schopnosti hráčů se každou tréninkovou dávkou zmenšují, ale naštěstí je i bohatý relaxační program v podobě sauny, vířivky, bazénu, takže trénikové nasazení hráčů neklesá.
19.2.2011: V rámci jíčínské přípravy mužstvo mužů zvítězilo nad dorostem Jíčína 6:3.
20.2.2011: V druhém přípravném zápase jíčínského soustředění muži remizovali s Robousy 4:4.
21.2.2011: V neděli 20.2.2011 se naše mladší přípravka zúčastnila halového turnaje ve Chvaleticích a obsadila s jednou výhrou předposlední 5.místo. Branky dal 2x Martin Růžek a po jedné Filip Nalezinek , Vojta Rokyta. Nejlepším brankářem turnaje byl vyhlášen Vojtěch Rokyta z Lipoltic.
27.2.2011: Ve večerním přípravném zápase 26.2. v Kutné Hoře na UMT naši muži podlehli týmu Sedlec 8:2. Góly za naše barvy dával Petr Oliva. Při zápase se bohužel zranil hrající trenér Milan Hladík.
28.2.2011: V nedělním přípravném zápase 27.2. v Čáslavi na UMT naši muži porazili tým Chotusic 7:3.
30.3.2011: Na hostování do 30.6.2011 přichází z AFK SKP Pardubice brankář David Starý.
20.3.2011: V posledním přípravném zápase jsme utrpěli debakl od Přelovic v poměru 1:6. Hrající trenér Milan Hladík má opět plnou hlavu starostí jak dát mužstvo před zápasem v Srchu dohromady.
14.3.2011: Na hostování z týmu Choltic přichází gólman Michal Šeplavý
13.3.2011: V dalším přípravném zápase naši muži zvítězili nad celkem Pardubičky B hladce 7:3.
10.3.2011: Trenér lipoltického fotbalu Milan Hladík úspěšně dokončil trenérský kurz UEFA licence B. Gratulujeme!
7.3.2011: Do týmu Načešic odchází na půlroční hostování golman Jan Machač
3.3.2011: Zveřejněno rozlosování zápasů na jaro: A muži, starší přípravka a mladší přípravka.
Kompletní rozpis na jaro je ZDE.
12.4.2011: sehrála naše mladší i starší přípravka přátelské utkání s Načešicemi. Mladší kluci podlehli 0:6 a starší zvítězili 9:6 , o branky se podělili 7x Oliva D. a 2x Růžek F..
Nutno podotknout , že děti odehráli obě utkání bez jediného střídání , za což jim patří velké uznání.
19.4.2011: Obránce Radek Kožený si v téhle sezoně bohužel už nezahraje, neboť si v zápase v Kolesách přetrhl přední zkřížený vaz v koleni. Přejme mu brzké uzdravení.
25.4.2011: Pro nadcházející ročník 2011/12 se rýsuje příchod staronových posil Aleše Havlase a Pavla "Gora" Ročína. Pavel přislíbil, že jeho legendární "kolotoč" za 20 Kč určitě nezdraží.
9.5.2011: Majitel přeloučské autoškoly Pavel Peml přislíbil celkové finanční pokrytí grilovaného selete na červnové rozlučce se sezonou 2010/11.Tímto mu předběžně děkujem.
9.5.2011: Ani v letošnim roce nám nebyla Pardubickým krajem poskytnuta finančni dotace na dobudování zavlažování hřiště a na nákup nové sekačky.
12.5.2011: Operace dopadla dobře, pacient zemřel...se naštěstí nenaplnilo. Radek Kožený se úspěšně podrobil operaci plastiky zkříženého vazu v koleni,kterou vedl MUDr. Jan Vanáč.
1.6.2011: Probíhá výběr nové sekačky pro údržbu hrací plochy na Rock Stadium. Zatím se rozhoduje mezi PARTNER P 200107 HRB a Honda HF 2417 HME. Samozřejmě důležitým faktorem při volbě bude kromě technických parametrů i výše dostupných financí.
20.6.2011: Bohužel v posledním kole přišel náš Anton Špelec ostrostřelec Pavel Švejda o titul krále střelců a skončil s 20 góly na druhém místě za Hanušem z Přelouče, který vsítil 4 branky a tím se posunul s 21 góly na první místo.

Sázky hráčů, fanoušků
23.4.2011: Sváteční neaktivní kopálista Kevin a také kovaný aktivní fanoušek Jarin se vsadil s naší již legendou v bráně Pildou o 10 piv, že mu každý dá z 10ti penalt 6 gólů. Vítězem se stala v obou případech naše legenda v bráně Pilda.